סוף שבוע כבר כאן

carlimi

New member
ברוכים הבאים אבאים מניויורק !

DaddyCat

New member
בטח מותק, ושוב תודה לכולן

גם לדעתי הן יפיפיות, דומות לאבא שלהן

&nbsp
אני מאייר אמריקאי שגדל בארץ, בעלי רו"ח/סטודנט MBA ירושלמי born and raised. אחרי שיכנועים רבים מהצד שלי, עברנו למנהטן ב2011... ובמאי 2014 הצטרפו אלינו המקסימות מהתמונה, כמעט חודשיים לפני התל"מ שלהן.
אנחנו הורים חלוצים בקרב המעגלים החברתיים שלנו, פרט לזוג וחצי אנחנו לא מכירים אף אחד עם ילדים, כך שנשמח לכל קשר חדש, במיוחד באיזורנו.

noaronen1

New member
ברוכים הבאים לפורום

והילדות הללו זו מתיקות אמיתית!!!
בתור מישהי שסובלת ממגרנות בעיקר בזמן של חילופי מזג אויר, מבינה לליבך. מקווה שיעבור במהרה.

Mottek

New member
שבוע משוגע

הטוב - היה לילדים חופש מהבי"ס ביום שלישי. בילינו חצי יום בבוסטון באקווריום והיה ממש יום נחמד.
הרע - הכלב היה חולה. בשבוע שעבר התפתחה לו דלקת בשן (התעורר עם כדור פינג פונג מתחת לעין). לקחנו אותו לווטרינר שרשם לו אנטיביוטיקה. ביום שני חלה החמרה במצבו. חזרנו לוטרינר שעקר לו שלוש שיניים... מסכן הכלב. הוא היה במרפאה שלושה ימים. כשבאתי לאסוף אותו הוא ממש כעס עלי והתעלם ממני לגמרי. לקח לו כמעט יום וחצי עד שזכיתי לקשקשוש בזנב ממנו. עכשיו הוא כבר חזר לעצמו ומרגיש וגם נראה הרבה יותר טוב. אגב הכלב בן 12 וחצי ולמעט השיניים המצב הבריאותי שלו ממש טוב.
הלא נורא - מחר יש לנו יום פתוח בבית הכנסת. זאת אומרת שאני צריכה להעביר שיעור ב15 דקות ביחד עם ההורים. זו פעם ראשונה שאנחנו עושים את זה, בכל זאת 15 דקות זה כלום זמן ואני לא רגילה ללמד עם קהל. אני יודעת שיהיה בסדר. אני מתרגשת בעיקר מילדי כיתה ד. אנחנו הולכים לסיים את הספר על ישראל והכנתי להם תעודות שאני אעניק להם בנוכחות ההורים. מרגש.

Mottek

New member
היה טוב וטוב שהיה

זאת אומרת ההורים מאוד נהנו וזה נתן להם פרספקטיבה קצת יותר מעמיקה על מה ואיך שאנחנו מלמדים את הילדים.
המורים לעומת זאת... בואי נגיד שכמו שחשבתי. 15 דקות זה כלום זמן. הייתי צריכה לעבור בין כיתה לכיתה וכל מעבר לקח כ2 דקות. פחות זמן ללמד. הרגשתי כאילו אני עושה ספיד דייט, ובתום השעה (לימדתי 4 כיתות) יצאתי עם לשון בחוץ. כמובן שבאף כיתה לא סיימתי ללמד את כל החומר שתכננתי (שזה היה לי ברור מראש) אבל חלק מהדיונים (מעניינים יש לציין) פשוט הייתי צריכה להפסיק באמצע וזה היה חבל.
בסך הכל היה נחמד, וכנראה שנעשה את זה שוב בשנה הבאה, אבל עם יותר זמן מוקדש לכל כיתה.

noaronen1

New member
השבוע שלי

טוב - היה המפגש השני של סדנת ההורים. הייתי בטוחה שלא יגיעו הרבה אנשים, הגיעו יותר ממה שציפינו ואחרי הסדנה לא הצלחתי להירדם כי היה מק-סים!
רע - במקום לכתוב את מה שאני צריכה בשביל העסק שלי אני עושה דברים אחרים ומחר לא יהיה לי שיעורי הבית שאני צריכה להגיש ל- business coach שלי.
ולא נורא - הביקור של החותנת היה לי לא פשוט. 3 שבועות מאד אמוציונליים, אבל למדתי מתוך זה שאני שמה את עצמי בסוף הרשימה ולמדתי לבקש את הזמן שלי, האמת שבעלי עוזר לי להיות יותר אסרטיבית עם הילדים. למשל במקום לשאול אם אפשר לצאת 5 דקות יותר מוקדם ולקבל פרצוף לא נחמד מהילדה שלי, פשוט לומר: יוצאים 5 דקות יותר מוקדם. אני ממש לומדת מחדש לקחת את מה שאני צריכה בלי להרגיש רגשי אשם! והכי חשוב לצאת מהמרירות שחוויתי בתקופה האחרונה.
יאללה - שבוע טוב לכולם ורק בריאות!

למעלה