סוף שבוע רגוע בגלגל"צ

Mrs Brightside

New member
סוף שבוע רגוע בגלגל"צ../images/Emo79.gif

מהו שיר/י השבוע שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
אמן השבוע?
מהו השיר המאוס השבועי שלכם?
התוכנית שעשתה לכם את השבוע?

המפ../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif

מהו שיר/י השבוע שלכם?FIRST DAY OFF MY LIFE מהו אלבום השבוע שלכם?אנערף.. אמן השבוע?ג'ירפות מהו השיר המאוס השבועי שלכם?:-\FIRST DAY OFF MY LIFE התוכנית שעשתה לכם את השבוע?זוב"י! ולא אכפת לי שזה לא תוכנית רדיו!

yhaa hi

New member
עונה...

מהו שיר השבוע שלכם? i write sin no tr מה שזה לא יהיה מהו אלבם השבוע שלכם? אין אמן השבוע? עברי לידר מהו השיר המאוס השבועי שלכם? אייזיק!
התוכנית שעשתה לכם את השבוע? שתיקת הכבישים

עונה:

מהו שיר/י השבוע שלכם?מרגיש אחר ,שאקירה שאקירה ועוד כל מיני..
מהו אלבום השבוע שלכם?
דיסקים ישנים שמצאתי "היטמן" אלבום הזהב ו"coupa kabana"
אמן השבוע?ג'ירפות
,סינרגיה
מהו השיר המאוס השבועי שלכם?טורו, אייזק
התוכנית שעשתה לכם את השבוע?סינגלס,קולות החיילים ומסיבה ישראלית. שבוע טוב שיהיה לכם
מקווה שכל הדגים והאייקונים יצאו במקום!

a b u y a

New member
../images/Emo26.gif

מהו שיר/י השבוע שלכם? maneater
מהו אלבום השבוע שלכם?
אמן השבוע? שאקירה שאקירה
מהו השיר המאוס השבועי שלכם? התחרות האולימפית
התוכנית שעשתה לכם את השבוע? המצעד ביום חמישי

limors2

Active member
פארק תמנע מתעורר בלילות.../images/Emo54.gif

מהו שיר/י השבוע שלכם? stoned in love
מהו אלבום השבוע שלכם? אין אמן השבוע? רד הוט מהו השיר המאוס השבועי שלכם? משתנה-דה
התוכנית שעשתה לכם את השבוע? אוטונמי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמשתנה-דה../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDD הרסת אותי

RenanaD

New member
קרדיט לישי! ../images/Emo131.gif

(היה מת להיות סופר
) כתבתי באחד השרשורים פה "משקה? נאדה!", והוא תיקן שזה "משתנה דה"

Euterpe

New member
סופ"ש רגועעע

מהו שיר/י השבוע שלכם? one מהו אלבום השבוע שלכם? mother earth של ווית'ין שאין בגלגלצ
אמן השבוע? שאקירה שאקירה מהו השיר המאוס השבועי שלכם? הקליפורניה החדש של רהצ"פ |נסקלת| התוכנית שעשתה לכם את השבוע? סססססינגלס!

RJlake

New member
איתי רגיל לריגושים

מהו שיר/י השבוע שלכם?אממ דודו טסה-לולה מהו אלבום השבוע שלכם?אביב גפן-עם הזמן אמן השבוע?דודו טסה מהו השיר המאוס השבועי שלכם?חושב על לאה התוכנית שעשתה לכם את השבוע?אוטונומי\סינגלס

McCriminal

New member
../images/Emo79.gifאני לאהוב סוף שבוע רגוע בגלגל"צ

המוזיקה הכי טובה בסוף שבוע רגוע..... מהו שיר/י השבוע שלכם? אמממ... Madonna- Isaac מהו אלבום השבוע שלכם? וואלה לא יודע... אמן השבוע? אביב גפן מהו השיר המאוס השבועי שלכם? תהרגו אותי, אבל שאקירה שאקירה התוכנית שעשתה לכם את השבוע? נעים עם לילך ברנע. האהובה עליי..

Inbar789

New member
עונה../images/Emo103.gif

מהו שיר/י השבוע שלכם? דודו טסה - לולה
מהו אלבום השבוע שלכם? שי גבסו - במקומי
אמן השבוע? קרן פלס מהו השיר המאוס השבועי שלכם? אייזק >< התוכנית שעשתה לכם את השבוע? סופ"ש רגוע

עונה

מהו שיר/י השבוע שלכם? תגידי לי את - שי גבסו מהו אלבום השבוע שלכם? שי גבסו - במקומי אמן השבוע? שי גבסו מהו השיר המאוס השבועי שלכם? חושב עליה התוכנית שעשתה לכם את השבוע? הבחירות של עמרי

עורוס

New member
עובר יום ועוד יום ואני לא שוכחת

את היד שלך נוגעת לי בתחת
XD מהו שיר/י השבוע שלכם? Bright Eyes- First Day Of My Life מהו אלבום השבוע שלכם? לא משהו ספציפי >< אמן השבוע? אפרת גוש מהו השיר המאוס השבועי שלכם? Maddona- Isaac
התוכנית שעשתה לכם את השבוע? המצעד ^^

עורוס

New member
רגע! איך שכחתי?! ../images/Emo97.gif

בשיר/י השבוע... הנרי עם ניקה- בגידה!

למעלה