סוף שבוע של החלפת שנה אזרחית 2011
2012

Sודית

New member
סוף שבוע של החלפת שנה אזרחית 2011
2012

בואו נעשה סיכום של השנה שחלפה ונספר כאן מה המקרה/מקרים שהשפיע/ו עלינו הכי הרבה בשנה הזו. מה הדבר שריגש אותך במיוחד האם הכרת אדם מעניין במיוחד האם היו לך איזה השגים מיוחדים השנה האם היה לך איזה רומן או כזה שהסתיים האם היתה לך אכזבה מסויימת השנה ובכלל ספרו מה עשתה לכם השנה הזאת..... יש לנו את כל סוף השבוע לספר סיפורים מעניינים.....

דליה נס

New member
אני לא עושה ספירת מלאי

פשוט הזכרון מתעתע , לא זוכרת מה היה
מאחלת ומייחלת לכולנו , שהכלללללללללללללללללללל יהיה טוב יותר , שמח יותר, בריא יותר לכולנו

Sודית

New member
דליושה, דליושה.....גם לך את כל הטוב שבעולם

אני למשל זוכרת את המפגש האחרון שלנו.....ממש החודש לפני שנה. היה לי כזה כייף לפגוש אותך שוב, אחרי המון זמן. אז אולי את המרציפנים את עוד זוכרת?
הבאתי לך גם הפעם אבל לצערי לא יצא לנו להפגש, בפעם הבאה, מבטיחה. והעיקר הבריאות דליושה.

דליה נס

New member
תודההההההה חמדתי ,החמצה היא גם שלי

תודה על כל האיחולים , בהמתאימים לי כמו כפפה ליד
השבוע קניתי לי מרציפן לעוגות וזללתי לי בתאווה ועכשו בא לי לרסס את הפורום בצבעים שמחים

Sודית

New member
תמונות יפות ומיוחדות דליושה, איזה יופי

אולי תזבירי קצת מה זה, אופו זה ולמה זה? עשית לי חשק להביא גם קצת צבעים.....זה עושה טוב לעין ולנשמה. אז הנה.....זר שושנים משגע שקיבלתי אתמול מתלמידה שלי >>>>

אחלה ריסוס דליה

חמודים לגמרי הקשקושים שהבאת זה אצלך בגינה? הרגישי חופשי לצבוע לנו כאן בכיף נהנתי
שנה טובה לך

דליה נס

New member
כולם , שמחה שאהבתם

מתברר שגם באשפה אפשר למצוא נחמה
זה צולם על הגג שלנו , גרה שם אספנית גרוטואות למורת רוחונו. בתוספת 5 חתולים. בתקופה שאני הייתי מרתוקת לבית , ביליתי על הגג עם המצלמה, וזו התוצאה

דליה כרגיל תמונות מדהימות

נתת לי רעיון נחמד לגבי תמונות, מעל הגלל של הבית שהבת שלי מתגוררת בו....... משם אפשר לתפוס נוף מדהים................................

דליה נס

New member
נפלאאאאאאאא גם לטעמי

חן חן שהבאת את חדוות הזבל
יש שעשו מליונים מהזבל, עם קצת מעוף ויוזמה תודה סופי

למעלה