סוף שבוע מדהים לכולם!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע מדהים לכולם!../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

~אההה נחת עליי המצברוח הטוב,כמה כיף
~ סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל
) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ToryMaster

New member
My girls ../images/Emo47.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום: היה לי שבוע די מתסכל, כי הייתי ממש חולה לכל אורכו, אבל היום עושה קולות של משתפר, אז נלך על היום. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: אילי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: השיחות המפגרות שלי ושל יעל באמצע הלילה
. התעצבתי מעט כי: כי הייתי חולה, אבל חוץ מזה - כלום. התעצבנתי על: אישטיפששמעצבןאותיממש. אבל בסוף סלחתי כי: כי התרגזתי מעט, לא ממש כעסתי בצורה שמצריכה סליחה, זה חלק מהחיים שלנו. התאכזבתי מ: כלום. בכיתי מעצב/אושר כי: כי בשידור חוזר של הישרדות ג'נה לא קיבלה קלטת מהמשפחה שלה. אולי אני חווה PMS. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: "פרררר" ו"HmoodHmoodHmood" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: לוידעת, יש לי חברות נהדרת, ושחף מלכה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לא הייתה לי סיבה להרגיש אחרת
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לשרוד בלי המחשב, רוצחים
הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי טלוויזיה השבוע
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי: המיטה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: בינתיים זה רק בתכנונים, אבל מחשב חדש. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: יעלי וללי, בעיקר
. התודה שלי השבוע היא ל: אלוהים
פינקתי את עצמי השבוע עם: מרקי! מאכל השבוע שהיה הוא: מרק, זה הדבר היחיד שהקיבה והלסת שלי מוכנות לסבול. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אימא ח"ח". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: לא הייתה מוזיקה. אלבום השבוע שהיה: ^. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: ^^^. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אחלים
. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: הבנות שלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קלרה, ובתקווה לראות את ללי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אה, התקווה לראות את ללי מתאימה כאן בעצם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מוקדשת לתחת, באדיבות נל הכל-כך מוכשרת מישרא.

עונה....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ביטול מבחן באנגלית כי..אמרו לי שאין מבחן ע-נ-ק באנגלית הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שראיתי את חבר שלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע....שאני וחברה שלי ישבנו בשתי כיתות נפרדות וראינו מה כל אחת רואה התעצבתי מעט כי..המורה להיסטוריה שלי עיצבנה אותי התעצבנתי על..המורה להיסטוריה אבל בסוף סלחתי כי ..היה ברור התאכזבתי מ..שאני לא ראיתי את חבר שלי . כי...הייתי עמוסה כל השבוע... בכיתי מעצב/אושר כי..---- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שידיד טוב שלי ואני הרצו צחוקים על כמוני סטאנד אפ מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."לא מתחתנים אם מי שאפשר להיות איתו מתחתנים אם מי שאי אפשר לחיות בלעדיו!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..המורה להיסטוריה יצא ממש קטנה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...ללמוד הרבה חומר הסרט הכי טוב שראיתי..בופור המקום הכי טוב שאליו יצאתי..גרנד קניון חיפה(חולה על המקום הזה חחח) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אני לא מוציאה כסף מהחשבון שלי חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את הקטע אם חברה טובה שלי התודה שלי השבוע היא ל..הרבה אנשים...הרשימה ארוכה פינקתי את עצמי השבוע עם..בגד חדש מאכל השבוע שהיה הוא..גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"החיים על פי מור" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."צעדנו-שלמה ארצי" אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המורה להיסטוריה (ולא רק לשבוע הזה!!) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יפגוש את חבר שלי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חבר שלי=)

ווינגז

New member
ק&פ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, מצד אחד, כי היה מאוד מרגש ובהתחלה הייתה מין אופוריה של סיום. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. איזו שיחה עם יעל באמצע הלילה.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סיום לימודים. התעצבתי מעט כי.. פתאום הבנתי שזהו, באמת נגמר. התעצבנתי על.. עצמי, ממש. אבל בסוף סלחתי כי .. אין לי ברירה אחרת. התאכזבתי מ... כי... עצמי, לא עשיתי משהו שהיה צריך בכיתי מעצב/אושר כי.. נגמר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "ועווווד שנייייה זה יגמרררר"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מתי הפכת לחכמה? ..... מתי הפסקת להיות יעל של סופריצ והפכת להיות דודה ד'?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השיחה הזו עם יעל עשתה לי טוב. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכת למסיבת סיום
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבת סיום?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קורא כרטיסים.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי ונוּש, והלוואי שללי, אבל היא לא ממש מדברת איתי לאחרונה, ונפגעתי עמוקות.
התודה שלי השבוע היא ל.. טורי ונוּש פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה מאכל השבוע שהיה הוא.. המפ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ק&פ יוצאים לטיול שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Paper Bag - Fiona Apple / Never Is A Promise - Fiona Apple אלבום השבוע שהיה.. Tidal - Fiona Apple משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "And when the day is done, and I look back And the fact is I had fun, fumbling around All the advice I shunned, and I ran" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל הקטע של הכן/לא פרסום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את יעל?
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעל, ללי ונוּשה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יעלי? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאוכל לבוא לאליפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ^

../images/Emo9.gifנולד סייח פוני מדהים בחווה../images/Emo70.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמולל :] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כנ"ל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממממ.. התעצבתי מעט כי.. סתם משוו התעצבנתי על.. אבא שלי אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי...ממני כי לא רכבתי משו :| בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול כמה שטויות עם יפעת ותמר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ממממ.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. --- לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... למבחן היום הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה ולתמר
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוכל
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..תמר
התודה שלי השבוע היא ל..לאבאמא פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל בצ'יינה טאון מאכל השבוע שהיה הוא..^^^^ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שיחה מפגרת עם המנהלללתת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יעשה שיעור טוב יותר
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..תמר,דפיייי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לשיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא יקרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):בוביייי לא?!

doron225

New member
עונהה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. -יום שלישי כי הייתי בחווה ועבדתי כמו חמור!! אבל היה כיף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. -גיליתי את החולשה של הבנים בכיתה שלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. -שחזרתי לדבר עם אנשים שרבתי איתם :} התעצבתי מעט כי.. -כי שחר המדריך הזה לא כותב לי המלצההה!! התעצבנתי על.. -על שחררר!!! אבל בסוף סלחתי כי .. -כי הוא בנאדם סטלן התאכזבתי מ... כי... -מעצמי.. נכשל ראשון... :'( בכיתי מעצב/אושר כי.. -מעצב כי גיליתי שאני בנאדם רע ומגיע לי להרקב בגהנום הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. -יצא לי חלב מהאף XDDD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. -"דורון תפסיקי לגעת לי בפולקע" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -כי קניתי כובע לשואומנשיפ וצריך חולצת תצוגה חדשה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. -להגיד לילד מהחווה שמזה מזלזל בי שילך ל***... הסרט הכי טוב שראיתי.. -פליקה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. -רננים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -חולצה+כובע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. -את גידי.. לא יודעת למה.. התודה שלי השבוע היא ל.. -לאמא שלי פינקתי את עצמי השבוע עם.. -בגדים+כובע+חולצת תצוגה מאכל השבוע שהיה הוא.. -בורגר XD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -"החיים חלום או מציאות?" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "LIKE A BOY" אלבום השבוע שהיה.. -של אבריל לווין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. - בלאכס.. לא זוכרת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. -את הימים עצמם ומשאירה רק לילות חח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. -אסע לצפון השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. -ניסים ^.^ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -מתנות!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -שמישהו יזכור תיומולדת שלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. -לא החלטתי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש)

shirli0811

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif באלי תותים ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי ב"ש+שיעור רכיבה, רביעי לסיים עם המתכונת במתמטיקה+אח"כ לנסוע לת"א, חמישי נגמר השבוע+יומולדת לאיילה, והיום להתפנק עם שיעור רכיבה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נסיעה לת"א הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יומולדת לאיילה (:) התעצבתי מעט כי.. הימים מתקרבים, עוד שבוע וחצי :'( התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. עליו, כי א נראלי שזה היה בכוונה התאכזבתי מ... כי... ענת שהיא דפקה אתמול בכיתי מעצב/אושר כי.. צחוק נראלי במחזה "המלט"
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בהחלט "המלט" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. שהוא גימגם
+ לאון שהישיבה שלי נראית עכשיו ממש טוב (:) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לקום היום בבוקר לשיעור רכיבה, נראלי שאני אוציא ציון טוב במתכונת במתמטיקה ב"ה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת ליומולדת של איילה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. "הטיסה"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ב"ש, ת"א, יומולדת לאיילה, חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל בחוץ.. XD XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, לילוש, ספיר, שיר, גל, טל, יפתח, אריאל, גולן, ניב, ועוד פול אנשים (:) התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה עוגות
ושוקולדד מאכל השבוע שהיה הוא.. ג'אנק פוד+ פיתה עם שוקולד נמס
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לתת את הנשמה כשאתה אוהב..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לתת אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב, עוד תלמד לתת, לתת...." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חלומות על בנצי שלא נגמרים..!? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אצטרך ללמוד להיסטוריה,שונאת את זהה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל מיני אנשים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לראות את האליפוות ((:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אליפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. צחניקים..אותו.. מורניי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

netapet2

New member
יום הולדת שמח לי?

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, היה שיעור טוב P: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קפצנו מסלול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המתנות היום התעצבתי מעט כי.. כאבה לי הבטן התעצבנתי על.. הגוף P: אבל בסוף סלחתי כי .. הוא הגוף שלי
התאכזבתי מ... כי... זה שקפצנו נמוך כי קפצנו נמוך אבל זה היה שיעור כיף מהעבודה בכיתי מעצב/אושר כי.. --- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ היום, שחברה שלי נתנה לי סתם מתנה עטופה כזאתי קטנה, מקלקר, וברוב טימטומי פתחתי אותה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מזל טוב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקפוץ היום בגלל הכאב בטן הסרט הכי טוב שראיתי.. "אמרתי לך.." המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. היומולדת? התודה שלי השבוע היא ל..לאחותי P: פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגהP: מאכל השבוע שהיה הוא.. העוגה P: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מזל טוב" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. האם להיות בך
-אביב גפן אלבום השבוע שהיה.. אין :S משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "קח פסק זמן" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השעה האחרונה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אחותי במיוחד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. השיעור בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נתחיל להגביה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהיום בשיעור

gili600

New member
לא תמיד צריך סיבה למצב-רוח טוב ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול-חמישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור על וונדיז הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החיבוק שבא בדיוק בזמן התעצבתי מעט כי.. הייתי צריכה ללכת מוקדם מהחווה היום התעצבנתי על.. זה שהייתי ביום שישי בבית במקום להיות בחווה אבל בסוף סלחתי כי .. היה ממש כיף עם נגה
התאכזבתי מ... כי... אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק אתמול הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בנדנדות ועם הכיסא מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי על וונדיז ולא פיקששתי את כל המבחן לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת היום לשעת אפס! ויהודה הבריז לנו!!!!!!!!! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שמיכה חתיכית ומכנס של cavallo משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדי, חגית, רייצ'ל ושחר התודה שלי השבוע היא ל.. עדי על העזרה בשטיפה ושחר על החיבוק שבא בדיוק במקום. פינקתי את עצמי השבוע עם.. ארטיק כל יום מאכל השבוע שהיה הוא.. ארטיק קרח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? תחרות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אחריות ונפוליאון משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. את דואגת יותר מדי הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן ודחוף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שחר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור בחמישי ולדבר עם עופר (לא בטוח.. מיה תעזרי לי!!) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אני אגיע להחלטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מתגעגעת לכולם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אכן, תמונות קשות
(אני לא באמצע למי שתהה)

gili600

New member
אכן, משועממים שכמותנו.. ושקט! ../images/Emo6.gif

למרתו שהתמונה די ישנה..

AnGi14

New member
יאי! סופשבוע וואי עבר מזה מהר חח

סיכום השבוע: -היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ושישי (כרגיל) כי הייתי בחווה -הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...אמ...שיפרתי את השיא ב200 מ' חתירה בשחייה חח -הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...המורה שלי למתמטיקה יצאה לחופשת לידה חח -התעצבתי מעט כי... בשיעור היה תרגיל שקצת הסתבכרתי כי הראש שלי היה מבולגן חח -התעצבנתי על.. בנים מהשחייה שהציקו לי חח -אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא סלחתי למרות שאחד מהם התחנן חח (זה היה כזה מצחיק! "נו ליאור,אבל לא עשיתי לך כלום בבקשה תסלחי לי..." XD ) -התאכזבתי מ... כי...מהמורה המחליפה למתמטיקה חחח -בכיתי מעצב/אושר כי... אני זוכרת שבכיתי בבצפר השבוע אבל שחכתי למה... -הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע... אני וחברות שלי ביום ראשון אחרי בצפר חחח היה כל כך מצחיק אחת מהם באה לנשק אותי וכמעט נפחלתי אחר כך שוב ושוב כמעט נפלתי ובסוף היא עשתה את זה שוב ואז נפלתי חח באמצע החניון XD והמורה המחליפה למתמטיה במקום "ששש..." או שקט היא אומרת "צ'צ'צ'...." ו"צ'קט" וזה היה כל כך מצחיק! כל השיעור חיכינו אותה XD -מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יש לך ריח טוב" חחח -הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בשיעור של יום שני ושישי רכבתי על פלמה והצלחתי כבר הרבה יותר טוב איתה במעברים ובכלל -לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לעבוד עם פלמה -הסרט הכי טוב שראיתי...לא ראיתי ואני מתכננת על ספיידרמן 3 חח -המקום הכי טוב שאליו יצאתי... חווה -משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי קנו לי [: -משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...את האתמת אני חושבת שאת הסייחה של אנג'ל חח כי היא כבר הרבהיותר נחמדה ונותנת לגעת בה
-התודה שלי השבוע היא ל...למורה למתמטיקה -פינקתי את עצמי השבוע עם...פינקו אותי עם 4 מכנסי ספורט,3 חולצות מכופתרות שישמשו לרכיבה ניראה לי ועוד חולצה עם ציור של שני סוסים
-מאכל השבוע שהיה הוא...חטיף אנרג'י חח -אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"המורה החדשה למתמטיקה" [כל השבוע רציתי לדעת מי תהיה המורה המחליפה חח] -שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...וואי זה קשה היו כל כך טובים השבוע אז את Thnks Fr Th Mmrs של פול אוט בוי -אלבום השבוע שהיה..לא יודעת... -משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה... לא ניראה לי שהיה -הייתי מוחקת מהשבוע הזה...עדי שהשטלתה לי על השטיפה של פלמה XD למרות שאני שטפתי את אנג'י ופיפ חח -הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...יתכונן למבחן במורשת למרות שהוא קלול חח -השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...פלמה כלומר שני השיעורים אית הלימדו אותי הרב הוזה עשה לי ממש טוב השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...שיפתרו את המורה המחליפה חח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שיפתרו ת'מורה המחליפה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...כל מי שאני משתוקקת ליראות אני כבר רואה חח סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

AnGi14

New member
וכמובן תמונת השבוע

יש לכם רעיונות לשמות בישבילה??

ocean zd

New member
שבועעעע כיפייי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי.. עם עוז. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..עוז... חיחי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם.. התעצבתי מעט כי.. יש לי דברים על הגוףףףף התעצבנתי על.. שגאל.. אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח התאכזבתי מ... כי...מעצמי בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. גם כי כל הקטע עם דינצ' הזוי וגם כי שגאל... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ... לא יודעת..יונתי.. מצחיק לי איתו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כמה התגעגעתי לזה... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי כיף איתו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסהר הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!1 הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קיסריה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הכל ליומולדת של צליל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עוז, מירני, יונתי התודה שלי השבוע היא ל..כל מיני פינקתי את עצמי השבוע עם..דיקסי מאכל השבוע שהיה הוא..דיקסי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לחזור שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אם.. אם רק ורק אם נרצה.. נהיה פה גם מחר.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את זה שהוא אמר לי על שוגי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה עם עוז השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..יונתי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..דניקקק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להצליח ללמוד את כל החומר בהיסטוריה ולעבור טוב את הבגרות באנגלית -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..דינק

SILVER LADY

New member
מצברוח מעולהה ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום כי היה שיעור מושלם פשוט ולא הלכתי לביצפר והיה פשוט כייף כל היום בחווה
ואתמול כי אורוותה קיסר
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעורררררר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..יום חמישי=]כל השיחות האלה שעשו לי ממש טוב
התעצבתי מעט כי..משפחה דפוקה התעצבנתי על..כל אחד שקורא לו משפחה
אבל בסוף סלחתי כי ..ל א סלחתי התאכזבתי מ... כי...מהם בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב כי גיליתי משו לא נחמד..ומצחוק בחווה היום
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחח היוםם עם הבנותת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כל המשפטים מהשיעור :]מורקה מדהייים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..שיעור ושהצלחתי להוציא את הכללל
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...רביעי בטח הסרט הכי טוב שראיתי..מממ אין זמן לזה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ואורוות הקיסר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שמיכה כתומה ומהממת :] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה =]שייני גלי עמית נויקה דידי נועוש התודה שלי השבוע היא ל..כ"כ מורקה=]שייני גלי עמית נויקה דידי נועוש פינקתי את עצמי השבוע עם..שיעור מעולה :] ואורוותה קיסר
ומלא שווארמה עם נויקה שאחריה אני צמחונית
מאכל השבוע שהיה הוא..שווארמה?<חחחחח> אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שילוב של וונדרוול וגרין דיי :] חולה על זהה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..משפחה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרהההההההההההההההההההההההההההה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה ושייני :] כול הבנות החמודותתת |נשיקות| השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..האליפות..לא שאני מתחרה
אבל יהיה כייף :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממ נויקה אוריאני ומורקה ועמית ולאונה יזכו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..גללללללללללללללללללללל סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

קאטס, אבגידיקאטס.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. נגיד ששבת, כי יומולדת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטקסט! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יומולדת? התעצבתי מעט כי.. אני טיפשה. התעצבנתי על.. מישהי שפגעה בי, אבל ממש. וגם על זרת. אבל בסוף סלחתי כי .. פוף. התאכזבתי מ... כי... הרבה אנשים, כי.. לא יודעת. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי אני טיפשה, וכי אני לא יודעת. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעור אנגלית וציטוטים למיניהם
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אנחנו אוהבות אותך עד השמיים ובחזרה". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חזרתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרוץ קופר [וחבל שעשיתי את זה:X]. הסרט הכי טוב שראיתי.. נקסט?
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סרט+טל בייגלס
. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המ.. איפור וספר? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מי שעשה לי טוב ביומולדת
. התודה שלי השבוע היא ל.. שירצ'י, רוני, רוני, ברבר
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא יודעת. מאכל השבוע שהיה הוא.. בייגל, הא?
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "זה לא אמיתי, נכון?". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Totgeliebt. אלבום השבוע שהיה.. צימר
. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Hell Yeah, I’m the mother fucking princess. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הלימודים :S. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלמד כמו שצריך וזה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם זה כבר:X. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיילך טוב:X. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לאדעת. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה