סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איך עבר עליכן השבוע?מה היה
סוף שבוע נעים לכולם

1me too1

New member
שבוע מטלטל

היה שבוע מטלטל וקשה, שבוע בו קבלתי הדגמה לכמה החיים שבריריים.. ...
בחורה שהכרתי,, בת 41 נפטרה, תוך יומיים. אישה בריאה, בלי שום הכנה מוקדמת. פשוט הרגישה לא טוב, וזהו.....
ההלויה היתה נוראית.
אני לא יכולה להפסיק לחשוב על הבנות הקטנות שלה ועל בעלה.
כל כך עצוב וכל כך מטלטל.
מכניס לפרופורציה.
&nbsp
בפאן החיובי
, היה יום הורים ראשון בבית הספר של הילדון והיה בסדר גמור. אני כל כך גאה בו על איך שהוא תפס את השפה.
גם לי היו ימי הורים ועבר יחסית בסדר, בלי הרבה תלונות.
&nbsp
אני מאחלת לעצמי ולכולם, ללמוד לנצל את החיים, ולהסתכל על חצי הכוס המלאה.
שיהיה סוף שבוע נעים

השבוע שלי

תחילת השבוע עברה בעצלתיים:
&nbsp
ביום ראשון היינו בהופעה מדהימה של דני רובס, ממש נהנו מההופעה וגיליתי שמכירה את כל השירים שלו ונהניתי לשמוע את הסיפורים מאחורי השירים שלו. בנוסף הוא ביצע שירים של זמרים שאני ממש אוהבת כמו כוורת,ביטלס,אריק אינשטיין- חגיגה לאוזניים

כמובן בבוקר עשיתי את הפעילות בבית הכנסת, התחלתי קבוצה חדשה והתברר שכולם שם דוברי עברית אז היה קצת מוזר כי הכנתי הכל באנגלית אבל למעשה הם ידעו עברית
, למחר כבר הכנתי פעילות בעברית לקבוצה הזו. מקבלת תגובות ממש חיוביות וזה נהדר.
&nbsp
שאר השבוע עבר די בעצלתיים:
קצת הרבה טלויזיה (התמכרתי לנטפליקס, רואה סדרות בקצב מסחרר- עכשיו אני עמוק בצפייה חוזרת ב-HOW I MET YOUR MOTHER), קצת סידורים, פגישה עם חברה והכנת דברים לפעילויות.
&nbsp
קיבלנו סופסוף חבילה ראשונה מהארץ-אומנם זה היה בעיקר ספרי ילדים וספרי אפייה , אבל גם הגיע המונופול כרטיסי אשראי שלנו
(אני חולת מונופול כך שזה נחמד שזה הגיע, עכשיו רק צריך לשכנע את הבעל לשחק
).
מחכה לכל הדברים של המטבח: תבניות מיוחדות, כלים מיוחדים וכו'- לא קונה כי יודעת שאמור להגיע ודי מתבאסת... לפחות חבילה ראשונה הגיעה

&nbsp
וגם הזמנתי כמה חולצות מאמאזון שהגיעו אתמול וכולן נראות עליי מעולה
קלעתי בול

&nbsp
ומול כל אלה, הכל מתגמד כל הזמן בגלל המתח של מה שקורה בארץ- אני ממש חוששת לקום בבוקר ולשמוע שקרה משהו בארץ, במיוחד שהמצב כל כך רגיש בירושלים במיוחד וגיסי גר שם. אני כל הזמן פותחת את העיניים וישר בודקת YNET בתקווה שלא אשמע שקרה משהו שם... קשה להיות רחוק ולדעת שדברים קורים שם.

Mottek

New member
סוף שבוע חרא

השבוע עצמו היה בסדר. בעלי היה בנסיעה עסקית. מסתמן שכל שבועיים שלושה הוא ייסע לשבוע. לפחות בזמן הקרוב. מבאס, אבל זה מה יש. לפחות אני בבית ולילדים יש את השיגרה הקבועה שלהם בין אם אבא בבית או לא, כך שלא קשה להם במיוחד.
החרא - סיפרתי שלכלב הוציאו כמה שיניים בשבוע שעבר. הפה נראה בסדר, אבל הוא מאוד צולע (לא שזה קשור לשיניים). הרופא אמר שיש לו קצת דלקת פרקים, עשינו טיפול בלייזר לעזור לו, אבל הוא עדיין לא הלך טוב.
לקחנו אותו לבית חולים לעשות עוד בדיקות. הממצא לא טוב. יש לו סרטן בעצמות עם קצת גוררות כבר בריאות. אבל הרופא חושב שזה לא הסרטן המקורי. יכול להיות שהיה לו סרטן בפה (ושזה מה שגרם לדלקת מן התחילה), בקיבה, בלבלב... או בכל מקום אחר בגוף.
כרגע אנחנו נותנים לכלב משככי כאבים. אנחנו צריכים להתייעץ עם הרופא מה לעשות הלאה. האם להשקיע בביופסיות ולראות איזה סוג של סרטן זה, ואז לנסות לרפא, או שלא. נניח להיבט הכספי כרגע (אין לנו ביטוח לכלב ורק בשבועיים האחרונים הוצאנו $1600 עליו). הכלב כבר בין 12 וחצי, מבוגר לכל הדעות. היו לו חיים טובים ושמחים. האם אנחנו רוצים להעביר אותו טיפולים פולשניים? זאת אומרת אם זה משהו שעם אחוזי הצלחה גבוהים אז אולי... אבל אם זה ייתן לנו רק כמה חודשים, האם זה שווה את זה?
לגיסי היה כלב גם עם סרטן. הם באמת עשו ניתוח לכלבה שהיתה כבר בת 15 והם זכו לעוד 8 חודשים איתה.האם זה היה שווה את זה? גיסתי תגיד שכן, הלב שלי אומר שלא.
לילדים עוד לא סיפרנו. הם יודעים שהכלב חולה ושהוא צולע ושהוא מקבל תרופות. ברגע שאנחנו נדע מה אנחנו עושים (בין אם טיפולים, המתת חסד, או לחכות לסוף) אנחנו נשתף את הילדים.
מה שהכי קשה לי ומרגיז בכל הסיפור הזה, שחוץ מהסרטן, הכלב הזה היה בריא לגמרי! עשו לו אפילו ניתוח עם הרדמה מלאה להוצאת שיניים בלי שום סיבוכים או בעיות. הכבד בתפקוד גבוה, בדיקות הדם תקינות והוא עדיין שמח ורץ ומלא שמחת חיים. אוף!
אם למישהו יש ניסיון עם כל הסיפור הזה, אשמח לשמוע.

