היי ליר - בוקר טוב לך
אז אני צפוני - ונותחתי בביה"ח בנהריה לפני כ-5 שנים בניתוח VBG . היתה ירידה יפה . התחלתי ב-112 ק"ג - והגעתי ל- 82 אחרי כשנה . זה לא משהו מרשים - אבל משקל די נאה לגובה של 1.73 מ´ . עם הזמן , ככה מבלי לשים לב כמעט , התחילה לה עליה איטית במישקל ..... גם הארוחות התחילו לגדול , וגם סוגי האוכל (שקודם לא עברו) התחילו להכנס פנימה ללא בעיות (סטייקים , בשרים "קשים" וכו´) . יום אחד גיליתי את פורום מקוצרי הקיבה שהי בזמנו ב IOL . תוך כדי התכתבות עם רוייקו , עלה גם הנושא הזה . הוא הציע לי לבצע צילום ביקורת על מנת לבדוק מה קורה עם הטבעת ובכלל ... מה קרה שם לכל האינסטלציה שעשו לי בקיבה . (אגב - אני עובד בביה"ח בצילום) ניגשתי לצילום המוצע - ולפתע התגלו כל הבלגנים ...... המנתח שלי בדק את הצילומים - ושלח אותי לבצע גסטרוסקופיה . התוצאות - הטבעת חדרה לתוך הקיבה , והקליפסים שסגרו חלק מהקיבה - נפתחו . בקיצור - כל האיסטלציה שביצעו שם בניתוח - למעשה התבטלה ולא קיימת יותר ויתרה מכך - פתאום מצאתי את עצמי עם סיבוך של טבעת שעשתה פרפורצה וחדרה לתוך הקיבה . מהון להון ובקיצור - החלטתי ללכת לטוב מכולם - לחרוזי - ואם כבר פותחים אז לעשות כבר את הטוב ביותר - שזה מעקף - שחרוזי מיומן ומתמחה בו . הניתוח עבר עם סיבוכים . לא אלעיט אותך בפרטים - אבל זה הסתיים בחודש וחצי של אישפוז + חודש אישפוז בבית - כשכל התקופה אני בצום מוחלט (למעט שתיית קולה) ואני כל התקופה (חודשיים וחצי) עם שני נקזים בגופי - ועם ג´יג´נוסטום (שזה הזנה נוזלית ע"י מכשיר מיוחד ישירות לתוך הקיבה דרך צינורית) . זה ככה בקיצור - מבלי לפרט על מהות ועצם הסיבוכים והרגעים הקשים . ת´כלס - כיום , לאחר 10 חודשים אני רזה יותר ובמישקל של 74 ק"ג תקוע על המישקל הזה כבר כמעט 5 חודשים - ומת להוריד עוד איזו חמישיה . מאושר מהניתוח שעברתי , ומת על חרוזי ומשבח ומהלל אותו . זהו ככה בערך מה שביקשת לדעת . מה את אוכלת כיום ? יש לך הגבלות של מאכלים מסויימים שלא עוברים ? אגב - מאיפה את בארץ ? אני אוכל ההההכככככללל (בשר , מאפים , שוארמה , מתוקים וכו´) אבל כמובן שהכמויות ממש ממש הצטמצמו . יללה - ביי בינתיים רוני