סוף שבוע של החלפת שנה אזרחית 2011
2012

hal767

New member
ברגע זה סיימתי את ספירת המלאי. להלן הסיכום.

1 צ'ינצ'לה. 1 כנר. 4 תוכים. 2 חתולים בבית. 30 חתולי רחוב תחת חסותי. 35 דגים באקווריום. 1 אני. ריגושים - כל מטופל שמחלים מרגש אותי. לא הכרתי אנשים מיוחדים בשנה האחרונה. חברי הטובים הוותיקים הם אנשים מיוחדים. לא היו השגים מיוחדים מעבר לרגילים. נשארתי שפוי, בריא, שמח ואופטימי וזה השג גדול. הסתיים רומן ארוך, וטוב שכך. משהו מעניין ומשמעותי חדש עוד לא התחיל. קשה למצוא את המתאימה. לא היו אכזבות מיוחדות. שמתי לב שבשנה האחרונה התבגרתי בעוד שנה, וזה מה שעשתה לי השנה האחרונה.

Sודית

New member
להתבגר בעוד שנה זה גם טוב, לא?

יפה סקרת לנו את השנה. שפוי, בריא ושמח......מי צריך יותר מזה.....ועוד אופטימי
קשה למצוא? - ספר לנו על זה
המשפט שכתבת על הרומן מזכיר לי משו , אבל זה כבר לשירשור אחר. שתהיה לך שנה נהדרת עם הרבה מטופלים שהבריאו, שתשאר אפטימי וכל היתר שכתבת ושתמצא לך רומן חדש.....לזה כולנו שואפים.

hal767

New member
כלב זה בעיה בשבילי.

הוא זקוק לטיפול יום יומי ואין לי אפשרות לעמוד בזאת. אכן אין מרירות. למדתי לא להתעמק בדברים הלא נחמדים מהעבר ולהביט כל הזמן קדימה. את העבר אי אפשר לשנות. את העתיד כן ניתן לשנות או לפחות להשפיע עליו.

ואווו אצלי מסתיימת חתיכת שנה רצינית ומשמעותית

מה המקרה שהשפיע עלי הכי הרבה בשנה הזו
פטירתה של אמי ז"ל, ממש בתחילת השנה מה הדבר שריגש אותך במיוחד
אצילות הנפש של הבן שלי בכל מה שהיה קשור בתקופה הקשה
האם הכרת אדם מעניין במיוחד
במסגרת העבודה מכירה כל פעם אנשים חדשים מעניינים האם היו לך איזה השגים מיוחדים השנה
נשארתי בריאה ושפויה אחרי כל האירועים ואיך לא...הזדקנתי בשנה נוספת
האם היה לך איזה רומן או כזה שהסתיים
מחכה שיתחיל....יש לכם הצעות?
האם היתה לך אכזבה מסויימת השנה
ועוד איך...
ובכלל ספרו מה עשתה לכם השנה הזאת.....
נתנה לי להבין שהחיים כל כך נזילים ודינמים וכדאי לנצל אותם על הצד הטוב ביותר, כי הם לא חוזרים שנית. למעשה היום הוא יום דיי משמעותי מבחינתי. כי היום סגרתי מעגל של 51 שנים בבית שבו נולדתי וגדלתי והיום היום מסרתי את המפתחות לקונים.

וואוו...חתיכת מעגל (סוגרת)

ריגשת אותי ולא פלא שהרי זה אתה הצטרפתי למעגל היתומים... וזה שבנך התנהג כפי שהתנהג כנראה מצביע על דרך שהתוו לו הוריו שאפו. בשעה טובה לרגל המכירה מאחלת לך התחלה חדשה ומופלאה. מעגל חדש רענן ומשמח!

Sודית

New member
כשמך כן את.....סוגרת מעגלים

נקווה רק שתפתחי מעגלים חדשים, מהנים ומלאים באושר. הבנים, הבנים שלנו אין עליהם.....האושר הגדול שלי זה המלך שלי. ובקשר להצעות, סוגרת.....אני איתך.....גם מחכה ..... וואוו....בקשר לבית.....איזו הרגשה זו ? להיפרד מבית הילדות?

הדברים הנפלאים שהיו לי השנה

זה שבתי הבכורה נישאה ושנולד לי נכד מדהים מקסים ויפה ............. בדיוק כמו שכל סבתא אומרת על הנכד שלה......... שאר הדברים מתגמדים לעומת זה...............

Sודית

New member
אחד הדברים השווים ביותר קרו לך יודית, כייף לך

באמת מה חשוב ומשמח יותר מזה.

שוש אור

New member
סיכום שלי ל 2011

מה הדבר שריגש אותך במיוחד שובו של גלעד שליט האם הכרת אדם מעניין במיוחד במסגרת פעילות הספורט שלי [אופנים] אני מכירה הרבה אנשים חדשים ומענינים. כל אחד עולם ומלאו האם היו לך איזה השגים מיוחדים השנה בהחלט. השלתי ממשקלי מעל 40 ק"ג האם היה לך איזה רומן או כזה שהסתיים כן ... מקוה שלא יסתיים, לא בקרוב האם היתה לך אכזבה מסויימת השנה כן, ממקום העבודה האחרון ובכלל ספרו מה עשתה לכם השנה הזאת..... בסך הכל היתה זו שנה די רגילה עבורי. למעט מה שסיפרתי בתקציר
עדין, יש חלומות שלא התגשמו ויש שאיפות לעתיד. אולי 2012 תממש חלק מכל אלו ...

maxima

New member
שיוווו שוש......השלת 40 קילו?

נישאר ממך משהו? אני רוצה להשיל אבל לא 40 זה יותר מידי אסתפק בחצי...:)

maxima

New member
הדבר הכי טוב שקרה לי השנה

הוא שעברתי דירה ואני מאושרת במקום החדש.

EK55

New member
מה קרה השנה? אני מרגיש צעיר יותר בשנה

מרגיש גם חזק יותר משנה לשנה.

למעלה