סוף שבוע מקסים לכולם

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע מקסים לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שבוע נחמד ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי, הייתי בחווה היה שיעור טוב ומצחיק
... אבל בכללי היה שבוע נחמד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אמממ שהתחלתי לרכב על צ'סטר? חח.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממממ... החתולה שלי התעצבתי מעט כי.. לחתולה שלי יש גוש בבטן, אומנם לא סרטני טפו טפו
אבל מלא במוגלה וזה ממש כואב לה... התעצבנתי על.. אבא שלקח לה אנטיביוטיקה נוזלית ולא כדורים!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. נוו.. זה סתם שטות חח התאכזבתי מ... כי...אממממ בכיתי מעצב/אושר כי.. נבהלתי מאוד כשגילינו את הגוש בבטן של מקסי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא יודעת אם הכי מצחיק חח... אבל כל הסיפור עם להוציא ולהחזיר את צ'סטר [משימה בילתי אפשרית..] היהה מצחיק
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני כל הזמן שומעת מאבא שלי שמדריכים ואנשים בחווה מחמיאים לי על הרכיבה ואומרים שאני מתמזגת עם הסוס, זה כיף לשמועע את זה... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכיבה על צ'סטר, היתה טובה מאוד בניגוד ללפני חצי שנה שלא הצלחתי לשלוט עליו אפילו.. ואל [סוס אחד.. לא מסורס חם מזג..] ואני התחברנו!! הוא אוהב אותי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחזיר את צ'סטר!! אבל הצלחתי [עם קצת עזרה
] הסרט הכי טוב שראיתי..בטח היום הוא יהיה יפה, יצאת גבר המקום הכי טוב שאליו יצאתי..היום נצא לסרט ומקס ברנר.. בטטח יהיה כיף.. והחווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מממ התודה שלי השבוע היא ל..ממממ פינקתי את עצמי השבוע עם..היום, עם משו שוקולדי במקס ברנר מאכל השבוע שהיה הוא..^^^^^ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע הסטנדרטטי של ספיר XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..dolly song XD זה ה-שיר ועוד כמה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שיעור בכיתה עם אדווה היועצת, היום שאבא של הזונהה התקשר [זבלל מי אתה שתתקשר להורים שלי?!?!?] הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיהה בים כמו שתיכננתי
וארכב.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..החברות, דפי, הוטרינר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבה ללא ספק!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אממ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממממ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo7.gif

החתולה לשי מ-2 בלילה לא בבית, ולא חזרה והיא חתולת בית... נהרס השבוע
תחזיקו לי אצבעות שנמצא אותה

fliperit

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo201.gif

מקווה שתימצא מהר מהר, בריאה ושלמה

אחרי 17 שעות

מקסי שבה הביתה.. 17 שעות שאחריהן היא חזרה צולעת, מלאת חול בעיניים ובאזניים ו........ כל זה בגלל חתול שהגיע לרחוב שלנו שלא מפסיק להציק לה... היא לא אותה חתולה.. לא אותו משקל, מבט.. היא עוד בשוק... מסקנה מ-2 מקרים: אל תתנו אנטיביוטיקה נוזלית לחתולים!!! [בעיקר חתולי בית-חוץ] זה יתחיל מהקאות בכל הבית
יציאה החוצה
העלמות לזמן רב
כנראה השיחה שלי עם ה' שבשמיים עזרה..

fliperit

New member
אני ממש שמחה בשבילך...

היא דומה לחתולה שאימצה אותי, הוייתי חייבת למסור בסופו של דבר....לצערי הרב

gili600

New member
איכס..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ל"ג בעומר הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כלום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי.. לא רכבתי השבוע בכלל התעצבנתי על.. המחלה אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... לא יודעת בכיתי מעצב/אושר כי.. מההקאות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ל"ג בעומר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. שומדבר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את זה הסרט הכי טוב שראיתי.. צ'רלי בממלכת השוקולד המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ל"ג בעומר בחווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמאבא שסבלו אותי והאנשים הנפלאים מל"ג בעומר
התודה שלי השבוע היא ל.. אמאבא פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום מאכל השבוע שהיה הוא.. כלום אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חולה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המחלה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחלים! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אפחד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. החלמה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אני אחלים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל האנשים מהחווה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

