סוף שבוע כבר כאן

איזה אלופה!!!

שימי לב שקורות חיים בארה"ב אולי נכתבים אחרת מבארץ. יש המון אתרים שנותנים טיפים וחשוב מאוד לשמור על הכללים.
אני יודעת שבבריטניה זה שונה, ומה שהכי חשוב זה המכתב המלווה, שפה הוא העיקר בעצם.

כל הכבוד לך!!!

תודה יקירות
, התמיכה שלכן כל כך חשובה לי.

מרגישה שרק אתן מבינות אותי באמת

&nbsp
ניסחתי את קורות החיים שלי בהתאם למה שנהוג פה וכרגע עובדת על מכתב מלווה

&nbsp
תודה

1me too1

New member
השבוע שלי....

שבוע לא קל עבר עלי. אולי זה מזג האויר, אולי החזרה לשגרה אולי.... לא יודעת.
ההורים שלי עזבו אחרי חודשיים, ולמרות שזה היה ביקור ארוך, ולעיתים ממצא מאוד, הייתי עצובה כשנסעו. וזה הציף שוב את המחשבות על למה בעצם אנחנו כאן ומי יודע מתי נתראה שוב....
מזג האויר היה אפרורי כל השבוע, אני חושבת שהשמש הפציעה אולי לשעה או שעתיים השבוע, והיה קר וגשום. הוחלט ללכת לסבב נוסף ובמקביל לנסות עוד כיוונים שעד עכשיו היו באויר אבל לא ממש נוסו.
הפרוייקט של הילדון, ביחד עם התנהגות זוועתית מצידו, במוסף לתחושות שלי האישיות, לא עשו לי טוב.
מאחלת לכולן שהשבוע הבא עלינו לטובה יהיה טוב! שבוע טוב

השבוע שלי עבר כל כך מהר, לא יאומן.

אני עדין מנסה למצוא את הנוסחה הנכונה לי בין מטלות היומיום בבית, תשומת הלב לבני המשפחה והעבודה. אני מקוה שהחזרה של בוני לביה"ס מחר תשפר את ביצועי, כי השבוע הרגשתי שאני נקרעת, בעיקר נפשית.
התעוררתי מאוד מוקדם בבוקר, יצאתי לעבודה, חזרתי הביתה במהירות בשביל להחליף את בעלי עם בוני, ובמקום לבלות איתה ולעשות דברים כייפים, נרדמתי לידה על הספה. הרגשתי שאני לא פנויה עליה וגם לא לבעלי

כשלא עבדתי, הייתי מנקה את הבית ביום שישי, והיה לי בית נקי לסופ"ש. ככה אני אוהבת את זה. השבוע חזרתי הביתה ביום שישי בשעה 13:15, והתחלתי משמרת שניה בטיפול בשני קליינטים עד אחרי 16:00. על נקיונות אין על מה לדבר. אז הם עברו לשבת וראשון, כל פעם קצת, והרגע של הבית נקי וכייפי היה בזמן של Afternoon tea ביום ראשון אחה"צ. נו באמת

מזג האויר מתקרר והרוחות מתחזקות, אבל יחסית לאוקטובר, אנחנו עדין בטמפרטורות מעל הממוצא, והמזג אויר אצלנו הרבה יותר טוב ממה שקורה בדרום סקוטלנד, אז אין תלונות בתחום הזה

