סוף שבוע נפלא לכולכם פה ........

רוני#

New member
סוף שבוע נפלא לכולכם פה ........

אז כזכור לכם אני גולש פה רק בסופי שבוע ... יענו ש"סניק הפוך ... רוייקו - היה כייף לפגוש אותך אתמול - וחבל שהיה קצר מקווה שניפגש שוב יותר בנחת ובלי לחצי זמן טוב - אלך לקרוא קצת מי נגד מי פה - למה , כמה , איפה , ומתי יללה - ביי בינתיים וסוף שבוע נעים מרוני

רוייקו

New member
רוניקו, אהלן וברוך השב .. אגב, יש

לנו פה מנותחת פובי חדשה. שמה Lir42 היא עברה את הניתוח לפני פחות מחודש. הייתה מאושפזת שבוע... הצלחתם להגיע לרכבת בזמן אתמול ? גם לי היה קצת חבל שהמיפגש היה חפוז ... נאלצתי לעזוב מייד אחריכם. שתהיה שבת שלום רוייקו

רוני#

New member
היי רוייקו , רומי היקרה ו-LIR

אז רצנו , אבל ממש ברצינות - ואיך שעלינו על הרכבת היא זזה לדרכה הגענו ממש בדקה ה-90 . ספר לי - מה קורה איתך ? ירדת מעניין הוספת הטבעת ? איך השמירה על המישקל ? האכילה ובכלל ..... ורומי ל´ה - מה שלומך ? איך הולך אצלך עניין הירידה ? ספרו קצת על הפובית החדשה ...... אצל חרוזי ? שבוע ? - סחחחה - שיחקה אותה בגדול ...... ספרו עליה קצת יללה - להשתמע רוני

רוני#

New member
רציתי להוסיף - ובטעות שלחתי

הערב אכלתי כנראה יותר מדי (ובאמת שזה לא היה הרבה - אכלתי כבר ארוחות הרבה יותר גדולות) - והרגשתי מלאות חבל"ז ..... חשבתי שהקיבה שלי עומדת כאילו להקרע הייתי חייב לשכב קצת - כל נסיון ללכת מעט גרם לכאבים יותר חזקים אז נרדמתי בשכיבה בסלון - כשאני מקופל מכאב - וקמתי אחרי כשעה (לשמע הג´וקרים) - כמו חדש וחוץ מזה יש איזשהו קטע די מוזר ..... אני די תקוע על מישקל של כ-74 ק"ג כבר יותר מ-4 חודשים אבל אנשים מעירים לי שאני הולך ומרזה , ושאפסיק כי זה מוגזם .... גם רוייקו אתמול ראה אותי ואמר שרואים שירדתי עוד חבר´ה - מי טועה ? המישקל או האנשים ??? יש למישהו פה הסבר לקטע הזה ? יללה - אני ממשיך לקרוא פה בפורום שבת שלום לכולכם רוני

היי רוני

אני גם באותו משקל של 96 ק"ג כבר חודשיים וחצי ,גם לי קרה אותו מקרה חברים בעבודה שלא ראו אותי שבועיים ,נדהמו ואמרו די מספיק אתה מרזה לא יראו אותך עוד מעט ,ואני שוב צריך להסביר שאני באותו משקל כבר חודשיים וחצי ,המשקל לא מטעה העיניים טועות ,שבת שלום לך.

רוייקו

New member
למרות שהמשקל מראה אותו דבר, עם

הזמן מתעצבים להם איברים בגוף, בעיקר הפנים, מרגישים שהם ממשיכים להרזות או להתעצב, למרות שלא רואים המשך ירידה, לכאורה.

RomiVais

New member
היי רוני!! ../images/Emo6.gif

לגבי השאלה שלך - אני לא חושבת שיש טועים!! המשקל אמור להיות מאוד מדוייק אבל אם האנשים "מעירים" לך שאתה הולך ונעלם להם, יכול להיות שבאותו משקל בדיוק, הגוף משתנה. תודה לך על ההתעניינות - אצלי הכל בסדר גמור, כבר 14 קילו הלכו להם ואין מאושרת ממני!
שיהיה לך סוף שבוע נהדר ותקפוץ לבקר לעיתים קרובות יותר, רומי

רוני#

New member
היי רומיל´ה .......

אני לא מבקר פה הרבה - וזה רק מסיבות טכניות - כבר כתבתי עליהן אני גולש כל השבוע מהעבודה - ובעיקר בסופי שבוע מהבית כי למי יש כח וחשק לחזור אחרי יום עבודה ברשת הביתה - וללכת לגלוש .... ושם מישהו שטיפל במחשב הכניס איזשהו שם משתמש - שאני לא יכול להחליף וגם די מרגיז אותי הקטע שלא סומן מה שקראתי כבר אז קשה לגלות מהן ההודעות החדשות שנכתבו מאז הגלישה האחרונה בפורום ואיכשהו סדר ההודעות הולך ומתבלבל לו בצורה שלא ברורה לי אלה הן הסיבות שאני ממעיט להיות כאן חברתכם בהחלט נעימה לי מנהל הפורום ידיד טוב ונפלא שלי (רק שלשום נפגשנו) ואני מכיר די הרבה מהמשתתפים פה - חלקם מפגישה קודמת וחלקם רק מעל דפי הרשת אז בקיצור - אני פה - רק שבתדירות לא ממש קבועה או גבוהה יללה - אסור לכתוב בשבת ביי - רוני

RomiVais

New member
היי שוב רוני! ../images/Emo13.gif

בטח שמת לב שעכשיו כבר כן מסומנות ההודעות שקראת... חידוש בהחלט הכרחי!!! זה היה ממש מעצבן לא לדעת מה קראנו ומה לא... מי אמר שאסור לכתוב בשבת? ואם כבר - אז בכלל לא רוני!!
שתהיה שבת נפלאה, רומי

ronnymp

New member
אני לא רואה שום סימון - ../images/Emo7.gif

אכן מה שאני קורא מסומן ב-V - אבל ..... כשיוצאים מהפורום וחוזרים אליו מאוחר יותר - כל הסימונים האלה כבר אינם למה -
טוב - אז כפי ששמתם לב אני נמצא פה קצת יותר .... זה בזכות מחשב נוסף שקיבלתי בעבודה - ובכך נפתרה בעיית שינוי שם המשתמש המוזר שהיה שם ושלא ניתן היה לשנותו . אז אני גולש משני מחשבים במקביל . יללה - שבוע טוב לכולם רוני

RomiVais

New member
מעניין למה............. ../images/Emo2.gif

אצלי זה נשאר מסומן, ואני מתארת לעצמי שאצל הרוב גם כן... הנהלת הפורומים הודיעה על כך לא מזמן ש"שיפצו" את הקטע המרגיש הזה... אולי למישהו אחר כאן בפורום יש פיתרון בשבילך... כי זה אמור להישאר מסומן!!! שיהיה לך יום נפלא, ונחמד שאתה כאן קצת יותר
רומי

RomiVais

New member
אין על מה לסלוח!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

אני שמחה שזה הסתדר........ זה בהחלט היה חסר כשלא היה!!! ערב נפלא, רומי

RomiVais

New member
אין על מה לסלוח!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

אני שמחה שזה הסתדר........ זה בהחלט היה חסר כשלא היה!!! ערב נפלא, רומי

ארינה

New member
היי רוני, בהחלט יש הסבר למה שקורה

הגוף לא רק מאבד ממשקלו אלא גם מצמצם היקפים. כאשר ההקפים מצטמצמים לא תמיד רואים השפעה גם על משקל הגוף. חוץ מזה שאם לך טוב וכולם מחמיאים לך איזה יופי אתה נראה מה אכפת לך מה המשקל עצמו מראה? אני דוגלת בשיטה שברגע שמרגישים טוב עם עצמנו לא ממש משנה אם המשקל מראה 70-74 או אפילו 80 כל עוד טוב לנו זה הכי חשוב. בהצלחה רבה בהמשך הדרך ארינה

רוייקו

New member
נידהמתי מהשינוי שחל ברוני.. הפנים

שלו רזו והתעצבו והגוף שלו ניראה כיאילו התאמן כל חייו. רזה. פשוט רזה. איזה כייף לראות שבסוף הכל השתלם, אחרי כל הסבל שעבר בבית החולים. רוני היה מאושפז למעלה מחודש בבית החולים וגם לאחר מכן, הסתובב עם אינפוזיות כשחזר להמשך אישפוז בבית ואפילו חזר לעבודה כשהוא מחובר לאינפוזיות. זה היה חתיכת סבל שלא נילקח מהעולם הזה. פשוט הייתי מאושר לראות אותו בפגישה השבוע רזה ומאושר. סיפור עצוב עם סוף שמח

RomiVais

New member
../images/Emo10.gif נשמע קשה בהחלט!!!

אבל משמח לשמוע שהסוף טוב
למרות הכל זה הכי הכי חשוב!!!

רוני#

New member
תיקון "קטן" - חודשיים וחצי

חודש וחצי בביה"ח + יותר מחודש בבית לא אינפוזיות - אלא שני נקזים + הזנה ישירה ע"י צינור לתוך הקיבה כן - חודשיים וחצי של עינויים , בצום טוטאלי (רק באישור לשתיית קולה) אבל עזבו .... - אנחנו אחרי שבוע טוב לכולכם רוני

למעלה