סוף שבוע כבר כאן

נראה לי שזה קטע של התחלה חדשה

אני גם כזו: פתאום מתעוררת בשעות הזויות במחשבות על העבודה.
&nbsp
לגבי הבית-תנסי לחשוב איך את ובעלך מארגנים את הבית ביחד או לחלק את העבודה על פני כל השבוע וכל יום לעשות משהו.
&nbsp
ולגבי השינה- תנסי לא לקום מהמיטה אלא להישאר בה ולתת לגוף לנוח.
&nbsp
והמון בהצלחה עם העבודה-זה כל כך מתאים לך

Mottek

New member
תני לעצמך קצת זמן להתרגל לשיגרה החדשה

בינתיים תגייסי את בוני והבעל שיעזרו לך קצת יותר בבית. ואם תלכי לישון עם כלים בכיור, או ערמת כביסה לא מקופלת זה בסדר. ואם את צריכה תזכורת תסתכלי על החתימה שלי

שאני ילך לישון עם כלים בכיור?

אני עובדת רק חצי משרה, אבל יש לי יומיים שמיד אחרי אני גם מטפלת ברפואה אלטרנטיבית, אז אלה ימים לחוצים יותר. אבל ממש לא נורא.

אני לגמרי יסתדר, רק צריכה להתארגן אחרת.לצערי אני מאלה שאוהבים לעשות לבד, כי אחרים לא עושים כמוני וזה רק מעצבן אותי
התפנקתי עד עכשיו, אז עכשיו אני בעולם האמיתי

alphadelta

New member
שאני אלך לישון עם כלים בכיור ???

אישי היקר תמיד מזכיר לי ש:אני ישנה איתו במיטה ולא עם הכלים בכיור וגם שאם יבואו אורחים פולנים במיוחד ??בהפתעה ?? באמצע הלילה ?? הם יהיו עייפים מכדי לראות את הכלים...אבל אני בהחלט מזדהה. כל פעם שהילדים מחזירים כביסה לארון לא בדרך שלי או מעמיסים למדיח לא בדרך שלי (אוי ויי) אני מנסה לנשום עמוק ולחשוב כמה חשוב שהם חלק מהבית ומתפקדים בהתאם.

בדיוק ככה

האמת היא, שאני אוהבת מסודר. אבל אני הכי שונאת לקום בבוקר לבית מבולגן, שלא לדבר על מבטח מבולגן
אז יקח לי עוד 10 דקות, ואני יגמור לסדר מה שאפשר. ככה זה אצלי.

1me too1

New member
גם אני ככה

בתחילת שנה, או לפני משהו חדש אני לא ישנה, מתעוררת בלילה והראש עסוק במחשבות.
נשמע שאת נהנית! איזה כיף!!

noaronen1

New member
נשמע כמו התרגשות ויצירתיות של משהו שנהנים לעשות

תהני מזה, ויאללה לא יקרה כלום הבית ימשיך לעמוד במקום. אני חושבת שהגיע הזמן לשים את עצמך במקום הראשון!

מכירה את ההרגשה של הלחץ שנובע מההתחלות החדשות,
תמיד שאני מתחילה עבודה חדשה אני חולה בשבועות הראשונים, עד שהגוף ונפש מתרגלים.
שולחת חיבוקים, ובטוחה שעוד כמה שבועות כבר יעבור לך....

וכל מה שמותק אמרה על הכלים בכיור, הם לא בורחים לשום מקום

Mottek

New member
עונה

הטוב: סיימתי לסדר ולארגן את הבית (כמעט). תליתי תמונות משפחתיות על הקיר, הדפסתי כמה חדשות, עדכנתי ישנות יותר וזה ממש נראה נחמד. אנחנו עדיין צריכים למצוא תמונה גדולה או משהו לשים בקיר בסלון שהתפנה, אבל זה לא בוער, חוץ מזה שזה באחריותו של בעלי (לי אין טעם בדברים האלו).

הרע: בעלי עזב ביום שלישי לנסיעה עסקית בפלורידה בהתראה של יום וחזר רק ביום חמישי לקראת חצות. לפחות הפעם היינו באותו time zone כך שהיה לו יותר קל להתקשר לילדים לאחל להם לילה טוב בשעות סבירות ולא הצטרכנו להפריע לו באמצע יום עבודה.

הלא נורא: התחלתי לשלוח קצת קורות חיים ולנסות לחפש עבודה. שלחתי ל3-4 מקומות ובינתיים כלום. אני מחפשת משרת אם, לא רוצה קריירה. אני דווקא אוהבת להשאר בבית, אבל ההכנסה הנוספת מאוד תעזור.

המון בהצלחה לך.

בינתיים, אם יש לך זמן, את יכולה לחפש חברות שעושות סקרים אינטרנטים. הם משלמים ממש מעט, אבל זה יותר מכלום.

1me too1

New member
בהצלחה עם קורות החיים

בהתחלה חשבתי שהתשובות הן מידיות, אבל כשבעלי חיפש גם אליו פנו הרבה זמן אחרי שהקוח נששלחו.
מחזיקה אצבעות

noaronen1

New member
בהצלחה עם קורות החיים

ממליצה לשתף את כל האנשים שאת מכירה מסביב בזה שאת מחפשת עבודה ומה את מחפשת. בסוף יהיה משהו שמכיר מישהו.
זו השיטה הכי הכי טובה למצוא מקום עבודה.

אצלנו היה רק טוב

יום כיפור הוא חג שאני מאוד אוהבת.
אנחנו עדיין בארץ והאוירה במושב ביום הזה היא מדהימה.
הכל שקט, בערב כולם נפגשים במגרש.. ממש כיף.
את היום ניצלנו למיין עם הילדים את כל המשחקים והספרים שלהם לקראת המעבר:
מה לוקחים, מה זורקים ומה מוסרים.
הם היו בוגרים מאוד והבינו שאי אפשר לקחת הרבה.. היה ממש כיף לעשות את זה איתם.
בערב נפל לי האסימון שזה יום כיפור האחרון בארץ לשנים הקרובות ואצתי-רצתי עם שני הקטנים לבית הכנסת לשמוע תקיעת שופר..
בקיצור, סופ"ש רגוע, יעיל וכיף

1me too1

New member
מסכמת

השבוע עבר מהר, שזה כבר טוב
, זה היה שבוע קצר, זו שנה ראשונה מזה הרבה זמן שלא עבדנו בערב יום כיפור. ביום רביעי עברתי בדיקה ובעלי בא איתי ולקח חצי יום חופש. הלך עם הילדון לשיעור שחיה, מה שהשאיר לי קצת זמן להסתובב עם ההורים שלי. הבדיקה היתה בסדר, לא נעימה, אבל לא נוראית.
אתמול אחרי שאספתי את הילדון מבית הספר, הלכנו לפארק עם שני חברים,מזג האויר היה נהדר. אחרי הפארק הוא לא רצה לחזור הביתה
והלך ישר לחברה שלו. גדל הילדון

לא יודעת, לא עולה בדעתי.....
ואולי גם
למרות שאני מתבאסת שמזג האויר מתקרר, ואני יודעת שתכף יבוא השלג, השלכת כל כך יפה שזה מדהים לראות. אה, והחורף אני מסודרת, הבעל שלי קנה לי את המעיל הכי חם שקיים בקנדה

זהו, שיהיה סוף שבוע נעים ושבוע חדש וטוב

למעלה