סוף שבוע רגוע בגלגל"צ

ShukyD

New member
הילוש פילוש נהגת

מהו שיר/י השבוע שלכם? שאקירה שאקירההההההה <שיר השנה> מהו אלבום השבוע שלכם? אע?
<אין כזה> אמן השבוע? שאקירה שאקירהההההההההה מהו השיר המאוס השבועי שלכם? מאש קה נאדה התוכנית שעשתה לכם את השבוע? מסיבההההההה ישראליתתתתתתתתתתתתת

S m e l l y Cat

New member
ללא נושא

מהו שיר/י השבוע שלכם? y control מהו אלבום השבוע שלכם? show your bones אמן השבוע? yeahyeahyeahs מהו השיר המאוס השבועי שלכם? שאקירהשאקירהסיסי התוכנית שעשתה לכם את השבוע? אפחת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifללא מוח../images/Emo15.gif

ללא חיים אפשר להמשיך עם זה שעוווווווות

בלהבלהלבלה

מהו שיר/י השבוע שלכם? Mas Que Nada
מהו אלבום השבוע שלכם? Monkey bussiness אמן השבוע? יש לכם 3 ניחושים. זה בטח יהיה מאוד קשה. מהו השיר המאוס השבועי שלכם? חושב עליה
התוכנית שעשתה לכם את השבוע? מה שיש עכשיו (לא יודע את השם
)

tomashi

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר השבוע: fort minor-where'd you go אלבום השבוע:
אמן השבוע: שי גבסו-בגלל "תגידי לי את"
השיר המאוס השבועי: תגידי לי את
התוכנית שעשתה לכם את השבוע: סינגלס של יום שלישי היה טוב...

BonJoviT

New member
אני!

מהו שיר/י השבוע שלכם?Vampire Heart ,Move Along,All About Lovin' You...ועוד מהו אלבום השבוע שלכם?--
אמן השבוע?RHCP מהו השיר המאוס השבועי שלכם?שאקירה. התוכנית שעשתה לכם את השבוע?האוס!

אני...

מהו שיר/י השבוע שלכם? בלי קשר לגלגל"צ california dreamin' מהו אלבום השבוע שלכם? המ.... bon jovi crossroads אמן השבוע? בון ג'ובי
מהו השיר המאוס השבועי שלכם? שאקירההההה שאקירהההה יצאה לי מהאף התוכנית שעשתה לכם את השבוע? המ... אף אחת

דייג2

New member
ממש סוף שבוע רגוע

בוב סיקלר זה לא רגוע ועוד המון שירים שמשמיעים שם אז שלא יבלבלו את המח בסוף שבוע רגוע וילמדו מתחנות אחרות שלא רק מצהירות שהתוכניות שלהם רגועות אלה גם מבצעות את זה.

RJlake

New member
תגיד אתה בטוח שאתה נמצא על גלגל"צ?

כי 98% מהשירים שם זה רגוע... קלטנו שאתה לא אוהב את גלגל"צ וזכותך אבל למה אתה מחפש חסרונות בכוח?

דייג2

New member
כן הייתי על גלגל"צ 91.8

וכל פעם ששמעתי ככה בין עם פתחתי לשניה או ששמעתי במקומות ציבוריים היה שם שאקירה בוב סיקלר ועוד שירים ממש לא רגועים.

RJlake

New member
ובאיזה שעות זה היה? כי כמו שענו לך

מהשעה 21:00 זה בעיקר שירים קצביים כי זו"המסיבה"... בשעות היום סמוך עליי גלגל"צ היה דלוק כל היום כמעט והיה סופשבוע מאוד מאוד רגוע....

ori239

New member
אתה רוצה סופשבוע רגוע

קח את האייפוד תכין פלייליסט 'רגוע' ותכניס לשם מה שבא לך.. זה בערך מה שגלגלצ עושים.. תגדיל לעשות, תקליט את הג'ינגל 'גל-גל-גלגלצ' ותעשה השמעה ראנדומלית, ואז יש לך גלגלצ משלך באייפוד..

ליאורה...

עכשיו {קצת לפני} בגלגלצ יש את שאקירה שאקירה {שעירא הוא השדרן} ובגל''צ את משקה נאדה {שהשדרנים יגאל צור ותמר נדב}
קרב מותח!! לאן אורית תעביר?

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

מהו שיר/י השבוע שלכם? אין מהו אלבום השבוע שלכם? כרגיל: Anywhere But Home, דיסק ההופעה החיה של אוונסנס אמן השבוע? אוונסנס
מהו השיר המאוס השבועי שלכם? משתנה דה
שונאת את השיר הזה, עוד מהפעם הראשונה ששמעתי אותו! התוכנית שעשתה לכם את השבוע? בקושי יצא לי לשמוע רדיו

iOmer

New member
שמעתי שב99 אסקייפ יש..

יש להם שם סופ"A בלי פרסומות. והם אומרים:" סופ"ש בלי פרסומות, רק ב99 אסקייפ". ואני כזה:"ובגלגל"צ יש 7 ימים בשבוע בלי פרסומות, הם לא כאלה מיוחדים"

גלעד2211

New member
אתה בכלל לא צודק מכיוון ש....

גלגל"צ כל השבוע לא משמיע פרסומות בשל שאת כספי התמלוגים והכל הם מממנים מכספו של משלם המיסים אבל 99 ועוד תחנות רבות שנלחמות על קיומן דרך פרסומות <גם בשישי ושבת שיש בהרבה פחות> אז 99 שהיא תחנה פרטית שלא הולכת על חשבון הכיס של משלם המיסים משדרת סוף שבוע שלם בלי פרסומות וחדשות.

למעלה