סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

הטוב
הרע
והלא נורא
שיהיה סוף שבוע שקט

השבוע שהיה

הטוב - הגדולה התקבלה על תנאי לנבחרת התעמלות קרקע, בחודש הראשון בודקים את ההתאמה, אז כולי תקווה שהיא תמשיך במסלול בו היא בחרה
הרע - עדיין מנסה להבין את נבכי האקדמיה האמריקנית.
והלא נורא - 10 ימים אחרונים של החופש הגדול מתחילים מחר!!

1me too1

New member
בהצלחה לגדולה!

רק 10 ימים???? :-o
אוף! אפשר עוד כמה שבועות......

מבחינת כולנו החופש ארוך מידי.....

החופש הגדול היה 3 חודשים, וקיצרו אותו לחודשיים וחצי. מבחינת כולם כאן החופש ארוך מידי
הבנות כבר ממש סופרות את הימים (אפילו יותר ממני)

ותודה, אני ממש מקווה שהיא תעלה ותצליח

1me too1

New member
ואו

יש לכם חופשים ארוכים.....
אצלנו לילדים יש בערך חודשיים ולמורים חודש וחצי בערך....
שלושה וחצי חודשים זה המון! ואז יש חופשת חורף? ואביב?

1me too1

New member
מה היה לנו השבוע....

הטוב: צבעתי את החדר של הילדון, כולל הפנלים, יצא ממש יפה לדעתי. הוא רוצה מדבקות קיר גדולות (איפה קונים?) נשאר לשטוף רצפה ולהחזיר הכל למקום וזהו! היה מעייף
וגם, קנינו טריילר שמתחבר לאופנים ואפשר גם ללכת איתו כעגלה, ולמרות שהייתי סקפטית, שמנו את הילדון בפנים ויצאנו להליכה, וגם לשתי רכיבות על אופניים. לא רכבתי על אופניים קרוב ל 7 שנים! זה היה סופר כיף!!
&nbsp
הרע: ממש כואב לי על כל משפחות החיילים שנהרגו, על המשפחה של החייל החטוף, הודיעו לא מזמן שהוא נהרג. בנוסף לכל המצב בארץ, סיפור משפחתי שהוציא אותי משיווי המשקל ומלחיץ אותי מאוד, הכל ביחד הכניס אותי לסטרס נוראי עם קוצר נשימה ונדודי שינה

&nbsp
הלא נורא: עוד מעט נגמרת חופשת הקיץ.... אפשר עוד טיפה?
&nbsp
מאחלת לכולנו שבוע טוב!

1me too1

New member
הצבע המקורי היה ירוק בייבי

החלטנו שנשארים עם ירוק אבל משנים גוון.
הילדון בחר ירוק שעל הנייר נראה יפה, זוהר כזה, קנינו.
צבעתי קיר אחד וקבלתי חום
, זה ירוק כמו ירוק דשא אולי ביום שמשי, לא יודעת לתאר, משהו זוהר, מסנוור עיניים. החלטנו שאין מצב לצבוע כת כל החדר בצבע הזה, אז שני קירות בז, ושני קירות בירוק בייבי שהיה, יצא מאוד יפה בסופו של דבר.
חבל שאני לא מצליחה להעלות תמונות כאן

אם זה מעניין אותך ואת הילד

אפשר להזמין באינטרנט מדבקות בעברית של מילים, משפטים או אפילו שמות שלכם
לא מוסיפה לינק כדי לא לפאסם שירות ספציפי, מה גם שאני לא יכולה להמליץ

1me too1

New member
תודה

כשחיפשתי באינטרנט תמונות של עיצוב חדרים, הוא ראה מדבקה של שתי דמויות משחקות כדורגל. אבל ראינו את זה באתר של טמבור......

noaronen1

New member
הי!!!! אני רוצה להבהיר - פרסומי גרידא נמחקים

זה כן בסדר לשלב לינק לשירות שאתם מרוצים ממנו, או לענות ולשים חתימה של העסק שלכם בחתימה כשאתם עונים על תגובות.
אבל אני לא מרשה לפרסם עסקים כפרסום. ומי שעושה את זה אני בהחלט שולחת להם מסר אישי.
אם תשימו לב, ברגע שאני רואה זה נמחק - ואני גם מוחקת את זה דרך האדמיניסטרטור כמחיקת פרסום.
&nbsp

תודה אבל כוונתי היתה אחרת

חשבתי שמכיוון שלא רכשתי מוצר כזה אם אשים לינק ספציפי זה יתפרש כאילו זה מוצר שאני מכירה וממליצה עליו ולכן נמנעתי, מה גם שאני לא גולשת מאוד מוכרת כאן ולא רציתי להראות כמפרסמת סמויה

תרגישי מאוד נוח לשים קישורים ולציין שאין לך נסיון איתם. אני

עושה את זה המון.

תרגישי גם נוח בפורום הזה. אני דווקא כן זוכרת את הניק שלך

למעלה