סוף שבוע כבר כאן

noaronen1

New member
הטוב, הרע והלא נו(רע) שלי

הטוב היה שחברה שלי מישראל עצרה אצלנו בדרך לניו יורק עם בעלה אחרי שהם עשו הייקינג של שבועיים באפלצ'ים הם בילו איתנו את הסופ"ש והיה כל כך כיף. בלי מתחים, הילדים נהנו מחברתם ולי היתה את החברה שלי.

הרע - מרגיז אותי כשהילדים שלי כל הזמן באים אלי עם בקשות בזמן שאני עובדת. התפרצתי אלי כולם אספתי את כל הדפים והלפטופ וירדתי למשרד שלי לקצת שקט. וכמובן המצב בארץ, לשמוע שכולם שם חוץ מאחותי הגדולה תחת טילים, להתחיל לעשות חושבים עם עצמי אם אני מזיזה את הטיסה ולא רוצה לחשוב בכלל על חוויה שהילדים שלי שומעות את הסירנות בארץ.

לא נורא - שפספסתי את חלק ממשחק הגמר של המונדיאל בגלל חוג השחייה של הקטן. בילינו ביחד אחר, חזרנו לגול בהארכה וזהו. עכשיו יהיה לי שוב שקט בבית...

1me too1

New member
שבוע מלא תהפוכות

הטוב - היינו בניו יורק, היה כיף. הילדון נשאר בבית השבוע והסתובבנו עם סבתא שנמצאת בביקור.
הרע - כל המצב בארץ הלחיץ אותי מאוד, בנוסף לאיזה סיפור בעבודה,היה לילה שממש לא ישנתי בו.
הלא נורא - היה חם מאוד בניו יורק, ממש חם נזלתי.

בסוף השנה היה לי ויכוח עם הבוסית שלי, במהלכו התלוננתי על משהו והתשובה שלה לא היתה מפרגנת. השבוע היא קראה לי והציעה לי שתית כיתות ו, אבל אני יודעת שההצעה באה בגלל השיחה ההיא ולא כי היא חושבת שאני אצליח,. בכל מקרה - לקחתי את זה ובשנה הבאה יהיו לי שתי כיתות ו
, ברור לי שהיא לא מפרגנת לי, ואם להיות כנה - אני קצת חוששת, אבל מצד שני יהיו לי יותר שעות בעבודה.

למעלה