סוף שבוע מדהים לכולם!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

R E L 007

New member
עגבנייה אנושית..../images/Emo216.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי, פסטיבל אביב בביה"ס..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לדבר ולהכיר מלא אנשים מגניבים..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההצגה על עדנה הפרה..
התעצבתי מעט כי.. גיליתי שכלבה שנורא אהבתי מתה.. התעצבנתי על.. עצמי כי נשרפתי אתמול ונראתי כמו עגבנייה אנושית..
ויש לי סימן שיזוף דבילי של הגופייה.. אבל בסוף סלחתי כי .. אני מטומטמת..
התאכזבתי מ... כי... חברה שעשתה משו מטופש.. בכיתי מעצב/אושר כי.. יאוש.. עבודות שורשים..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היו הרבה.. קולולו.!!
וכמובן ההרקדה עם אוריאן..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את כזאת ילדה חמודה..!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא נתתי לו'ניקים המפגרים האלה להשפיע עליי בשיפוט.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללהתעורר היום בוקר.. הסרט הכי טוב שראיתי.. "מעבר ליער"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה ולפסטי-FUN..!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מיני אנשים מגניבים.. התודה שלי השבוע היא ל.. --- פינקתי את עצמי השבוע עם.. תספורת קייצית..
מאכל השבוע שהיה הוא.. פאי תפוחים של סבתא..! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עגבנייה אנושית.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר שעשה לי את הסופ"ש היה young folks אבל i try היה שיר השבוע..! אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Though I try to hide it it's clear My world crumbles when you are not near הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיעור המאפן ואת הכוויות.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אשרף..!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טיילה ורותק'ה...
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור בבוקר.. וללכת לראות את דריייושק'ה..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה שיעור טוב.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא נותן לי לשלוח.. :[ (מוזמנים להוסיף שאלות..)

יום יפה../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי כי יומולדת לאסי ורביעי בגלל האימון הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אימון והיומולדת בחוף הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאנשים היו גאים בי, והיומולדת כי סוף שנה וכולם גדלים. התעצבתי מעט כי.. הוא היה איתה התעצבנתי על.. זו המורן הלא נכונה אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא כזה חמוד אחרי הכל התאכזבתי מ... כי...מעצמי קצת בכיתי מעצב/אושר כי.. זה היה מרגש!!! הברכה שלהם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השבוע הזה היה מצחיק במיוחד פגישות ספרמחזור מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני גאה בשניכם!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יש לי כישרון כתיבה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכתוב על עוד אנשים הסרט הכי טוב שראיתי..אדונית התבלינים/רעש לבן המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חוף משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שומדבר מיוחד, המון בגדים בעצם!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את כל החברים שלי, אחד אחד התודה שלי השבוע היא ל..אשלי פינקתי את עצמי השבוע עם..מסיבתחוף מאכל השבוע שהיה הוא..טוסט כמובן אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מורן לובשת פראדה"~בדיחה פרטית~
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."יש לך אותי" אביב גפן אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..בוא לים בוא לים בוא לים בוא
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אותה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשאר בו לנצח כמעט ולא אגדל בחיים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אבא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לסיים עם הספר מחזור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אימונים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אשלי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני..יום חופש- כל היום בים ובחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שהפועל לקחה תגביע הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..בנדוד שלי התחתן..אני יודעת התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...אף אחד בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל יום רביעי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."יש מחר עבודה...אין מחר עבודה" אפחד לא יבין הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..קיבלתי מגן 100 במתמטיקה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לקום למתכונת אחרי 3 שעות שינה הסרט הכי טוב שראיתי..בלאק הוק דאון המקום הכי טוב שאליו יצאתי..גני יהושוע משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..משקפי שנמש של ולנטינו מאכל השבוע שהיה הוא..סבארו הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום..שעתיים ממנו

