סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איך עבר עליכם השבוע?
האם עשיתם משהו מעניין?
איך מזג האויר?
האם קראתם איזה ספר טוב? תחביב חדש?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה לא נורא??

השבוע שלי

ה"נורא" שהפך ללא נורא השבוע הוא, שיום אחד שכחתי לשים לבת שלי Play pice
בכל 4 שנות בית הספר של בוני זה לא קרה. הבנתי את זה בשעה ... 12:00, אפילו להביא לה משהוא לביה"ס כבר היה מאוחר. הרגשתי נורא, וכבר חשבתי על פיצויי למחר, אבל בוני החליקה לגמרי, ממש לא ענין אותה, אז גם אני החלקתי, למה לעשות מעכבר פיל אם לא צריך? קרה לכם ששכחתם לשים משהוא לילד לביה"ס? קרה לכם שחשבתם זה נורא, אבל לילד זה ממש לא הזיז?

השבוע הלכתי לעזור בבית הספר של בוני, זאת פעם ראשונה שאני שם בשנת הלימודים הזאת. אני מאוד אוהבת לראות איך בית הספר מתנהל, את הדינמיקה בין הילדים לבין עצמם והדינמיקה מול המורים. עזרתי בפעילות שהכיתות מתערבבות לכמה פעילויות כפיות ביום שישי, בשעה האחרונה של הלימודים.

1me too1

New member
אני שכחתי פעם

בבית ספר של הילדון אסור ממתקים או מתוקים משום סוג, אבל היה יום אחד שמותר היה להם להביא ממתקים לחטיף הראשון כי היה איזה חג או משהו, ורצה הגורל, ובאותו יום הילדון הציג משהו בכיתה ואני הייתי שם ופתאום ראיתי את כל הילדים מתארגנים לאכול ומוציאים ממתקים וצלחות פלסטיק מעניינות, ואני התייבשתי, כמעט בכיתי, אבל המורה של שנה שעברה היה סבבה, וישר הוציא צלחות חד פעמיות וחילק לכולם, ונתן לילדון ממתק ממשהו, וזה עבר בשלום מצד הילד, פחות מצד האמא

rona73

New member
רציתי לומר שהילדים מסתדרים בסוף!

אצלנו,כשמישהו רעב הוא מבקש מהחברים שלו לכיתה.לפעמים אחד הילדים אומר ,שנתן משהו לחבר שהיה רעב..

אני דואגת תמיד לאוכל אבל מסתבר שלפעמים או שאין זמן או שנתנו לחבר או שמישהו אחר נתן להם משהו לאכול.

ד"א בבית ספר שלנו הם מקבלים משהו בהפסקת הבוקר מבית הספר .ככה שאני דואגת רק לאוכל אחרי הצהריים.

WOW שבוע אינטנסיבי במיוחד

המון המון שעות בייביסיטר, ראיון עבודה מאוד מוצלח בגן ילדים ישראלי והופ... התחלתי לעבוד בגן

זרקו אותי ישר למים כי הגננת השנייה שאני אמורה לעבוד לצידה חולה, אז עבדתי עם סייעת שבקושי יודעת אנגלית אפילו-היה לא קל, אבל כיף לחזור לעניינים. כבר הכנתי מלא משחקים ודברים לגן. איזה כיף לחזור לעבוד בגן
.
&nbsp
עוד מעט הולכים להזרעה, מקווה שהפעם תהיה מוצלחת... האופטימיות שלי קצת במצב אפס, אז מה שיהיה-יהיה...
&nbsp
שיהיה המשך סופשבוע נפלא ושבוע טוב לכולם

