סוף שבוע של חודש חדש

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע של חודש חדש../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

משעמם לייי ואני במנוחה בביתתת =|

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישייי כי הייתה לי יומולדתת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היומולדת, ושאישרו לי את הנסיעה!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאני מסופחת לר"מ2? חח 10 גימלים בינתיים... התעצבתי מעט כי.. לא חושבת... התעצבנתי על.. הנהג הזבל שאתמול נדחף לי בכוח לנתיב והוא עוד התעצבן עליי.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי... התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. חשבתי שאני אבכה היום אבל הייתי גיבורה!!!!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. טעם העיררר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את יפה את יודעת" וכל ההודעות בפלאפון ופה ליומולדת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חיבקתי אותו 3 ימים ברציפות? חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את הניתוח היום!!!
הסרט הכי טוב שראיתי.. עם אדרי- לתפוס את הרגע.. משהו כזה.. אבל לא הכי מוצלח.. אל תלכו... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..טעם העיר יומיים ברציפות.. והלוואי היום... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל האוכל בטעם העיר?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את כל החברים שלי... התודה שלי השבוע היא ל.. לכל החברים ולאמא ואבא... פינקתי את עצמי השבוע עם.. קרפים עם הדרי ואספי חח מאכל השבוע שהיה הוא..יותר מדי... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? השאלה הכי קשה פה.. לודעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הסודות לא זוכרת איך קוראים לזמרת.. והשיר של אינפקד משרוםםם אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הניתוח הזה היום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ירגיש טוב
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. האנשים מהחווה אין עליהםםם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לישון עד מאוחר כל יום חח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אולי לפגוש מישהו מסויים... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אין אחד כזה... אולי שבוע אחרי זה חח סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שמיין

ToryMaster

New member
I just had to call...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה היום, בעצם, כי קלרה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: קלרה איי גס, ופליקה, מצאתי עותק מהמם של פליקה, עכשיו רק צריך לשכנע את אבא להוציא עוד כסף. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: יש לי חיים משעממים, "סיפור [אהבה] בלתי נשכח". הספר, לא הסרט, מהמם. התעצבתי מעט כי: שבוע מחורבן. התעצבנתי על: אבא, כי הוא אבא. אבל בסוף סלחתי כי: הוא אבא
. התאכזבתי מ: האקס, כרגיל, נמאס, נגמר, אין לי כוח אליו. ריבאונד? בכיתי מעצב/אושר כי: ניקולס ספארקס
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: שיחה אתמול עם חברה, הייתי עייפה מתה ופשוט התחלתי לדבר שטויות ולבכות לה על כל מיני דברים הזויים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: קלרה
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: דווקא השבוע לא היה משהו מהבחינה הזו, לא נורא. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לשתוק לאבא. הסרט הכי טוב שראיתי: ליידי נץ
ץ המקום הכי טוב שאליו יצאתי: לא יצאתי השבוע. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: קלרה והמחשב החדש
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: דודה ואחיינית ד' כפרעליכן. התודה שלי השבוע היא ל: דודהד'
. פינקתי את עצמי השבוע עם: קלרה, דההה! מאכל השבוע שהיה הוא: סלט, אין ספק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "קלרה וג'וני |לליכן|". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: עדיין אין מחשב, עדיין אין מוסיקה. אלבום השבוע שהיה: ^^^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "I'm shooting rubberbands up at the stars", אני כזאת נקבה! הייתי מוחקת מהשבוע הזה: הכל :| הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אסגור מעגלים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: דודהד. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לנסוע עם אימא לת"א. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

