סוף שבוע כבר כאן

noaronen1

New member
אני בזמנו קניתי לבן מדבקה של שחקן פוטבול

אבל האיכות לא היתה טובה. אני מזמינה אונליין.
כדאי לבדוק המלצות כי יש מדבקות קיר שנופלות ממש מהר.
אני אוהבת את wallsneedlove.com
אבל לא בטוחה שיש לילדים - נדמה לי שאת יכולה להכין שם מדבקה מתמונות שאת בוחרת - והאיכות שלהם באמת 10

noaronen1

New member
הטוב הרע והלא נורא אצלנו

אז הזזנו את הטיסה לישראל וישבתי עם הילדים לתכנן את קיטנת אמא
הטוב - אני מאד נהנית שהילדים מתכננים מה שהם רוצים והקטן והאמצעית מסתדרים מאוד טוב ביחד. אז היה שבוע מאוד נעים ביחד.
הגדול התחיל חטיבה - והוא כל כך מאושר
&nbsp
הרע - הרגע שהגדול חוזר מבית ספר ובשניה מתחילת המריבות
&nbsp
הלא נורא - ירד גשם בסופ"ש -- קנינו מלא ערכות יצירה במייקלס ומאוד ויצרנו ביחד. אין כמו מייקלס - יש????

Mottek

New member
שבוע עמוס ואני שמחה שהשבוע הזה נגמר!

הטוב: האמצעי נפרד מהגן ועכשיו הוא איתי בבית עד ספטמבר. הוא גם התחיל ללכת לתוכנית חדשה שהמטרה שלה להכין את הילדים לגן חובה. הוא עוזב כל יום בבוקר עם אוטובוס לבית ספר (לא הבי"ס שאנחנו משויכים אליו) והוא נשאר שם עד 12 בצהריים. מלמדים אותם איך להצביע, איך להקשיב גם לאחרים, לכתוב, למנות וכדומה. המטרה לא ללמד אותם שום דבר חדש, רק להרגיל לאיך שגן מתנהל. בינתיים אני מאוד מבסוטה וגם האמצעי שמח. הוא חוזר כל יום עם חוויות חדשות. יש לנו עוד שבוע בתוכנית הזאת. וכשיתחיל הגן חובה האמיתי הוא בכלל ילך ברגל!
הלא נורא: היה לי שבוע ממש קשה, בעיקר בסוף שבוע הזה. לא יודעת למה או מה נכנס בי. בישולים לא יצאו מוצלחים, לא היתה לי סבלנות לאף אחד והילדים (שלא באשמתם) עצבנו אותי בטרוף. בנוסף סידרתי את הבית בטרוף. אפילו בעלי העיר לי שעשיתי יותר מידי, ולא, אני לא בהריון.
הרע: הלך לי השואב אבק. בילינו הרבה שנים ביחד, הוא כבר היה בן 12. כבר לפני שנתיים הוא התחיל לגסוס, אבל טיפלנו בו באהבה ובמסירות ולמרות שהוא הרעיש ברמות שלא היה מבייש מטוס לפחות, עדיין שאבתי איתו פעם בשבוע. ביום חמישי רציתי כרגיל לשאוב אבק וכבר הרמתי את כל הסלון. הוצאתי את השואב והדלקתי אותו. הוא עשה רעש אבל לא שאב. אז נסעתי לקניון הקרוב וקניתי אחד חדש. איזה מרץ יש לצעיר הזה וכמה שהוא שקט! ממש תענוג. אז אולי זה לא ממש היה רע, אבל זו לא היתה הוצאה מתוככנת.

noaronen1

New member
גם אני

נזפתי בילדים או גערתי בהם מעל המצופה.
קןרה - איך כתוב בחתימה שלך - אנחנו לא מושלמות. ואני מפשלת מלא עם הילדים שלי, אבל גם יודעת להגיד סליחה שצריך.

rona73

New member
השבוע שלי...

אני בישראל עם הילדים.
אנחנו בתל אביב אצל ההורים שלי.
עברנו 4 אזעקות,אחת ביום שהגענו בשתיים וחצי בלילה,אחת בשש בערב שרק יצאנו ופשוט נכנסנו לבניין,אחת בשש בבוקר ואתמול היתה בחמש אח"הצ.
הילדים מקבלים את המצב,שואלים המון ומתעניינים המון .
אני יוצאת עם הילדים .הסברתי אם יש אזעקה מה לעשות.
זה ממש לא מצב רגיל א ב ל. אנחנו אצל ההורים שלי,הילדים שמחים לראות את המשפחה הקרובה הבן דוד,הדוד והדודה
מנסה לעשות כל מה שאפשר כדי להעביר את החופשה הזאת כמה שיותר טוב.
קשה היה לראות כל יום את החיילים המתים.

למעלה