סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

אז איך עבר עליכם השבוע?
הילדים כבר בחופש? נשאר עוד קצת?
עשיתם משהו מעניין?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה - לא נורא? ?

1me too1

New member
מתחילה

אז מה היה לנו?
נעלבתי מאחת הקולגות בעבודה, מצד שני גיליתי שיש לי חברות טובות שעוזרות לי ומעריכות אותי גם מבחינה מקצועית.
ארוחת צהרים ארוכה עם חברה שלא יצא לי להפגש איתה הרבה זמן.
מסיבת צוות לסיום שנה - היה נחמד לפגוש כל כך הרבה אנשים שלא ראיתי הרבה מאוד זמן.
הרבה מידי מזג אויר גשום ומגעיל, יאלה קיץ, מה קורה?????
סוף השנה מתקרב בצעדי ענק - אני כבר לא יכולה לחכות להתנהלות פחות לחוצה בבית, קיץ - אני מוכנה (-:
סוף שבוע נעים

ראשונה (כמו תמיד
)

שבוע די עמוס בגן- חזרות למסיבת סיום, משתדלות לעשות את זה באיזי כדי לא להעמיס על הילדים. נראה שהם די נהנים מהחזרות

השבוע הקרוב הולך להיות לא פשוט בגלל מסיבות הסיום בגן- זה נראה הולך לחרפן את הילדים אבל זה שבוע מרגש-שבוע אחרון ואז יש שבוע היערכות לקייטנה וקייטנה של חודשיים מתחילה. מזל שסידרתי לעצמי שבוע חופש לקראת סוף הקייטנה כך שאוכל גם לנשום קצת אוויר לפני שמתחילה השנה
.
&nbsp
אני עובדת על הכנת מתנה לילדודס מההתנדבות שלי-מכינה להם ערכה ללימוד עברית: מדבקות של אותיות, חוברת צביעה, עפרון שרשום עליו המורה שלי גאה בי- כאשר המורה בעברית וכל השאר באנגלית
ונראה מה עוד... מחפשת מתנה לבחור שמרכז את ההתנדבויות- בחור דתי, בן 31, מקסים, מורה ל-ESL בביה"ס במקצוע שלו... יש רעיונות?
&nbsp

shuttles3

New member
טוב, שלישית:

איך עבר השבוע? ברגשות מעורבים.
הילדון בגן, החופש לא נוגע לו, הוא ממשיך כרגיל.
הדבר המעיין ביותר שעשיתי השבוע הוא לקנות 4 כרטיסי לוטו ב-$12 דולר ולזכות ב-$9. האמת? כמה הדקות האלה של כיף קצת מביך בזמן שגירדנו וגירדנו (מעולם לא מילינו כרטיס לוטו) היו שווים $3.
הדבר המעניין האחר הוא שקנינו לילדון אופני שווי משקל. אם מישהו יכול לחלוק חוויות לגבי השימוש ובכלל למה לצפות, אודה לו/לה
. הילדון בן 2.9.
&nbsp
מה היה טוב: כולנו בריאים, וזה הכי חשוב שיכול להיות.
פחות טוב: הבעל עדיין מובטל, אין שום עבודה באופק, אנחנו לא מצליחים למכור את הדירה שלנו והעבודה שלי מעצבנת אותי ברמות שעולות על כל דמיון. יותר נכון, העבודה עצמה בסדר, אבל הצוות בלההההה.
&nbsp
מה היה לא נורא: הסעיף של ה"פחות טוב". הסעיף של "מה היה טוב" הוא הרבה יותר חשוב, היתר - fixable.

לא פשוט,

אבל טוב שאת רואה את גם את הטוב ושומרת על הומור

אני מקוה שגם דברים טובים באים בשלשות והם יגיעו אליכם מהר.

mumfor4

New member
החופש עדיין רחוק ... סוף יולי

אבל, מתחילים להריח את הסוף .
החלטתי לפנק את עצמי ועשיתי גוונים וצבע .
לבד גם השבוע הזה , התחלתי לקרוא את הספר מים לפילים מישהו קרא ?
אין לנו תוכניות לקיץ , אני ממש רוצה לנסוע לאיזשהוא מקום אבל לא לישראל .
רעיונות ?