אפאצ'י... זז@1~!@$#%*&%$&O*^%&$#@!~!@#$^!#~!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רביעי, כי היה שיעור קפיצות והייתי על אפאצ'י (והלא יאמן קרה - הוא זז!!) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא הלכתי לבית ספר בגלל שהיה טיול שנתי!
אושר גדול! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אפאצ'י זז... התעצבתי מעט כי.. המורה שלי לא הספיקה לברר על סוסי פנסיון...
התעצבנתי על.. חברה! אבל בסוף סלחתי כי .. כי תמיד סולחים לה... התאכזבתי מ... כי... חברה. בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר, כי יש כל כך מעט ימים עד החופש.... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. קפצתי ראש בבריכה ובטעות השתטחתי על הבטן
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "הציונים של המיצב היו כל כך עלובים אז החלטנו לא לשים אותם התעודה..." המורה למתמטיקה... כרגע, אני על סף נכשל
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. האתמנתי הרבה בפסנתר
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתמודד עם אפאצ'י
האמת לא היה בכלל. התמוטטתי לקראת הסוף, הוא התחרפן לגמרי וכמעט נפלתי. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי השבוע "בחורה זהב" וזה מזעזע!!!!!!! אל תלכו לסרט הזה לעולמי עד!!!!!!!#@!$#%^@!@ המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טיול שנתי בצפון הרחוק
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. תשלום למחנה קיץ
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מדריכי בצופים
התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, שמצאה את הפלטה שלי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא ללכת לבית ספר
מאכל השבוע שהיה הוא.. סלט... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מים. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "יופי טופי אחלה בחלה"/הדורבנים. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העובדה שלא שמתי את הפלטה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לשודדי הקאריביים!!! ולרכב עם אבא בחיפה בבית אורן!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כשראיתי חברה אחרי שלא ראיתי אותה הרבה זמן. היא קורנת כזו, וזה היה כיף. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לשיעור רכיבה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני סופסוף איזה סוס אני לוקחת לפנסיון! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אח שלייי!!!!!! יותר מחודש לא ראיתי אותו....
שבוע טוב וסופ"ש נעים!

בערך...

הוא סוס חדש בחווה שלנו, הסוס ששמת בתמונה הרבה יותר שמן מאפאצ'י שהגיע אלינו.. אפאצ'י בא כולו עור ועצמות. עכשוי הוא קצת השמין.... אבל מבחנת אופי - קלעת בול

The Bitter End

New member
או מיי, זה כנראה אפאצ'י שלי=]

זתומרת, שלנו, של חוות המגדל ז"ל. אבל אני מתה עליו! תמסרי לו חיבוק בשמי, אם כי סביר שהוא יהיה נורא אדיש ולא יסתכל עליך אפילו.

אבל אממ...

בלי לפגוע, הוא הגיע במצב ממש רע.... הוא נראה גרוע ורזה והיה לו מבט מסכן כל הזמן.... הוא בא מחוות המגדל לג'וקי קלאב או שהוא היה בחווה אחרת לפני כן?...

ToryMaster

New member
פליקה ../images/Emo99.gif

אימא תביא לי מגבעתיים, פליקהפליקהפליקה!

lereran

New member
עונה

סיכום השבוע: סופסופ היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רביעי כי הלכנו כולם.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שזה מאחורי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. לאמשנה התעצבנתי על.. כנ"ל.. אבל בסוף סלחתי כי .. היא סתם דפוקה... התאכזבתי מ... כי... ... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. סרט מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " יש לך משו לספר לנו".. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי את זה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור תבגרות הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ לעכשיו טיוטה לרצח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הרבה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דנה התודה שלי השבוע היא ל.. דנה פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבהההה מאכל השבוע שהיה הוא.. צ'יפס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים יפים אבל קשים... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. של מרון 5 אלבום השבוע שהיה..הרבה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. פףף הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..דנה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות את טל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ממ לעבור תבגרות בשלום1!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MC sApiR

New member
עייפה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול,עם דנדה והבנות בטעם העיר=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..טיול ביום שני ואתמול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול התעצבתי מעט כי.. לא הלך התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...מאבא בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..פפ..לחזור הביתה עם ילדה שיכורה שמזבלת את המוח?! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."ממש נהנתי לראות את ההתקדמות שלך והתקדמת המון מאז שעברת אליי" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..טעם העיר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..טעם העיר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כלמיני אנשים. התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם..טעם העיר מאכל השבוע שהיה הוא..היו יותר מדי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הילה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לראות איך ילך.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שילך טוב וחלק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הילה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

טרילילי. אהא.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני כי תיאטרון ורביעי, כי אני אוהבת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המתכונת עברה!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה.. לאדעת. התעצבתי מעט כי.. א.נ.י ט.י.פ.ש.ה. התעצבנתי על.. התנועה הציונית, היא ממש חופרת. אבל בסוף סלחתי כי .. טוב, בכל זאת הם פעלו הרבה בשביל בניין הבית הלאומי
. התאכזבתי מ... כי... רביעי, כי זה היה מעצבן. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי נלחצתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מקדונלדס מה
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "וואו". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך טוב! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד, כוסומו. הסרט הכי טוב שראיתי.. למי היה זמן?
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מקדונלדס. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גלידה? לול. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מי שגרם לי לחייך :]. התודה שלי השבוע היא ל.. שירצ'י, שממש עזרה לי אתמול. פינקתי את עצמי השבוע עם.. בטלה גמורה. מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה של מקדונלדס! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הסטוריה אנד סטאף". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei. אלבום השבוע שהיה.. Zimmer
. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Wir fangen schon mal zu leben an
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את אתמול, פאק. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח כמו שצריך. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חווה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה טוב ביום שני. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מי שגרם לי לחייך השבוע:]. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