MC sApiR

New member
קצת אחרי ../images/Emo122.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני כי היה ממש כייף בטיול ויום רביעי כי היה כייף בסינימה סיטי עם הכיתה=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..טיול וסינימה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם הילה התעצבתי מעט כי.. - התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...ממני כי הרגשתי שלא הצאמצתי בגרוש.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום רביעי בסינימה סיטי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אז מה..כיתה של מסוממים אה?!"-יצאנו לפעילות על סמים בסינימה סיטי ונראה לי שהמדריך עצמו לוקח סמים
- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך לרכב באותו יום=\ הסרט הכי טוב שראיתי..מחררר ! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סינימהה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ..יש לי עוד 400 שקל מסבתא..צריך למצוא זמןן. אבל תכף מצלמה חדששה=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל..אבא פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא..קיוויי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."לפעמים אני לא שומע כי מבחנתי אני ידע...." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר עבר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. א ל י פ ו ת =]]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מצלמה חדשה(עם נספיק לפני האליפות זה יהיה יותר טוב),סרט עם אבא מחר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

ווינגז

New member
צריך לתת קרדיט לצלם

לא נוהגים לפרסם תמונות שאנשים אחרים צילמו מבלי לתת להם קרדיט (ובמקרה הזה, הוא ישראלי - אז חובה לבקש את רשותו)

SNTQ

New member
../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני,יום מלא חברות ושטויות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כ-ל יום עם הבנות שלי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מלאמלאמלאמלא שיחות עם ידיד הכי טוב שלי
התעצבתי מעט כי.. הייתי ליד הקבר של סבא
התעצבנתי על.. ידיד (אם אפשר לקרוא לו ככה)
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי... עצמי,שנשברתי מבחינת מישו אבל זה בסדר בסופו של דבר
בכיתי מעצב/אושר כי.. כאבים על המפרק השבור הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "בא לי למות,אבל אני מפחדת להיפצע"
מאיה שטויות בע"מ
וכל הסיטואציה שהלכה כשהשוטר עצר אותנו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל הודעה ממנו גורמת מחדש לחיוך
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי תמגן בחיבור למרות המפרק?!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עבודה בפסיכולוגיה
פפ הסרט הכי טוב שראיתי.. לא היה משו כזה חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טרבין עם השיכורות שלי אתמול
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פפפ כל המסעדות השבוע שטחנו בהם (כל ערב למסעדה) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. 4 הבנות,אלון
,נמרוד.. התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל+אנה ורוני על כל הטירטורים בקשר למפגש:] פינקתי את עצמי השבוע עם.. מפרק נקוע?!
מאכל השבוע שהיה הוא.. המ.. היו הרבה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא דעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "האיילה והזאב" (שוב
) אלבום השבוע שהיה.. האלבום של יוני בלוך משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם ידיד הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם החברות ואיתו-עבר וקרה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כתובים בתודה שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות מחר את רונצ' ואנה (ועוד אנשים)
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. התחלה בבית חולים וטרינרי סוף כל סוף?! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אלון והבהמה סוף כל סוף

זה כבר יותר מדי טוב..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:פשוט הכל.. חברים
, חווה
, אימונים
, חתונה (!!), שבת חתן, משפחה
... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:הנ"ל, ושהפועל לקחו גביעעעעע!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: אחי התחתן.. סבתא שלי ודודים באו לארץ אחרי שלא ראיתי אותם שנתיים.. התעצבתי מעט כי.. :
התעצבנתי על.. :
אבל בסוף סלחתי כי .. :
התאכזבתי מ... כי...:
בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק, בשישי בחווה עם שגב ועדי, ועם הנדנדה התותחית שבנינו!!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:חווה, ושבת חתן
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"כי את שפיצרית, ותותחית, ומדהימה, ואנחנו סומכות עלייך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :כי היה לי טוב!! ובניתי פעולה לגמרי לבד! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לסבול את ניב.. הסרט הכי טוב שראיתי..:איזה... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חתונה.. חווה, ואנלא יודעת אם לקרוא לשבת חתן יציאה כי זה היה על הדשא שלנו..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:החנות של חנה קוראת לי.. ואני חייבת! בשביל השקט הנפשי שלי...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:עדלי, מאור, רוווווותמיקו, וזוהר.. התודה שלי השבוע היא ל..:רווווווותמיקו
שאירח לי חברה.. אז מה אם הוא בן חצי שנה?! פינקתי את עצמי השבוע עם..:מסאז' ושאר התפנקויות במלון של דודה שלי..
מאכל השבוע שהיה הוא..:מנה חמה של שגב בחווה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"שבוע חתונה" אחחח... המקוריות.. XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:השיר שהחבר'ה מהטייסת כתבו! אלבום השבוע שהיה..:
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: לא מאפיין את כל השבוע אבל את הסופ"ש כן...: "החתן עומד בפתח מסדר ת'עניבה יום גדול עומד בפתח השמחה כבר בסביבה עוד מעט יתחיל הטקס הקרובים מהודרים, החותנת מחלקת הוראות למלצרים." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:כלוםםםם!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:היה הסופ"ש הכי מושלם שיכול להיות!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:פשוט הכל.. חברים
, חווה
, אימונים
, חתונה (!!), שבת חתן, משפחה
... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימון על נייטי אחרי חודש..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שהמבחן במת' יילך טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:נוני, וסלמה, ורוווווווווותמיקו
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

