אני../images/Emo23.gif את הפינה הזאת../images/Emo70.gif עוד שבוע יומולדת ../images/Emo6.gif
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ שני,קפצנו... ורביעי, הרכיבה הייתה טובה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה ביום רביעי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ, אכילת עוגת היומולדת המוקדמת עם אבא והמשפוחה.
התעצבתי מעט כי.. חברה שלי החליטה להתלונן יותר מדי. התעצבנתי על.. עלייה אבל בסוף סלחתי כי .. היא בתקופה קשה התאכזבתי מ... כי... עצמי... כי לא הייתי כל כך מרוכזת בשיעור בשני
בכיתי מעצב/אושר כי.. נעזוב את זה בצד. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול צחקתי כל היום לא כי היה מצחיק משהו
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ... הרבה אני לא זוכרת בדיוק... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשבת נורמאלי ביום רביעי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד ולהצליח בעבודה ביום רביעי. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרט כבר כמה זמן.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה... והטופדן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מה קניתי מה קניתי? כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שירה D= התודה שלי השבוע היא ל..היא ל... ל... ל... ל... טייסון פינקתי את עצמי השבוע עם.. אממ אממ שינה! מאכל השבוע שהיה הוא.. שעועית צהובה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טייס ומטוס. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ דקה Blink 182- I'm Miss you אלבום השבוע שהיה.. אלבום התמונות שלי קופצת P: סתם נו. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עוד חוזר הניגון, שזנחת לשוא" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את התלונניות של חברה שלי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כלום לא בא לי משהו מיוחד השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שירה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. היומולדת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. מתנות P: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש,אבלאני לא אראה אותו. *טייסון,שקיעה וציפור,צולם ממצלמת הטלפון*
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ שני,קפצנו... ורביעי, הרכיבה הייתה טובה