עגבנייה אנושית..../images/Emo216.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי, פסטיבל אביב בביה"ס..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לדבר ולהכיר מלא אנשים מגניבים..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההצגה על עדנה הפרה..
התעצבתי מעט כי.. גיליתי שכלבה שנורא אהבתי מתה.. התעצבנתי על.. עצמי כי נשרפתי אתמול ונראתי כמו עגבנייה אנושית..
ויש לי סימן שיזוף דבילי של הגופייה.. אבל בסוף סלחתי כי .. אני מטומטמת..
התאכזבתי מ... כי... חברה שעשתה משו מטופש.. בכיתי מעצב/אושר כי.. יאוש.. עבודות שורשים..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היו הרבה.. קולולו.!!
וכמובן ההרקדה עם אוריאן..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את כזאת ילדה חמודה..!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא נתתי לו'ניקים המפגרים האלה להשפיע עליי בשיפוט.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללהתעורר היום בוקר.. הסרט הכי טוב שראיתי.. "מעבר ליער"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה ולפסטי-FUN..!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מיני אנשים מגניבים.. התודה שלי השבוע היא ל.. --- פינקתי את עצמי השבוע עם.. תספורת קייצית..
מאכל השבוע שהיה הוא.. פאי תפוחים של סבתא..! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עגבנייה אנושית.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר שעשה לי את הסופ"ש היה young folks אבל i try היה שיר השבוע..! אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Though I try to hide it it's clear My world crumbles when you are not near הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיעור המאפן ואת הכוויות.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אשרף..!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טיילה ורותק'ה...
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור בבוקר.. וללכת לראות את דריייושק'ה..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה שיעור טוב.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא נותן לי לשלוח.. :[ (מוזמנים להוסיף שאלות..)
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי, פסטיבל אביב בביה"ס..