סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

באו ספרו לנו איך עבר עליכן השבוע,מה היה טוב
רע
ו.... לא נורא
סוף שבוע נעים

השבוע שלי

היה לי שבוע ממש לא מוצלח עם הרכב. ביום שני תוך כדי נהיגה בכביש המהיר נדלקה נורית קטנה על הלוח מכוונים, והתחילה לצפצף, שהראתה שהטמפ' של המנוע עולה ועולה, מזל שבדיוק הייתי ביציאה, ותוך 5 דקות הגעתי הבייתה. התקשרתי מיד לסוכנות שאמרו שאסור לי לנהוג באותו כי יתכן ויש בעיה במנוע, והם שולחים גרר. מכאן לשם הסבתר שפשוט היה חסר לנו מים.
ביום רביעי בדרך ללימודים עפה לי אבן על השמשה וניפצה אותה, חור קטן קצת יותר גדול מטבע של שקל. הייתי בדרך למבחן, ומרוב בהלה (חשבתי שמשהו ירה ברכב) עצרתי בצד הדרך לנשום. אחה"צ הסוכנות שלחה משהו שיתקן את השמשה, מזל שלא היינו צריכים להחליף חלון....
ביום חמישי הגעתי ללימודים מאוחר, החניה היחידה שמצאתי הייתה ליד רכב שחנה עקום, רובו היה על השוליים, בקושי הצלחתי לצאת מהרכב. אחרי שעתיים מצאתי פתק על השמשה שלי מלא בקללות נאצה שממש לא מאפיינות את האופי הסובלני של תושבי האיזור. כותב הפתק טרח לציין שהוא נוהג בלקסוס (כאילו שאני יודעת מה זה אומר) בעוד אני נוהגת בוולצפאגן (אין לי מושג אך כותבים את זה), ובירך אותי עוד קצת.
ישר הלכתי למשטרה בקמפוס והגשתי תלונה......
בעלי שאל אילו הפתעות אני מתכננת לשבוע הבא....

ביום שני הצלחתי לעצבן את הפרופסור שלי לפסיכולוגיה, אישה קטנה וזקנה (ככה היא קוראת לעצמה), שאוהבת לקלל ולהמם את התלמידים שלה, ילדים בני 18. מה אני אעשה שאני יודעת משהו שהיא לא, הרי שינוי את תנאי הקבלה למורים בקליפורניה לפני חצי שנה, והיא לא הייתה מעודכנת, אבל אמרתי לה שהיא טועה, לפני כולם, וזה לא התקבל יפה בכלל, היא צעקה עלי..... הלכתי להתנצל אחרי השיעור, ואחרי שקיבלתי ממנה נזיפה, התנצלות, הרצאה, עצות וחיבוק היא גם אמרה לי שאני אישה מאוד מעניינת והיא שמחה שאני בכיתה שלה.... יצאתי מבולבלת לאללה עם המון חומר למחשבה

ה9/11 יום ההולדת השני שלי. אני אוהבת להתעורר בבוקר, להודות על כך שאני חיה ושרדתי. אוהבת לראות את השמיים הכחולים, לבכות עם בעלי, לדבר עם המשפחה, לנשק את הבנות, ופשוט לחיות את החיים שלי.

1me too1

New member
שונאת בעיות עם האוטו

ושולחת חיבוק על הזכרונות הקשים
וגם

Mottek

New member
אוי ואבוי לגבי האוטו

תמיד אומרים שצרות באים בשלשות, אז נראה לי שמלאת את המכסה לעכשיו. מקווה שוכלי קצת להרגע ושיהיה לך שבוע יותר רגוע (עד לפעם הבאה...)
שיהיה לך שבוע טוב

rona73

New member
אני לא מאמינה....

שאחרי הסופ"ש הזה מתחילים ללמוד....
להזכירכן אנחנו עוד בחופש!
הכל מוכן,ההתרגשות בשיאה.
רק אספר לכן שמכיוון שהינו בארץ בזמן המילחמה וראינו ושמענו המון דברים,החלטתי שהילדים יעשו פרזנטזיה על מה שאנחנו ראינו וכמובן אף ילד בבולגריה (בכול העולם)לא יודע כי פשוט בזמן המילחמה העבירו רק מה שקורה בעזה ולא ממש מה שקורה בישראל.
כבר דיברתי עם המורות על זה.והכל מוכן...
צפוי גשם חזק ביום שני ואין לי מושג איפה הטקס יהיה או שפשוט נרטב..
השנה הם מתחילים ללמוד אנגלית בבי"ס.זאת תהיה השפה השלישית אחרי בולגרית ועיברית שכבר לומדים בבי"ס.

Mottek

New member
בהצלחה בלימודים

וכל הכבוד לך על היוזמה לעשות פרזנטציה על המלחמה שחוויתם בארץ.
אם יש לך מצגת מסודרת, אשמח אם תוכלי לשתף גם אותנו בחוויות שלכם.

rona73

New member
תודה

תראי,אחרי לבטים רבים עשינו מצגת מאוד קצרה שמראה כמה דברים,אזעקה ואת הירוט ואת כיפת ברזל גם.אני לא אהיה בכיתה בזמן ורציתי שיהיה פשוט ושהילדים יוכלו להסביר את מה שרואים.
יש לכל אחד גם סיכום הדברים במצגת ככה שבכיתה תהיה אפשרות לשאול שאלות ושהילדים יענו...
הילדים גם מדברים על כיפת ברזל-טכנולוגיה ישראלית מרשימה במיוחד.
כל אחד יכול לדבר על מה שנראה לו הכי נכון...
כשהינו בארץ הינו בחוץ בפארק הירקון בזמן אזעקה ,אחד הילדים ביקש ממני את הסמארטפון שלי,הוא עשה ווידאו קצר ששומעים את האזעקה ומסביר בבולגרית מה קורה בזמן אמת,ממש כתב מהשטח

1me too1

New member
מסכמת

השבועות עוברים מהר, והאינטנסיביות גורמת לי לעייפות רבה וגם חוסר סבלנות בעיקר בשעות הערב.
מזג האויר מבאס, גשום הרבה יותר, והיום בכלל קפוא, הדלקתי חימום בבית ואנחנו אפילו לא באמצע ספטמבר.
קבלתי דיווחים מההורים ואחי שמטיילים בארהב שהם מיצו, וכבר לא מסתדרים יפה, הם קיצרו והם חוזרים היום, באופן עקרוני לא אכפת לי, רק מקווה שלא יריבו כאן

שיחה עם הבוסית שלי, שכמובן הפכה להיות מגעילה ( השיחה
) ,בעיקבות השיחה הגיע אימייל כביכול מעניש, שהופנה גם לקולגות שלי, והסיפור הזה מתגלגל כמו כדור שלג, אני מחדת לחשוב לאן זה יגיע

מנסה לחשוב מה היה טוב.... ארוחת צהרים עם בעלי, אה וגם מנוחה צהרים יחד איתו במהלך השבוע, הוא לקח יום חופש, וגם. ההכנות ליום ההולדת של הילדון בעיצומן.
קנינו כיסא מתנדנד לחצר במבצע של סוף עונה, והילדון והחתולה נהנים מזה ככ, היה שווה

נראה לי שזהו, מאחלת לכולנו סוף שבוע נעים וחמים

אני כבר בחו"ל

אז סוף השבוע שלי התחיל בישראל בטיסה באמצע הלילה ("דלתא" ממש חברת תעופה נפלאה!) ונחתנו הישר לסופ"ש של חו"ל.
אנחנו בג'רזי סיטי בחודש הקרוב עד שנמצא דירה-מחפשים באיזור פה ובניו יורק עצמה

בנתיים היה יום נפלא אתמול: הסתובבנו, טיילנו, נסענו בכל אמצעי התחבורה בערך (למעט אופניים
) והיה תענוג.
קצת היה קשה כי היינו גמורים מעייפות והדירה שלנו במלון לא הייתה מוכנה עדיין כי הגענו מוקדם בבוקר-השארנו את המזוודות ויצאנו לטייל

&nbsp
לא קל להתחיל התחלות חדשות, אבל בטוחה שזה ישפר את איכות חיינו.
מאוד קשה לי רגשית בגלל שיודעת כמה קשה להורים שלי. הלב שלי ממש נשבר בשדה התעופה.

1me too1

New member
חשבתי עליך אתמול

איזה יופי! מאחלת לכם נחיתה רכה והתאקלמות נעימה. תהנו ממה שהמקום מציע.
ההתחלה לא קלה וייסורי המצפון מכרסמים בלי סוף - אני יודעת. אבל תטיילו, תהנו, יהיה לכם כיף

בהצלחה!!!!

alphadelta

New member
מוזר- אבל פה בפורום, אפילו שמעולם לא נפגשנו

מאד מבינים אותך ולליבך. החדשות הפחות טובות : רגשי האשם תמיד ינקרו מעט. החדשות הטובות יותר : זה כן נעשה קל יותר.החדשות המאד טובות: מי שאוהב אותך, שמח שטוב לך. וכמו שאבי היקר אומר לי, בסוף כל ביקור הורי פה או שלנו בארץ - איזה יופי שיש למי להתגעגע. המון בהצלחה. תהנו. תמשיכי לשתף. ולא לשכוח לנשום.

תודה
, האמת שזה ממש כיף שיש את

הקבוצה הנפלאה הזו ושאתם מקבלים אותי לשורותיכם למרות שאין לי ילדים עדיין

&nbsp
אנחנו מתחילים לקלוט את האיזור, טיילנו פה בסביבה והאמת שהובוקן בניו ג'רזי מאוד מצאה חן בעיננו-יש פה מישהו מהאיזור?

carlimi

New member
הוא יכול מבחינתך להיות

פורום נשים בחו"ל ...חחח
ברוכה הבאה לארה"ב, מאחלת לכם הסתגלות קלה ומהירה.
בהצלחה

Mottek

New member
מזל טוב ובשעה טובה!

אשמח לשמוע עוד חוויות על הימים הראשונים ועל ההתאקלמות.

noaronen1

New member
ברוכה הבאה ליבשת הצפון אמריקאית

ולחלק החדש בחייכם.
אני נדהמת שמצאת זמן לעדכן אותנו, כל הכבוד לך!!!
תהני/ו מניו יורק, ניו יורק בסתיו זה אחד המראות היותר יפים שיש, קישוטי הלואין וthanks giving בחלונות.
הכל כל כך יפה.
עצבות - חלק מהקושי במעבר לארץ אחרת ובכלל במעברים אלו הגעגועים למה שהשארנו מאחור (וגם הידיעה שהשארנו מאחור אנשים שכואבים את הפרידה). זה חלק מהתהליך. ו"מחיר" הבחירה.
תנסי לבדוק מה מעלה לך את מצב הרוח וללכת עם זה. אצלי זה היה לצאת לטבע וללכת.
&nbsp
הובוקן - יש שם קבוצה לא קטנה של ישראלים. הרוב עוזבים בזמן שהילדים מגיעים לגיל של בית ספר ציבורי כי הבתי ספר הציבוריים לא משהו שם, אבל יש הרבה משפחות וצעירים באזור.
יש לנשים קבוצה בפייסבוק: Hoboken Israeli Moms
&nbsp
המון המון המון המון בהצלחה! תמשיכי לעדכן אותנו.

למעלה