forglemmigej

New member

אוי ויי נשמע עצוב כל כך, כלב הוא כמו ילד נשמע שהגיע זמנו ללכת לעולמו, סהכ היו לו חיים טובים איתכם ולתת לו טיפול זה רק יאריך את הסבל זה לא ירפא ,כל כך כואב אין לי ממש מה להגיד ,לנחם, רק שתנסו לזכור את הרגעים הטובים איתו ובטח יש הרבה תמונות.

Et tu Brute

New member
להוריי היה כלב שהיה לו סרטן

הם ניסו לטפל בו, ובאיזשהו שלב הוטרינר פשוט אמר שאין יותר מה לעשות. למשך זמן מה הכלב עוד הרגיש טוב, בזכות התרופות, אבל בשלב כלשהו (די פתאומי) התרופות הפסיקו להשפיע (זו תופעה ידועה מסתבר) והכלב נהיה כל כך מסכן ואומלל שהוריי החליטו להרדים אותו
.

Mottek

New member
תודה למגיבות - עדכון

אז היום נפגשתי עם הווטרינר. בעצם החלטנו שאין מה לעשות. הסרטן כבר נמצא בעצמות, זאת אומרת כריתה של רגל + כימוטרפיה וזה עוד בלי למצוא או את המקור הסרטני שיכול להיות בכל מקום בגוף...
בכל מקרה, כרגע אנחנו נותנים לכלב משככי כאבים ונעלה את המינון ככל שנצטרך. ניפגש כנראה על בסיס שבועי עם הווטרינר לבחון את המצב שלו. בעוד כשבועיים יעשו לו עוד צילום ויכלו לראות את הקצב שבו הסרטן מתפשט. נכון לעכשיו הרופא מעריך כחודשיים שלושה...
אנחנו נספר לילדים בקרוב. הלב שלי שבור לגמרי. קנינו אותו משאלטר כשהוא היה בן 3 חודשים, הוא ממש בגיל של הבכור שלי והם גדלו יחד.
אוף, אבל תודה על התמיכה.

een ogenblik

New member
כואב הלב, וגם נשבר

כאוס מדברת על התקופה אחרי ששייקה ימות, ואיזה חיית מחמד תרצה (וכמה), אבל די ברור שאינה מבינה את ההשלכות האמיתיות, וכשיבוא היום בו תאלץ להפרד מחיית המחמד הראשונה שלה, זו שקיבלה את פניה לבלגיה ולימדה אותה שחיות מחמד זה כיף, ליבה ישבר.

בישראל עברנו פעמיים את חוויית ההרדמה של כלבות, וזה אף פעם לא קל. מצד שני, כאשר הכלב סובל, אפשר למצוא הקלה לפעמים בידיעה שאינו סובל עוד.

rona73

New member
לא קל....

אין לי תובנות...אין לנו כלב,גם לא חתול.
שולחת חיזוקים שתעברו את התקופה הקשה הזו.

forglemmigej

New member
שבוע לא משהו

החורף מציק , כולם מסוגרים בבתים, יש ערפל כל היום וכל הלילה , הקיץ נראה כמו זיכרון רחוק בעבודה שלי פיטרו 300 איש אני מקוה שהמאכלת לא תגיע אלי. במקומות רבים ניתלו פנסי הכריסמס .
היום הייתי באיזו גבעה ליד הבית וגם אלו בתמונה היו, אז משתפת

noaronen1

New member
את צילמת?

תמונות מדהימות בעיקר הילדה בגבעה.
מקווה שמצב הרוח החייכני יחזור במהרה

rona73

New member
כרגיל מסכמת שבועיים!

שבוע שעבר היתי רק לסופ"ש בארץ,בסמינר.היה כיף מאוד!! הינו ביפו.ואפילו ביקרתי את ההורים.
סופ"ש הזה נחתי כמו שצריך.אני התחלתי לרוץ בפארק,ז"א במקום ההליכה שלי אני חצי מסלול כבר רצה וזה עושה לי טוב.הילדים ביום שבת הלכו למשחק כדורגל נגד בי"ס אחר ואני נשארתי לבדי!
הכנתי חומוס ביתי בבית,שיצא לא רע בכלל.
החורף מגיע ,שלג מתחיל ביום שישי.
אין לי ממש דברים רעים....
שבוע טוב לכולן!!

למעלה