1me too1

New member
שבוע עם מלא עניינים

אבל עבר בסבבה, נקווה שימשיך ככה.
מזג האויר - חלומי, שמש, נעים - לא צריך יותר מזה.
בסוף שבוע היינו במלון עם פארק מים, מס' משפחות, לילדון היה קשה לחזור לשיגרה, הוא ככ נהנה, מכל הילדים שסביבו וחוסר השגרה, שהיה לו ממש קשה, ובראשון, הוא נרדם והתעורר אחרי כמה דקות בוכה, וכך גם בשני בבוקר, אבל הוא עבר את זה: -)
ביום חמישי המורה ה &^%$#@ שלו אמרה לי ב3 כשאספתי אותו שהוא מתלונן מהבוקר על כאבים בבטן בצד ימין, ועוד טרחה להסביר לי כמה זה מסוכן, אם האפנדציט מתפוצץ, ואני רק תוהה, אם הילד מתלונן מהבוקר, וזה מסוכן, למה לא התקשרת???? לילדון שלום, זה לא היה אפנדציט, אבל הוא זכה ביום חופש עם אמא, מזל שהשנה עומדת להסתיים, המורה הזו אולי אנושית אבל סדרי העדיפויות שלה לא משהו, והראש.....קצת בעננים.
יאלה, שיהיה שבוע טוב, עם הרבה שמש: -)

carlimi

New member
כמעט אף פעם לא כותבת

בשרשור הזה (אבל תמיד קוראת).
השבוע היה לנו שבוע מאוד עמוס ובעיקר בדברים טובים, אז מתחשק לי להשוויץ ...חחח

זה התחיל באמצע השבוע, כשחברה טובה שלי (שהילדים שלנו ביחד בבית הספר), שולחת לי תמונה ככה באמצע היום, שהבת שלי קיבלה פרס באסמבלי של בית הספר, ולא סתם פרס אלא - SUPER CITIZENSHIP AWARD - שזה מסתבר מאוד נחשב.
לא הבנתי למה לא שלחו לי הזמנה להגיע, כי בדר"כ שולחים לדברים האלה, רק בערב גיליתי שלא הסתכלנו כמו שצריך בתיק ופספסנו ...נו שוין, אפרופו השרשור של ניריתסקוטלנד ..... העיקר שחברתי הנפלאה צילמה אז יש תיעוד

&nbsp
בהמשך השבוע, הבן האמצעי הלך בפעם הראשונה לשיעור התעמלות בנים. הוא נורא התרגש, ואפילו חווה התקף חרדה לפני (כמובן ירד לי האסימון בדיעבד), אבל התעקשתי שיילך (כל השבוע הוא טחן לי את המוח על זה וספר את הימים). בסוף הוא היה בעננים, והלך לו ממש טוב, הוא ממש אתלט, וחזק ובכושר מדהים (לילד בן 7), והיה נורא רציני ועשה בדיוק מה שהמאמן הדגים. בסוף בא אלי המאמן ושאל לפחות פעמיים אם הוא לא עשה התעמלות בעבר ... אז אמרתי שיש לו אחות מתעמלת וגם טרמפולינה בגינה, וכנראה שזה תרם רבות ...חחח הוא לא הפסיק להשוויץ על זה כל הדרך הבייתה וגם אחכ, ואני התמוגגתי לראות אותו כך.
והיום, אחותו, שהיא כבר ב PRE TEAM הייתה לה מיני הופעה ראשונה, פעם ראשונה לפני אנשים וכאלה. היא הייתה מדהימה, ולי זה היה ממש מתיש (מי אמר 4 שעות ואיזה 500 ילדות?!??!) וצילמתי בוידיאו והייתי ממש גאה עם לחלוחית בעיניים.
קינחנו במסעדה

&nbsp
מאחלת לכולן שבוע נפלא

mumfor4

New member
כול ההשקעה משתלמת , אמא מדהימה שכמוך !

כול הכבוד לדור ההמשך איזה כייף

rona73

New member
היה אחלה סופ"ש

הראשון למאי הוא חג בבולגריה ולכן יש חופש.
אז היה לנו סוף שבוע ארוך. נסענו ביום חמישי וחזרנו ביום ראשון.
הקהילה אירגנה חופשה בבית מלון.היה מלא פעילויות לילדים,וגם להורים.במלון היו בריכות.הילדים שלי נהנו כ"כ.ההרגשה היתה כמו בקיבוץ.חזרנו עייפים אך מרוצים

לא בישלתי,לא ניקיתי,לא אפיתי,לא כיבסתי....

למעלה