סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איזה מן שבוע עבר עליכן?
מה היה
טוב

רע

ולא נורא

1me too1

New member
מנסה לסכם.....

אז כמו שכבר כתבתי בשבוע שעבר, עוברת עלי תקופה לא משהו...
הטוב - נגמר השבוע
.
הרע - השנה בעבודה אני מרגישה כמו בתוך סיר לחץ, לא אפשר יותר מידי על עיניינים פנימיים, רק אומר שזה מעייף, ואני לוקחת הכל קשה, וללב, וקשה לי.
יותר מידי סיפורים עם הבית ספר של הילדון, שברור לי שצריך לקחת אותם בערבון מוקבל ובכל זאת עצוב לי ומעייף אותי מאוד. יוציאות מטופשות של המורה שלו, אני רק חושבת שאם אני הייתי אומרת כאלו משפטים - היו מעיפים אותי מבית הספר או לפחות הייתי מקבלת על הראש. והיא - אני מניחה שהכל בכוונה טובה מבחינתה, אבל לא מבחינתי!
וגולת הכותרת, הסבב שעשיתי לא הצליח , כל הזמן אני אומרת את זה אבל האנרגיות נגמרות לי, אני מרגישה את זה, וביחד עם כל המסביב - זה מתיש אותי ברמות. אני יודעת שאני צריכה להשלים עם העניין, ולסגור את הפרק הזה - ואני לא מסוגלת.
הלא נורא - מתקרר, תכף נכנסים למוד חורף
, אבל הי! יש לי מעיל חדש
אז אני מניחה שזה טוב

שלא יהיה יותר גרוע

שיהיה סוף שבוע נעים וחמים

נשמע שאת במקום מאוד קשה ומתיש,

אתמול היתה לי שיחה נפלאה עם מנהלת המרכז שבו אני עובדת. הרגשתי שאני נמצאת במרוץ ולא מצליחה להגיע לדברים שחשובים לי ורק מכבה שרפות כל הזמן. שיחה של חצי שעה, שינתה את כל ההרגשה הזאת וכל ה State of mind שלי השתנה והיה לי יום נפלא. יש מישהו בביה"ס או מחוצה לו שאת יכולה לדבר איתו? לדעתי את חייבת לעצור את הגלגל הזה

תתחדשי על המעיל

1me too1

New member
האמת, אין לי איך לעצור את הגלגל הזה

מקווה שזה פשוט ירגע ויתחיל לזרום בצורה נינוחה.
יש ככ הרבה שינויים שפשוט צריך להסתגל עליהם.
זה נהדר שיש לך מנהלת קשובה שאפשר לדבר איתה

כמה דברים מהשבוע הזה

השבוע היה לי קטע עם בוני שביקשתי ממנה לא לשבת על השולחן (במרכז הספורט) וכאשר היא ירדה ממנו, היא הוציאה לי לשון
לאחר מכן, היתה לנו שיחה בנושא כבוד הדדי. היה מאוד מענין לדבר איתה על זה. להבין ממנה מה כבוד לאדם (כל אדם) אומר לה. הילדה שלי גדלה והופכת לנערה מהר מידי
היתרון שלי הוא שאין אצלי חוכמות. התנהגות לא הולמת/לא מתאימה, לא בבית סיפרי, ובוני ילדה מאוד צייטנית ומבינה את המסרים שלי מאוד מהר.

ולנושא אחר. השבוע הכנתי ארוחת ערב, וכאשר קראתי לכולם לאכול, הבנתי שהשעה 17:00 ולא 18:00, השעה שהיינו אמורים לאכול בה
והכל בגלל החושך שיורד כבר ב 16:00

סופ"ש נפלא לכולם

השבוע שלי

שבוע די פעיל שכלל הכנת דברים לפעילויות בבית הכנסת- זה כל כך מכניס לי אור
בעיניים ונהנית להכין את הפעילויות השונות. ממש מחכה בקוצר רוח למחר שאוכל להעביר את הפעילויות. יש בזה משהו מאוד מאתגר כי כל הנושא של סיפורי התנ"ך זה נושא שלא ממש עסקתי בו עם ילדים ועוד באנגלית ואני מוצאת את עצמי כל כך נהנית לאתגר עצמי.
&nbsp
השבוע התחלתי להתעסק יותר ברצינות עם הרעיון של הקמת עסק קטן.
אני עדיין שוקלת אם לעבוד בהתחלה כשכירה בפעילויות כאלה ועד כמה אפשר להרוויח כשכירה מזה ואולי ארוץ על זה כעצמאית ישר מההתחלה- עדיין במחשבות על זה.
&nbsp
הטוב: נפגשתי עם בחורה מקסימה שיצא לי לדבר מתחילת ההגעה שלנו וטרם נפגשנו-היה מאוד נחמד ומעניין

התקדמנו קצת עם עניין הרופאים, ומקווה שבקרוב נתחיל טיפולים ונזיז עניינים...
&nbsp
הלא נורא: כל הנושא של הקמת עסק מלחיץ אותי בטירוף ברמה של חוסר שינה ויש לי מחשבות האם לעשות את זה בכלל ולהיכנס למצב כזה כשהעתיד שלנו פה לא ברור ואולי בכלל עדיף למצוא עבודה נורמלית ולא להסתבך. אבל מצד שני- לא בא לי לעבוד פה בגן ועוד אמריקאי-בא לי משהו קצת שונה.
&nbsp
הרע: המשקל שלי שעלה... אי אפשר לקרוא לי שמנה ואפילו לא מלאה, אבל כל קילו שעולה מתבטא ישר בבטן וגם ככה יש לי אישיו עם הבטן שלי וסופסוף לפני שבוע נשקלתי וגיליתי שעליתי 5 ק"ג למרות שעושה אימונים ושומרת על מה שאוכלת- זה הביא לתוצאה הפוכה ובמקום שידרבן אותי - בדיוק נהיה לי כאבים בכל הגוף ולא ממש יכולתי להתאמן השבוע.

Mottek

New member
איך היתה הפעילות בבית הכנסת?

אני גם מלמדת בבית הכנסת, ואני מאוד נהנית מזה. הייתי צריכה ללמד את עצמי מחדש את כל החגים, המנהגים וסיפורי התנ"ך, בלי הכפיה הדתית. כיף לי לקרוא אותם כסיפור או משל ולא בשביל מבחן עם 21 פרושים ופרשנים. אם את צריכה עזרה עם משהו רק תבקשי.
לגבי העסק, אין לי תובנות רק רוצה לאחל לך בהצלחה.

תודה יקירה
היה מעולה היום.

שמו אותי במקום נפרד טיפה כך שלא היה רועש מידי והיה ממש נחמד.
&nbsp
עם הגדולים- בני חמש שש- עבדתי על תיבת נוח, קראנו סיפור באנגלית על הנושא של התיבה, שיחקנו במשחק שהכנתי שבו מניחים את החיות לפי זוגות בתוך ציור של תיבה (עם סקוצ'ים) ומשחק הזיכרון שהילדים כל כך התלהבו ממנו ורצו להמשיך עוד ועוד לשחק. היה מתוכנן גם לעשות פעילות של הדגמת בעלי חיים אבל לא הספקנו. עשינו יצירה של קיפולי נייר.
&nbsp
עם הקטנים- בני שלוש ארבע- עבדתי על סתיו -חורף. רוב הקבוצה ידעה עברית אז עשיתי את זה די חצי עברית-חצי אנגלית לבקשת ההורים. בפעם הבאה אעשה פעילות בעברית שזה נפלא כי כל החומרים שלי בעברית

noaronen1

New member
את מלאת יצירתיות

אולי את רוצה פעם ב לפרסם רעיונות בשבילנו ההורים לדברים שאפשר לעשות עם ילדים.
אפילו פרשת השבוע (-;
אפילו דברים שראית שעבדו ואת רוצה לשתף.
לא יודעת מה אחרים חושבים סתם זורקת ככה פה לפינת היצירתיות.
לחופשה קניתי לבת שלי ערכה של אוריגמי להכין קיפולי חיות והיא מאוד נהנתה - יש כאלה לא ביוקר ב- michaels - אפשר גם לקנות Online
&nbsp

בוודאי, אני אשמח לעשות פינה שבועית כזו - אם תהיה היענות

לא יודעת עד כמה זה יהיה קשור לפרשת השבוע, אני פשוט בוחרת כל פעם סיפור תנכי אחר ועובדת לפיו.
&nbsp
אם אתם בעניין- אני אשמח.

משל333

New member
גם אני אשמח!

ועוד יותר אשמח אם זה יהיה קשור לסיפורים תנכים, כמו שאת עושה בבית הכנסת. זו תהיה הזדמנות מעולה בשבילי לדבר על יהדות עם הילדים.

DaddyCat

New member
מסכם בפעם הראשונה כאן

איזה מן שבוע עבר עליכם? קר מדיי בחוץ, חם מדיי בפנים. נובמבר בניו יורק, קיצר. סידורים לקראת הביקור של הסבים (הוריי), סידורים לקראת הביקור הראשון שלנו בארץ עם תאומות בנות שישה חודשים (הן יהיו 7 חודשים יומיים אחרי שננחת)... וזהו? שבוע רגוע.
הטוב: השבוע בפעם הראשונה הקטנות אכלו-אכלו דייסה בכיסא גבוה... ובעלי סוף סוף קיבל בדואר את תעודת הCPA שלו. לא בטוח ממה להתרגש יותר

הרע: כאבי ראש שאינם מרפים ובחילות שמתמשכות כבר חודשיים עקב ניתוח להסרת כיס המרה.
והלא נורא: משפצים את החזית של הבניין, ככה שיש רעש במשך שעות היום. לאף אחד מאיתנו זה לא באמת מפריע.

ברוכים הבאים לפורום

לא הצלחתי להבין אם הכותב הוא גבר או אישה, מה שבטוח, שיש לכם ילדות מדהימות.
די הרבה קורה אצלכם השבוע ובכלל בחודש הקרוב, המון בהצלחה.

DaddyCat

New member
תודה לכולם

הכותב (אני) הוא גבר ואבא, בעלי גם הוא גבר ואבא.
קראנו פה לא מעט לפני שהקטנות הצטרפו אלינו ואנחנו שמחים להשתתף עכשיו, כשגם אנחנו "במועדון" של להיות הורים בחו"ל.

Mottek

New member
ברוכים הבאים לפורום

והבנות יפיפיות!
אפשר לבקש שתציג את עצמך קצת, כמו למשל מהיכן אתם?

למעלה