אני:]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:שני וחמישי במיוחד, בגלל האימון ובגלל שיצאנו והיה מגניב.. אבל בגדול כל השבוע כי אני אוהבת קיץץ!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:אימון, פעולה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: שתי שיחות
התעצבתי מעט כי..: בסוף לא..
התעצבנתי על..: אמאבא אבל בסוף סלחתי כי ..: אני יודעת שזה מתסכל גם אותם... התאכזבתי מ... כי...:
בכיתי מעצב/אושר כי..:
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:וואיי... אתמול אצל איתי, היום בחווה, כיסחתי עכשיו את הדשא בבית, רביעי בבצפר, וכל שאר הימים בחווה...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"הניצחון שלך הוא פה בפנים
, ולא בשום מקום אחר"
ו"שיאבלולווווווו" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: כי סומכים עליי ומאמינים בי, וזה כיף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: להישאר בג'קוזי למרות שהיו 37 מעלות בחוץ, 38 מעלות בג'קוזי, רוחות נוראיות ומבול מפחיד.
הסרט הכי טוב שראיתי..:השמועה אומרת ש... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:איתי וחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:בתיכנונים, בתיכנונים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:חיים, עופר זוהר התודה שלי השבוע היא ל..:הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..:אימון, וחיבוק מעמיתי
מאכל השבוע שהיה הוא..:מילקי פצפוצים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"קיץ זה בסט"XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:Grace Kelly - Mika אלבום השבוע שהיה..:הילארי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:בבת אחת פתאום צוחקת, זורקת חיוכים לכל אחד. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:מבחן בגיאוגרפיה.. למרות שהלך לי לא רע.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אלך ליםם.. שיאוו כל כך באליי..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:עופר וחיים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:חתונה של אח שלי!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שאני אמצא כבר נעליים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:כל הדודים שבאים מחו"ל לחתונה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):"לאט לאט כמו פיל"... אוהבת תמיד שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

segev 007

New member
איזהה שבוע../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבועעע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשני....איזה שיעור תותח
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום שישי...... התעצבתי מעט כי.. אבא שלי.... התעצבנתי על.. אבא שלי.. אבל בסוף סלחתי כי .. היה לי אחלה שבוע ואני במצב רוח מצוין
התאכזבתי מ... כי...אף אחד.... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..''אני משדר לחם למשל כוכב או כל צורה אחרת שתירצו ממכון שקר כל שהו''
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכר אבל השבוע היו הרבה.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי מלא השבוע והיה אחלה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..הולך ליראות ''X מן 3'' המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלא ציוד רכיבה חדש מחנה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חיים ,זוהר ,ועופר התודה שלי השבוע היא ל..עופר פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה רכיבה.... מאכל השבוע שהיה הוא..אוכל סיני
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שבוע שכולו רכיבה וחווה... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..time of your live אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה הרבה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חיים עופר וזוהר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור בשני... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבבוע..שביתה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש מלא זה הרבה ליכתוב
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

כואב../images/Emo10.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..לא היה יום ממש כייפי..כולם היו ככה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..פלאפון חדש הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לסיים שתי הרחבות יום אחרי יום
ואחרי הבגרות עם דינה המורה הכי מדהימה שיש התעצבתי מעט כי.. אני לא אתחרה מחר התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...כל העולם בערך? בכיתי מעצב/אושר כי.. כאב לי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הבגרות במחשבים ללא ספק חחח. בוחן הזוי, "שאלות כלליות לכיתה",אנשים מתחננים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אל תדאגי מורן, תסמכי עליי אני לא אתן לכם לפול" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יש אנשים שאכפת להם ממני אבל באמת ולא רק אומרים את זה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעלות שוב, לרכב, להתעורר הסרט הכי טוב שראיתי..משו עם לפרקונים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סיבובים באשדוד עם אבא משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שומדבר. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..טלי, רוני, פלורי
, ורה, אמאבא התודה שלי השבוע היא ל..טלי פינקתי את עצמי השבוע עם..נפילה? מאכל השבוע שהיה הוא..קומבינת המונים בבורגראנץ' אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כאבים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."אינך יכולה" של החלונות הגבוהים
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..."לכל סיום יש התחלה חדשהוכל דרך היא דרך קשה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..נפילה,חום איימים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוכל להתחרות? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טלי,פלורי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..כל אחד חוץ מאורטופד!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לסיים עם הפרויקט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את כל החבירם שלי מאושרים אחרי המתכונת במתמטיקה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MAYA 4827

