השבוע שלי
תחילת השבוע עברה בעצלתיים:

ביום ראשון היינו בהופעה מדהימה של דני רובס, ממש נהנו מההופעה וגיליתי שמכירה את כל השירים שלו ונהניתי לשמוע את הסיפורים מאחורי השירים שלו. בנוסף הוא ביצע שירים של זמרים שאני ממש אוהבת כמו כוורת,ביטלס,אריק אינשטיין- חגיגה לאוזניים
כמובן בבוקר עשיתי את הפעילות בבית הכנסת, התחלתי קבוצה חדשה והתברר שכולם שם דוברי עברית אז היה קצת מוזר כי הכנתי הכל באנגלית אבל למעשה הם ידעו עברית
, למחר כבר הכנתי פעילות בעברית לקבוצה הזו. מקבלת תגובות ממש חיוביות וזה נהדר.

שאר השבוע עבר די בעצלתיים:
קצת הרבה טלויזיה (התמכרתי לנטפליקס, רואה סדרות בקצב מסחרר- עכשיו אני עמוק בצפייה חוזרת ב-HOW I MET YOUR MOTHER), קצת סידורים, פגישה עם חברה והכנת דברים לפעילויות.

קיבלנו סופסוף חבילה ראשונה מהארץ-אומנם זה היה בעיקר ספרי ילדים וספרי אפייה , אבל גם הגיע המונופול כרטיסי אשראי שלנו
(אני חולת מונופול כך שזה נחמד שזה הגיע, עכשיו רק צריך לשכנע את הבעל לשחק
).
מחכה לכל הדברים של המטבח: תבניות מיוחדות, כלים מיוחדים וכו'- לא קונה כי יודעת שאמור להגיע ודי מתבאסת... לפחות חבילה ראשונה הגיעה

וגם הזמנתי כמה חולצות מאמאזון שהגיעו אתמול וכולן נראות עליי מעולה
קלעתי בול

ומול כל אלה, הכל מתגמד כל הזמן בגלל המתח של מה שקורה בארץ- אני ממש חוששת לקום בבוקר ולשמוע שקרה משהו בארץ, במיוחד שהמצב כל כך רגיש בירושלים במיוחד וגיסי גר שם. אני כל הזמן פותחת את העיניים וישר בודקת YNET בתקווה שלא אשמע שקרה משהו שם... קשה להיות רחוק ולדעת שדברים קורים שם.