אתם מאוד מוזמנים לבוא אלינו,

אבל לצערי אין לי מקום להלין אותכם אצלי בבית.

עכשיו אני מבינה את הלינק שקיבלתי הבוקר

המון הצלחה.

mumfor4

New member
תודה וברור אנחנו חמולה קטנה

את מתכוונת ללינק בפייסבוק על החופש הגדול?

carlimi

New member
קוסטה ריקה?!

שמעתי המון סיפורים וחוויות מאנשים, שאומרים שיש שם את כל מה שאפשר לחפש - הרי געש, יערות, טרקים, חופים ...
ניתן לשלב טיול אקטיבי עם בטן גב ... ואחלה עם ילדים

&nbsp
&nbsp

Mottek

New member
היה טוב וטוב שהיה

וואו, איזה שבוע מטורף! אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.
קודם כל, והכי חשוב, חתן הבר מצווה היה נהדר. הוא עשה את קבלת השבת בבית הכנסת ביום שישי בערב וגם את המוסף ביום שבת, וזה בנוסף להפטרה שלו. הוא היה נהדר. הוא שר בקול רם ומדוייק, היה מלא בטחון עצמי ועשה את הכל בלי טעויות. אני כל כך גאה בו!
מבחינת הבישולים... מה אני אגיד? 25 שעות עבודה התחסלו תוך שעתיים, אבל זה היה שווה את זה למרות שזו חתיכת קריעת תחת! קיבלתי המון מחמאות על האוכל. גם על זה שזה היה שונה מהאוכל הרגיל שיש בארועים בבית הכנסת (כולם עובדים עם 2-3 שירותי קיטרינג אז האוכל הוא תמיד אותו הדבר). היו אפילו כמה שסיפרו לי שהאוכל הזכיר להם לטובה את הביקורים שלהם בישראל וזה חימם לי את הלב. ציפיתי ל50-60 איש, אני חושבת שהיו לי אפילו טיפה יותר. כל השולחנות היו מלאים והיו אפילו אנשים שאכלו בעמידה.
אז כמה תובנות:
מבחינת השקעה כספית - אם הייתי הולכת עם קיטרינג זה בטח היה עולה לי כמה מאוד דולרים יותר. לא הבדל משמעותי במיוחד.מצד שני, לא הייתי מקבלת את הייחוד של האוכל.
בזה שהייתי אחראית על הכל, הייתי צריכה גם להיות מלצרית וגם מארחת. למזלי מישהי מהבית כנסת התנדבה לעזור לי לחמם את הכל מראש כך שלא אצטרך לצאת מהתפילות ואוכל להתמקד במאורע. בפעם הבאה אשלם למשהו שיהיה אחראי על ההגשה כי אני כל הזמן התרוצצתי בין השולחנות למטבח.
נשאר המוווון אוכל. רשמתי בדיוק את מה שהכנתי ותיקנתי כמויות. כשהאמצעי יגיע לגיל מצוות, אוכל לבשל את הכל מחדש - אבל קצת פחות. אולי בכל זאת אעשה קיטרינג בפעם הבאה, אבל יש לי עוד 6+ שנים להתלבט לגבי זה!
אני מצרפת תמונות מהקידוש של יום שישי וגם של הארוחה ביום שבת.

carlimi

New member
נראה פשוט מקסים!!!

וכל הכבוד לך על כל העבודה, המאמץ, המחשבה וההשקעה!!!
אני מורידה בפנייך את הכובע.
ושוב מזל טוב לבן המדהים שעמד בכל הדרישות

וואו מתוקה, אין כמוך!!!

שמחה בשבילך שהיתה הצלחה גדולה של הבן, להיות גאים בילדים זה הכי הכי בעולם

שמחה בשבילך שנהנת גם, זה לא ברור מאליו.
שמחה בשבילך שזה מאחוריך, אני מקוה שיש לך שבוע רגוע השבוע, שתוכלי לנשום קצת, לפני שאת מתחילה עם ההכנות לחופשה בישראל.
חיבוק וירטואלי ענק

forglemmigej

New member
עוד שאלה ההוא בתמונה זו לא כיפה בוכרית במקרה?

רק רציתי לציין שנשמע שהרמת אירוע לתפארת ועכשו יש לך גבר קטן בבית, כל הכבוד

למעלה