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif- זהירות חפירהה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון, כי ל"ג בעומר מצחיק וסטלני, שלישי כי הישיבת צוות הכי מצחיקה של החיים ומסיבה אצל גיליי!!! וחמישי היה לי מצב רוח טוב כמו שלא היה לי כבר איזה שבועיים מהרבה סיבות!! והיום, כי יום סניףף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מכבי- חודש הפתעותתתתת וסתם מצב רוח מושלםם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאני מדריכה=] התעצבנתי מעט כי.. אוףף מכרו אותו=/ התעצבנתי על...? אבל בסוף סלחתי כי.. יהיו עוד הזדמנויות.. בכיתי מצחוק כי.. עומרר חח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המוןןןן!!!!!!! יום שלישי: אש לילה מטורףף=] היום מלחמת מים בסניףף, ויום חמישי הסטלני=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום.. "הוא ראה אותי ערומה זתומרת הייתי עם חצאית זתומרת הייתי עם מעיל ומגפיים.." "כל הסניף גאה בכם ואנחנו במיוחד" ועוד המון פשוט אני לא רוצה לחפור.. הרגשתי כלכך טוב עם עצמי כי.. חיבסתי את כל הבגדי גוף ביד לבד!!, העברנו פעולה ממש טובה, והשיעור הגרוע ביום חמישי לא הרס את המצב רוח המושלם- זה לא הזיז לי!! (נו כי זה היה באשמת שיר
) לא האמנתי שיהיה בי את הכוח ל.. לשרוד את יום ראשון, לקום בבוקר עם הרגשה שהראש עוד שנייה מתפוצץ וללכת להופיע.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, סניף, ישפרו. משהו שקניתי וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק.. כמעט- ממש כמעט, אפילו ההורים הסכימו.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בר ובר עדן גיל עומר ויותם ושאני ושיר טסות לבלגיהה!!! התודה שלי השבוע היא ל..בר ובר כל כךך פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיצההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאכל השבוע שהיה.. פיצה!!!!!!!!!!!!!!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "איך פתאום הכל ניהיה יותר טוב משאפשר לבקש" שיר השבוע שהיה.. מיליון כוכבים הייתי מוחקת משבוע הזה.. כלוםם כלווםם כלוםםם הייתי נותת הכול כדי שבסוף השבוע הזה אני.. יילך לסופרלנדד=] השמש שהאירה לי את השבוע .. כולם, פשוט כולם!! משהו שאתם מחכים לו השבוע? מלחמת מים ענקיתתת, בית ריק לשבועיים לי(!!) ועוד פעולה תותחית להכין ושבעת הכוכביםם משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סוס-שזה ימשיך להתקדםם!!!! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ממ את כולם אני רואה עוד 5 דקות, את שיר קפלןן (נו אנחנו טסות לבלגיה!!)

shirli0811

New member
חם וטוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo107.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, השתחררתי ב-3, אח"כ השיעור אצל נמרוד--תתפלאו אבל גם בשיעור מתמטיקה יכול להיות מצחיק, ואז נאפיס
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור יום שלישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם טל
, שיחה עם אחות של חברה שלי..
התעצבתי מעט כי.. אני רואאה איך הבית של סבתא שלי ז"ל מתרוקן לאט לאט, והימים מתקרבים, עוד מעט זה כבר 11 שנים
התעצבנתי על.. ילדה שרמוטה מהשכבה שלי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי היא עדיין כלבה התאכזבתי מ... כי... ממנו, איילת, ועוד כמה אנשים.. בכיתי מעצב/אושר כי.. התאפקתי לא לבכות בשיחה עם טל.. רציתי פשוט להשתחרר ולהוציא את הדמעות, אבל לא בביצפר.. :|| הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. 3 שעות אצל נמרוד, ובערך 50 טלפונים, שאני עונה לכל אחד מהטלפונים והוא רק מתעצבן חחח
, נאפיס, הופעה של סינרגיה עם גגל אהובתיי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את יודעת שהתייפת.."
, איילת-"שירלי נכנסת לי חזק לתוך הלב"
[כןכןכ זאת המנהלת שכבה שליי נשמהה].. ועוד כמה היו.. חייכתי הרבה השבוע
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הספקתי לעשות פול דברים, בזמן הכי קצר שיש, עשיתיי את המקלחת הכי מהירה בחיים שלי XD לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לביצפר ב-7 וחצי, לחזור ב-3 וחצי, ב-5 לצאת לנמרוד, לחזור ברבע ל-9, וב-9 להיות מוכנהנ לנאפיס |פצוע| הסרט הכי טוב שראיתי.. "זרים עם ממתקים", הוא היה יפה אבל השחקנית עשתה לי טראומה
, "המגן"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הופעה של סינרגיה, שוק, נמרוד, נאפיס, וחווה כמובן :]] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שיעורים אצל נמרוד..!? XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ממ, טל
גל
מורני, שיר, ענת, מאיה, טובורג, פנגהה חיים שלי..
,אמא
התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה עוגיות של אמא. מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת שוקולד חמה בנאפיס
, שניצל תירס.. :]] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מצבי רוח" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "בכאב היא נקרעת"/הילד
אלבום השבוע שהיה.. לא היה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לתת את הנשמה ואת הלב, לתת כשאתה אוהב.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ל"ג בעומר עם נדחפיים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, אבל מחר שבת חתן לדוד שלי :|| השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טל
גל
מורני, שיר, ענת, מאיה, טובורג, פנגהה חיים שלי..
,אמא
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, ראיון בב"ש, לגמור מתכונת במתמטיקה+ מבחנים רגילים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אראה את בנצי
, עוד 100 במתכונת השנייה במתמטיקה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מתגעגעת לצחניקים למיניהם :(( סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה