סוף שבוע מקסים לכולם

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

netapet2

New member
אני../images/Emo23.gif את הפינה הזאת../images/Emo70.gif עוד שבוע יומולדת ../images/Emo6.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ שני,קפצנו... ורביעי, הרכיבה הייתה טובה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה ביום רביעי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ, אכילת עוגת היומולדת המוקדמת עם אבא והמשפוחה.
התעצבתי מעט כי.. חברה שלי החליטה להתלונן יותר מדי. התעצבנתי על.. עלייה אבל בסוף סלחתי כי .. היא בתקופה קשה התאכזבתי מ... כי... עצמי... כי לא הייתי כל כך מרוכזת בשיעור בשני
בכיתי מעצב/אושר כי.. נעזוב את זה בצד. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול צחקתי כל היום לא כי היה מצחיק משהו
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ... הרבה אני לא זוכרת בדיוק... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשבת נורמאלי ביום רביעי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד ולהצליח בעבודה ביום רביעי. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרט כבר כמה זמן.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה... והטופדן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מה קניתי מה קניתי? כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שירה D= התודה שלי השבוע היא ל..היא ל... ל... ל... ל... טייסון פינקתי את עצמי השבוע עם.. אממ אממ שינה! מאכל השבוע שהיה הוא.. שעועית צהובה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טייס ומטוס. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ דקה Blink 182- I'm Miss you אלבום השבוע שהיה.. אלבום התמונות שלי קופצת P: סתם נו. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עוד חוזר הניגון, שזנחת לשוא" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את התלונניות של חברה שלי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כלום לא בא לי משהו מיוחד השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שירה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. היומולדת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. מתנות P: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש,אבלאני לא אראה אותו. *טייסון,שקיעה וציפור,צולם ממצלמת הטלפון*

יום חמישי קשה../images/Emo70.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישי כי..הייתה שביתה והרבה שעות בחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכיבה ביום שני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את אוזי שוב התעצבתי מעט כי.. הכלב שלי נאבד התעצבנתי על.. מי שלקח אותו אבל בסוף סלחתי כי .. לא ממש סלחתי...אבל הוא חזר הבייתה התאכזבתי מ...ורדה (אמא שלה הגור שלי) כי...הוא היה איתה והיא נתנה לו ללכת בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מעצב שהבנתי שכבר יותר מארבע שעות לא מוצאים את הכלב החמוד שלי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מצאו אותו
" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. --- לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחייך הסרט הכי טוב שראיתי..ראיתי עכשיו "הצד שלו, הצד שלה" - לא מדהים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עוד לא קינתי, אבל קונה השבוע דולרים לנסיעה לארה"ב משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מאיה התודה שלי השבוע היא ל..מאיה פינקתי את עצמי השבוע עם..שינת צהריים ארוכה היום מאכל השבוע שהיה הוא..אמ....אורז עם הרוטב של העוף אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? היום הנורא שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום חמישי (מהחיים הייתי מוחקת) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה ואכיר מישהו..?! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לראות את אוזי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבה טובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לעשות מסלול ושיהיה טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אין אחד ספציפי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תמונה של הכלב שלי-הכי מדהים בעולם!

הכלל דבששש ../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני כי..קפצנוו!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קיבלתי מלא ציוד חדששש
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קפצנוו יום שני
התעצבתי מעט כי.. אני לא אוכל ללכת לראות את התחרות.
התעצבנתי על.. אמא ואבא
אבל בסוף סלחתי כי .. אני הולכת לחווה.. והם ההורים שלי
התאכזבתי מ...חברה כי...גילתי שהיא לא חברה
בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מרוב צחוק..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..נפלתי מהסוססס.. חח אני חייבת עוגגה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היום הסוס קפץ מעוללהה = ]" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתיי חח =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד אתמוללל = | הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בנדג'ים מגנים חדשים שמיכה חדשה, פעמונים שמן פרסות קטרן ועוד אני לא זוכרת..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. איציק
התודה שלי השבוע היא ל..קובי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. תותים וקצפתת..
מאכל השבוע שהיה הוא..תותים וקצפת
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "jump" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..---- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הלימודים ביום שישי... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אקפוץ שוב.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..איציק = ] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אלירן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אלירן
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אלירן
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

R E L 007

New member
שבוע... מוזר..../images/Emo4.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי - במקדונלדס, ושישי - הופעת מחול של חברות הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ.. ללמוד יומיים בכל השבוע הזה..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. למדתי את הכלבה שלי לזחול.!
התעצבתי מעט כי.. הייתי חולה.. התעצבנתי על.. חברה אבל בסוף סלחתי כי .. ממ לאיודעת אם סלחתי..
התאכזבתי מ... כי...--- בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ממ.. "אני רוצה לישון" "אז לכי לישון" "אבל יש לי סקלקה במיטה..!!" ו- "אני לא מבינה מה ה' חשב כשהוא ברא את הדגים.. מה הוא רצה שהם יעשו.??" ולהחליט עם להכניס למק' או לא.! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את משתפרת משיעור לשיעור.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חלתי יום אחרי השיעור.. :] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עזור לאמא כשאני חולה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. גבעת חלפון (אינה עונה)
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. -- משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. צ'יפס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הן...
התודה שלי השבוע היא ל.. -- פינקתי את עצמי השבוע עם.. אמבטיית קצף..
מאכל השבוע שהיה הוא.. תפוח"א שהכנתי..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך לא לאכול א. צהריים וא. ערב לשלושה ימים ולהשאיר שבעים..!!
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -- אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המחלה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אחלה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. -- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..-- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..-- סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

SILVER LADY

New member
Nice One ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום =]כי היה ממש נחמד =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..המ השיחה אתמול :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה אתמול =] התעצבתי מעט כי..וואו מעט?! התעצבנתי על.. עליה אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי.. התאכזבתי מ... כי...מהשיעורים בשלישי.. בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי כבר שבועיייםם!!!!!@#$@#%#$ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..התחרות היום..? מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אתמול השיחה והיום עם מורקה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..עשיתי את עבודתי כראוי =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הממ רביעי הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..תחרות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שמיכה לעמיתי חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה!!וגלי =] התודה שלי השבוע היא ל..מורקה! פינקתי את עצמי השבוע עם..סקיטלס חחח מאכל השבוע שהיה הוא..^ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שילוב של וונדרפול ובולוורד אוף ברוקן דרימז אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..המ? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שיעור בשלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר נגמר חחחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה וגלי=]ושייני השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שביתה מחר.שלישי רביעי בבית וחמישי אולי גם חחחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ ורכיבות טובות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה וגלי!!!!!!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Half Halt

New member
סמיילים וסימנים לנושא

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי, כי זה כיף.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- סיימתי טירונות, עוד לא החלטתי אם טוב או רע, הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- ההשבעה הייתה הרבה יותר מרגשת מהמצופה... התעצבתי מעט כי יש מלא אנשים שאני בחיים לא אראה יותר. התעצבנתי על הצבא המטומטם הזה, כמה טיפשות יכולה להיות באירגון אחד?! אבל בסוף סלחתי כי כנראה שהולך להיות מ-מ-ש טוב. התאכזבתי מהתפקיד שניסו לדחוף לי, כי הוא מעפן. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי השבוע! נה נה בננה! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- נועה נפלה מהסוס כשניסתה לפתוח את השער..חחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- לא היה ולא נברא. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי הייתי אמור לנסוע באוטובוס... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לרכב כל כך הרבה. הסרט הכי טוב שראיתי, לא ראיתי סרטים כבר שנים! אבל עכשיו אני גר בסינמה סיטי אז אולי אני אפנק את עצמי במשהו. המקום הכי טוב שאליו יצאתי- ביתתתתת!!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה- ראשיית רכיבה, שוט סגול עם נצנצים, דורבנות והייתי אמור מגן אוזניים אבל לא היה בצבע המתאים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- גושי ורביד, היה מעולהההה. התודה שלי השבוע היא לאמא שמכריחה אותי להתייעל ולדחוף קדימה. פינקתי את עצמי השבוע עם- מלאא שוקולד וקולה... צבא, מה לעשות?! אהה ו"צל תמר" בשישי בערב.. מאכל השבוע שהיה הוא- טארטן בננה עם רוטב טופי וגלידה וניל. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ממממ.... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: unwritten/ נטשה בדינגפילד
אלבום השבוע שהיה- בק טו בייסיקס/ כריסטינה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה- הייתי מוחקת מהשבוע הזה את יום חמישי בגלילות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני, כבר עבר הסופש.. מה לעשות.?. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא- סופקה! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע, הרבה כלום, חופש ונסיעות קצרות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- שכל העניין יסתדר
, וזה יהיה מעולה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע- וואי אני במצב רוח שבא לי לפגוש מלא אנשים. לילה טוב....

S H I L G I

New member
הו וואו..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טוב ורע...מור הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל יום שהיה עם מור התעצבתי מעט כי.. אם הקשר עם האנשים היה שונה, הכל יכל להיות אחרת התעצבנתי על.. האנשים..הסביבה אבל בסוף סלחתי כי .. אין מה לעשות התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לרקוד ואלס לבד? חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חסוי..+שאפי אישרה לעומר לרקוד איתי גם בלי החזרות של היום=) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רקדנו וואלס יאא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחשוף את זה..ולרוץ 3 פעמים בשבוע יצאתי מלכה =) הסרט הכי טוב שראיתי.. זה היה לפני שבוע אבל השטן לובשת פראדה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. נעלי ספורט משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מור התודה שלי השבוע היא ל.. עומר פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד, כרגיל. מאכל השבוע שהיה הוא.. טופו אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טלנובלה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. jolene אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מור השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחזורזמר ומסיבה בסיטיהול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהם יפרדו! גאדאמיט.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מור..רר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

ToryMaster

New member
אפצ'י.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה היום [שבת] כי באמת, יום שלם עם גל ויעלי, ואז גם אנה? דהההה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: היום, פשוט. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: הטבעת של סבתא [פוסט הכי עדכני בבלוג שלי שניתן להגיע אליו דרך הכרטיסישי שלי, סליחה אין לי כוח לחפש] התעצבתי מעט כי: המחשב שלי נרצח. התעצבנתי על: המחשב
אבל בסוף סלחתי כי: לא סלחתי. שימות בשקט, רוצח. התאכזבתי מ: כלום! בכיתי מעצב/אושר כי: נגנב המחשב הנייד שלנו עם המון חומר עליו, באשמתי F4. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: LOL, צומי. או ג'וניור מפחד מטווס, כן, אין ספק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "קומי קומי בואי!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: השיער שלי היה יפה, ובאתי למרות שהרגשתי רע. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: ^^^ הסרט הכי טוב שראיתי: אמ, אולי הסיפור שאינו נגמר שלשום? המקום הכי טוב שאליו יצאתי: LOL יגור. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: קלרה, אבל לא נכנסתי למינוס בגללה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: all of the above and some more. התודה שלי השבוע היא ל: יעלי, וגלי, שתשתוק את הפה שלה
פינקתי את עצמי השבוע עם: קלרה
מאכל השבוע שהיה הוא: אע אמ\ תפוח? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "קלרה הקדושה"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: לא יצא לי לשמוע כל כך מוזיקה. אלבום השבוע שהיה: כנראה עדיין אותו אחד של אז. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: אין
הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אתקן את המחשב
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: all of the above and some more. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קלרה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כמה טלפונים בנוגע לכמה דברים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המממ, שאלה טובה,ללי, כי היא ילדת כאפות ג'וניור. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין, כשתהיה [אהמ] אעלה.

PinkHorse

New member
חח תודי אבל שכשהוא פחד מטווס הוא

היה חתיךP=. הוא כולי התנפח כזה ועיגל את הצוואר.. ואני שיתפתי פעולה ונקרעתי מצחוק.

ram ram

New member
למרות שזה באיחור ענק...

אבל זה בגלל שהמחשב לא עבד אתמול...
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אהה... שבת נראה לי... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ... לא יודעת... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה.. כל מיני שיחות..
התעצבתי מעט כי.. לא יודעת... סתם מצבי רוח חולפים כאלה..
התעצבנתי על.. ההתאחדות!!! מה זה המסלולים האלה.?! אבל בסוף סלחתי כי .. כי את אחד מהם כבר רצתי עם ג'ונה ולקחנו ראשון..
ובשני יהיה בסדר..
התאכזבתי מ... כי... אהה... לא יודעת... בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אהה... וואי היו מלא דברים..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את שונאת אותי.?! לא יפה..!!
" הוא כל כך חמוד שהוא נעלב..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אהה.. לא יודעת... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אהה... לקום לבצפר...
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אהה... עין גב..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אהה.. לא יודעת.. לא נראה לי שקניתי משהו..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהה... מצה וג'ונה..
התודה שלי השבוע היא ל.. לג'ונה... שהייתה מתוקה בכל אחת מהרכיבות עלייה..
וגם לא ברכיבות..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. סבא וסבתא פינקו אותי כל הסופ"ש..!!
מאכל השבוע שהיה הוא.. אהה... רוטב עבגניות.? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אהה... לא היו עושים לדעתי... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -- אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Sometimes I wish I could act like a boy הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אהה... כל מיני.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיעור... לא היה...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אהה... ג'ונה..
ועוד מישהו..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אהה... רכיבות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה.! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אהה... יש כמה..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): ג'ונה הכוסית..!! שנייה לפני שקובי ניסה להעיף אותי ממנה..
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..!

ווינגז

New member
פילפילפילפילפיל [או פקפקפקפק]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי יעל, פיל, גלי והמון המון צחוק.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לראות את יעל וגל, ויו, כל אתמול בערך. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הבנתי ששבוע הבא מסיימים לימודים באמת. התעצבתי מעט כי.. נמאס לי מהדבר הזה. התעצבנתי על.. כל הרגילים.
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח? למרות שיעל אמרה שצריך. התאכזבתי מ... כי... בהתחלה מטורי כי אמרה שלא תבוא, ואז מללי כי לא באה.
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. http://www.youtube.com/watch?v=awVHDMDAu0A&mode=related&search= , נכון, יעל? מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. יעל קלרה (C) יעל מ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שרדתי את אתמול לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... השאר גם כשחשבתי שיעל לא באה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. יגור
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס, אבל קורא כרטיסים וזה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. all the above + אנה ונוּש. התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי, ברור, והמורה לאנגלית שהגישה אותי על 100 לבגרות בע"פ [למרות שזה בטח לא יעזור לי] פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה מאכל השבוע שהיה הוא.. המפ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? קלרה & פיל שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. היה משהו כזה? אלבום השבוע שהיה.. ... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אלחץ שנגמר בצפר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיל! ויעל! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. האליפות? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאוכל לבוא או משהו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. All the Above.

למעלה