gili600

New member
אני באה איתך למגשימים!!

ואני דורשת תמונות שלך עם השמלות! שתיהן!

שירלי317

New member
העייפות...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי- שישי- שבת. בריכה-חווה-בריכה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טיול עם קימי.. וליל שישי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת
התעצבתי מעט כי.. הלך חרא בתחרות. התעצבנתי על.. ליאור, כי הוא חוצפן. והמחשב שלי שמת. אבל בסוף סלחתי כי .. תמיד ידעתי את זה... ואולי עכשיו סופסוף אבא יקנה לי מחשב נייד. התאכזבתי מ... כי... מעצמי.. ברכיבה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי, שזה דבר מוזר בפני עצמו. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בריכה וליל שישי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חכמה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התמודדתי עם קים בסופו של דבר.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר עם יותם בצורה כזו.. הסרט הכי טוב שראיתי.. סטאפ אפ? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קיבוץ ברנר על כל הבטיו
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגד ים חדש וחמוד! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יותם ושירק'ה. התודה שלי השבוע היא ל.. יותמוס. פינקתי את עצמי השבוע עם.. בריכה ובריכה :] מאכל השבוע שהיה הוא.. פתיתים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יותמטיפש
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום של המתכונת בהסטוריה והכאבי ראש. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצליח לישון כמו בנאדם. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יותם, קימי וטוריעלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. פיקניק, טיול, קליניקה והיומולדת של יותם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע. פיקניק, יעלי יעלי ויעלי... ושקים תהיה שפויה יחסית בטיול ובקליניקה. אה... ושהבגרות באנגלית תהיה סבירה, למרות שזה קל נורא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יעלי יעלי יעלי ויעלי... ואת הבנים מחר כי יהיה מצחיק.

SUFA theOUEEN

New member
קצת באיחורר..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.ממ חמישי,שישבתת..כי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ הכל..והמבחןןבהיסטוריה היום!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממממ לא יודעת התעצבתי מעט כי.. תאמת שלאא.. התעצבנתי על.. עמית עמייתתת ועמיתת,ספיר אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתיי..פשוט קרציה!! התאכזבתי מ...עצמי כי..פשוטט הייתי סתומה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוקק..אתמול בערב!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול אצל מזרחיי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אין כמוךך עוד בעולם"..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חחחח מצחיקה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לביצפר הסרט הכי טוב שראיתי...חותנת בהפרעה,שוב חח וכוכב נולד המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מממ ים ..בהחלט!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממממ שלוש חולצות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..וואיי הרבה.. התודה שלי השבוע היא ל..לא מישוו מיוחד פינקתי את עצמי השבוע עם..פלאפלל וצ'יפס מאכל השבוע שהיה הוא..גלידה עם פצפוצי שוקולדד חח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מממ bad day אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ממ שומדבר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..חעחחע צימרים בצפון השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זיוו,סימיגליתת חח השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שבועות במושב,אליפות,צימרים,אימון מחרר!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממממ אליפות טובה?! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..וואיי..קפלניתת סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים תהנו

ram ram

New member
אומנם באיחור אבל... השבוע שלי...../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ... נראה לי שבת... כי ג'ונה ודייגו עבדו סבבה ואפילו היה לי זמן לעשות להם אמבטיה ארוכה ארוכה...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אהה... השיעור ביום רביעי...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה... לא יודעת... התעצבתי מעט כי.. כי שתיתי לא טוב..
התעצבנתי על.. וואו... על מלא אנשים...
אבל בסוף סלחתי כי .. לחלק סלחתי... כי זאת לא הייתה לגמרי אשמתם... התאכזבתי מ... כי... מעצמי... שתיתי ממש ממש לא טוב... זה לא קרה לי עד עכשיו...
בכיתי מעצב/אושר כי.. אהה... לא יודעת... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ.... ששתינו ביום חמישי [לפני הבחילה שהייתה לי..
] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ.. "אני רוצה להגיד לך את זה בפנים! אני אוהב את השיטת עבודה שלך ואני מבקש בכוונה עזרה ממך כי אני יודע שאת יכולה לעזור לי יותר טוב מכולם..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אממ... לא יודעת... השיעור אולי... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום רביעי בבוקר... הסרט הכי טוב שראיתי.. 4 פרקים ראשונים של הירוס... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ירושים ולחווה..! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל בירושלים... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהה... לא יודעת... כל מיני... התודה שלי השבוע היא ל.. לסבא!! שלקח אותי מירושלים לקיבוץ והגענו באחת וחצי במקום בשלוש וחצי כמו הילדים מהמושב... פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסיעה הביתה עם סבא..
מאכל השבוע שהיה הוא.. אממ.. לא יודעת... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא משו מסויים... אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ירושלים, עיר שווה פיצוץ"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שלוש כוסות מיותרות ואז את הבחילה והכאב ראש... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיעור.. לא היה..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'ונה..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות.! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שג'ונה תהיה רגועה בתחרות... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. וואי מלא אנשים..!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים תהנו

MAYA 4827

New member
באיחור אופנתי../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני בערב ושישבת, כי יש כל כך הרבה אנשים מדהימים, וכי אימונים שגורמים לי לחשוב איך אני יחיה בלי זה? לכל אימון יש טעם של סוףף=/ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מכבי=]] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שדיברנו על זה, ואחר כך הכול היה אותו דבר- כאילו לא עברה שנה של התעלמות אחד מהשני. אהה והפרידהה מבר התעצבתי מעט כי.. זה כבר מוגזם- לא האמנתי שהוא ייעשה את זהה.. התעצבנתי על.. עומרר אבל בסוף סלחתי כי .. אני קצת מבינה אותו התאכזבתי מ... כי... ניגמר החודש הפתעותת=] היה כל כך כיףף בכיתי מעצב/אושר כי.. לא ולאאא
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ישב"צ בג'קוזי, מלחמת מים מטורפתת, על האש סיום חודש הפתעותת ועוד מלא.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ליל"ט- הלכתי לחלום עלייך"- גוווש ו" תחשוב שאתה קול ושאתה יכולל" חחחחחח אני לחא ישכח לו את זה לעולםםם הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי מלא דברים חדשים בהיתעמלות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אימונים כל היום בשבת
הסרט הכי טוב שראיתי.. "חותנת בהפרעה" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, סניף, ז'קוזי, בריכת חמשושים=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 2 שמיכות יפותת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדידושש- שאני בהתנחלות מתמדת אצלה, ההורים- שהשאירו לי תבית לשבועיים, ובר ובר, כי הם מדהימותת ועוד כמה שרק לראות אותם עושה לי טוב..
התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..2 שמיכות חדשותת מאכל השבוע שהיה הוא.. המון המון פסטהה (כי אין הורים שיכינו לי אוכל=]) אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בית ריקק מטורףףף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "עמוד האש יילך לפנינו, יאיר יזהיר עמוד ענן מאחורינו פנו דרך מכבים (המכבים)" אלבום השבוע שהיה.. שייגעצ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."יום שישי את יודעת.. יש בעיר מסיבהה!!" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אולי את השיעור קפיצות ביום שני.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כבר נגמר מזמןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מי שלמעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ערב אקרובאטיקה אצלי, חופש שבועות(מלחמת מים, יציאות, מסיבהה), מפגש ח', אימונים וחווהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב בשני, ושעמית... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. תומרקק, ועמית סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): קפלניתתת
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים תהנו

למעלה