שבוע טוב לכולם

forglemmigej

New member

אז מה היה לי השבוע, בא לי כל כך לעשות ספורט אקסטרים. התלבטתי בין טיפוס הרים בנפאל, רפטינג בפרו או טיול בירושלים בסוף נשארתי עם החיים האפרוריים תרתי משמע שצד זה של העולם מציג עכשו.
אתמול שבת הייתי במוזיאון AROS שנמצא בעיר אוהוס שהיא למי שלא יודע בירת יוטלנד , כשאני חושבת על זה יש גם מונחים כאלו בעברית בירת הנגב , בירת העמק האם זה נלקח מהשפות הגרמניות לקרוא לעיר גדולה של איזור הבירה שלו ,Hovedstad בדנית או Hauptstadt בגרמנית..
מוצגת שם תערוכה בשם out of darkness שהתמות שלה לקוחות מהתנך שלנו וסרטי פעולה הרעיון המרכזי שכל דבר הוא התחלה ממשהו (סיפור הבריאה או המפץ הגדול) ומה קורה בדרך עד שיוצאים מהכאוס הגדול . התערוכה היא מה שקוראים קונטמפוררי ארט (אמנות עכשוית?) וזה בעיקר עבודות וידאו זה כל כך מרהיב , מזעזע, מהפנט , מלהיב שפשוט אין מספיק מילים לתאר את העוצמה של זה, יש שם תצוגה של אמנית יפנית שמראה כל פעם כשנשרף כוכב , 8 דקות שמתארות יום שלם, יושבים בחדר ורואים איך היום עולה עם שיקופיות על הקיר ממול מלווה בצלילים של בוקר, עובר לצהריים , ערב ולילה וכל פעם משתנות השיקופיות בסוף בלילה מעלים אותנו על חללית דימיונית וכל החדר מוצף בחושך עם כוכבים ואנחנו רואים את החדר כאילו כשכדור הארץ מסתובב. אמנית שוויצרית מהפנטת. כל החושים שמשמשים לחוויות מלהיבים יותר מאשר לראות סתם תמונת דומם על הקיר, אמן מדהיםםםםם בכל רמה אפשרית הוא Olafur Eliasso אמן איסלנדי שתצוגה אחת היא חדר שנכנסים אליו ויש מעין ערפל צבעוני שסוחף אותך ומרגישים כמו באיזה מסע פסיכדלי , הוא גם עשה בקומה האחרונה של המוזאון מוצג שנקרה the rainbow panorama זה מעגל שמכיל את כל צבעי הקשת וכל פעם רואים קטע אחר של העיר בצבע של אחד מגוני הקשת והאור של השמש שנשבר ..
יש גם חדר אחד עם ציורים שהתמה שלהם היא גם המשכיות (התחלה והמשך.) של ה-200 השנים האחרונות בדנמרק . מדהים

noaronen1

New member
שבוע מעניין

הטוב - השבוע התחילה הקבוצה שיזמתי עם עוד חברה מאמנת להורים. הקבוצה הזו הוקמה מתוך אמונה שלי שחייבים ליצור מקום להורים הללו שלא היה להם עד היום לקבל תמיכה. זה לא ה-משהו המרכזי שאני מתעסקת בו אבל זה חשוב לי. מה שכן - לעבוד עם מישהו אחר זו חוויה שאני מאוד נהנית ממנה ויש מן מסע של לימוד להכיר אחד את השני, בעיקר כשנמצאים מול קבוצה אני מאוד אוהבת את זה.
הלא נורא - הבת שלי היתה 3 חצאי ימים בקייטנת סוסים והיתר בבית השבוע, זה לימוד לתמרן ללא הפסקה בין חיי האמהות ל-להיות עם הילדים. להפסיק להמשיך. היו הרבה רגעים יפים ביחד - כמו עוגת שמרים יפיפה שהיא הכינה, או ארוחת צהריים שאכלנו עם חברה שלי והיא היתה חמודה שכזו, וגם רגעים של מתח וללמד אותה שהיא גם פוגעת בי לפעמים ושל מודעות לצורך האישי שלי בזמן לבד וגם ללמוד שלא כל מה שהילדים אומרים לי כדי לפגוע זה אישי. זה משהו שאני עובדת עליו - זה לא אישי אלא מן מקום ללמוד איך להתנהג בעולם הזה שהם עוד לא יודעים במעבר מילדות לגיל התבגרות.
הרע - אני מצוננת מן צינון לא נוראי שמשבית לגמרי, אבל כזה שמציק מספיק כדי שלא יהיה חשק לבשל, או למשל שאני מנסה לעבוד ונרדמת מול המחשב. אז פשוט עזבתי הכל עליתי לסלון וישנתי על בעלי שנת צהריים טובה של יום ראשון. כיף!
שבוע טוב לכולם, החותנת מגיעה, מקווה שאני אספיק להיכנס לכאן מדי פעם ולהגיב.

noaronen1

New member
היום טיפה של ריח הגיעה לאף והתעוררתי

הכנתי pumpkin bread ומרק butternut squash והכנו עוגת צמות שוקולד לסבתא והספקתי כל כך הרבה דברים. איזה כיף כשהגוף מתאושש!!!

איזה שבוע

בשבת הקודמת התקיים בבית הספר של הגדולה קרנבל הסתיו (כי לא פוליטקלי קורט להגיד הלואין). השנה התנדבתי לוועד הורים ולנהל אותו. מודה ומתוודה שאם הייתי יודעת כמה שעות אני אצטרך להשקיע בזה, איזה בלאגן השאירו לי משנה שעברה וכמה לחץ יהיה לי מהלימודים לא הייתי עושה את זה, הייתי מוכנה להתפטר שמונה פעמים. רק בשבועיים האחרונים הדברים התחילו באמת להסתדר ולזרום. החלטתי שאני מתחילה מאפס, משדרגת את כל המשחקים, מביאה הפעלות חדשות ואוכל חדש. גייסתי את בעלי וחבר שלנו לבנות את ה haunted house, צוות של שתי בנות, אחת הייתה אחראית על אוכל ומשחקים והשנייה עם פרסום הקרנבל ומציאת נותני חסות לתחרות תחפושות ופמפקין קארבינג.
הקרנבל היה מושלם! הגיעו מלא מתנדבים מהתיכונים בסביבה, האווירה הייתה נעימה, האוכל אזל, הפרסים אזלו, התחפושות היו מוצלחות, מזג האוויר היה מושלם. לא הפסקתי לחייך 3 שעות שלמות. בלילה כבר לא יכולתי לעמוד על הרגליים, ואת יום ראשון ביליתי במיטה.
ביום שני בבוקר המנהלת חיבקה אותי ואמרה שהיה האירוע הכי מוצלח שהיה להם בשנים האחרונות ואחרי האירוע של שנה שעברה הם הטילו בספק שימשיכו להרים קרנבלים כאלו, אבל האירוע שארגנתי גרם לכולם לשנות את דעתם, הגיעו כפול אנשים ממה שציפו.
פעם ראשונה שאני מבינה את הביטוי לנוח על זרי דפנה.

יומהולדת 35! פעם ראשונה שאני מרגישה בגילי, להפתעתי לא מפחיד ואפילו מרגש. היה יום הולדת כיפי וסופ"ש מוצלח.

3 מבחני אמצע סמסטר תוך 3 ימים, לא היה לי הרבה זמן ללמוד להם בגלל הקרנבל והתשישות שחשתי אחריו. מקווה שהיה פסדר.

היה שבוע שאו שהיה ממש טוב או שהיה ממש קשה, אין באמצע.

1me too1

New member
איזה יופי!

שמחה לשמוע שהקרנבל היה מוצלח,
כל הכבוד לך!
שיהיה בהצלחה עם המבחנים ומזל טוב כמובן

משל333

New member
הצחקת אותי עם קרנבל הסתיו

פעם ראשונה שאני שומעת שלא פוליטקלי קורט להגיד הלואין.
נשמע שניהלת הכל בצורה מושלמת וכל הכבוד גם על האומץ וגם על ההפקה.
מזל טוב ובהצלחה במבחנים!

באמת? לכל חג יש שם נוסף, פוליטקלי קורקט

הלואין - קרנבל סתיו או harvest
כריסטמס - חגיגות החורף
איסטר - חגיגת האביב.

מקריאה קצת בנושא הבנתי שיש שתי סיבות. הראשונה היא שארה"ב לא נחשבת למדינה דתית מבחינה חוקתית ולכן לא חוגגים בבתי ספר את החגים הדתיים.
השנייה היא שלא רוצים לפגוע ברגשות הציבור הלא אמריקני, שרגיל לחגוג חגים דתיים ומסורתיים בהתאם לארץ המוצא שלהם ועדיין הם רוצים להשתתף בחגיגות המקומיות (במחוז השכן לנו למשל לא מתחפשים בהלואין בבית הספר כדי לא לפגוע ברגשות הקהילה הרוסית....)

ותודה, במבט לאחור היה ממש כיף, לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל גם שנה הבאה אני מתכננת לעשות את זה

rona73

New member
כל הכבוד!!

מגיע לך לנוח על זרי דפנה! :)

בהצלחה במבחנים!

Mottek

New member
השבוע שלי

הטוב: הכנתי ביחד עם הילדים פרצופים על דלעות והיה ממש נחמד. אבל הכי כיף זה שהילדים רצו לשחק בערימת עלים בחצר, אז נתתי להם מגרפה. הם גירפו לי את כל החצר האחורית! אחר כך מצאתי אותם משחקים בתוך העלים ביחד. הם היו ציפורים בתוך קן.

הרע: בעלי שוב נמצא בנסיעה עסקית כל השבוע. איזה כיף... לא. והכי באסה זה שיש סיכויי גדול שבשבוע הבא הוא ייסע שוב.

למעלה