Ontario R Z Y H

New member
יאללה נו

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הממ...... ראשון ושני בתחרות=] ולרכב על זבוקי אתמול ושלשום הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לדבר עם כולם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התחרות.. שפולי לא ניצח:( התעצבתי מעט כי.. פולי הפסיד :( חחחח התעצבנתי על.. בע אבל בסוף סלחתי כי .. בעבע התאכזבתי מ... כי... בע בכיתי מעצב/אושר כי.. דיייייייייי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הnight check ביום הראשון של התחרות מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לצחוק מזה... מנוולת, אבל רוכבת טוב היום הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אה?! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום אחרי הלילה המעפן הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. סקראבס שוב ושוב ושוב המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. תחרות אייגס משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ג'קי וגבדו התודה שלי השבוע היא ל.. המ פינקתי את עצמי השבוע עם.. כדורים מאכל השבוע שהיה הוא.. סלט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "דאמט" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. נו זה תמיד אותו אחד אלבום השבוע שהיה.. אע.. M&S אלבום תותחחחחח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. goodbye הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגעגועים ואת הבכי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
... ואהנה בתחרות כמובן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. זוהר
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התחרות בהיטס!!! יאאא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לדבר עם ירון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. (משתוקקת אבל לא אראה) את שחר!!!!!!!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): בייבי מושלם ויפה שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

סוף סוף בבית...../images/Emo107.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. האמת? לא היה לי ממש יום כייפי השבוע... היו אולי רגעים נחמדים, אבל לא יום שלם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הגעתי הביתה. וממש התחברתי לאחת הבנות מהפלוגה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לדעת שלאנשים שאיתי (הבנות, הידידים, המפקדים והמש"קית ת"ש) באמת אכפת ממני. התעצבתי מעט כי.. הנהג אוטובוס ה^%#$ הזה לא רצה לעצור לי בתחנה שליד הבית, נאלצתי להמשיך עד לתחנה מרכזית ולקחת עוד אוטובוס.
התעצבנתי על.. המג"ד שהחליט לעשות לנו היום מסדר ולשחרר אותנו הביתה רק היום בבוקר. אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי?
התאכזבתי מ... כי... זה שיצאתי היום, כי לא יכולתי לבוא לחווה.
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא לפה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... כלום?
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יש לך אישור לחזור לבסיס ביום שני". יש לי ביום ראשון יום סידורים על חשבון המערכת.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התחלתי לעשות כושר ולצמצם בכמויות אוכל שאני טוחנת. וזה עוזר.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות ריצה+הליכה ב-21:00 בלילה, אחרי יום מתיש של עבודות רס"ר.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הביתה, כמובן. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. איזה מינוס? היום קיבלנו משכורת! אני עשירה! (כן, בטח
) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המפקד שלי. וכמה בנות מהבסיס. התודה שלי השבוע היא ל.. מפקד. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום?... מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידת לקבו. זה טעים!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "בצבא עושים הרבה דברים שלא אוהבים"... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רובו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בחווה, אבל זה לא יקרה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המשפחה והחברות מהבסיס. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שייגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיקרה נס ואני לא אסגור שבת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברות מהבסיס. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חםםם...

רועי מו

New member
היה לי משעמם אזז..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני רביעי כי ככה [סיפור ארוך] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע. חזרתי לרכב על פפי =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי כלב השתין עליי התעצבנתי על.הכל והבעלי שלו סתתם כי הזמן עבר אבל בסוף סלחתי כי לא סלחתי התאכזבתי מבגרות במטמתיקה כי ...[אמת צריך להסיר ?] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע אני זוכר שהיה אני לא זוכר מה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו כולמיני יציאות של אנשים מהחוה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע את יום רביעי הערב מאכל השבוע שהיה הוא שניצל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?" קקי או יותר נכון פיפי" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה השיר של סימבה במלך האריות 1 בגירסה של Cuban B [שיר ענק] אלבום השבוע שהיה יזהר אשדות הופעה בהרדרוקפה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה "אני בטלן אני בטלן אני בטלן [שיר של הפוסי של לוסי] הייתי מוחק מהשבוע הזה את העובדה שכלב השתין עליי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע שהדיסקים של פינק פלויד שאני מוריד ירדו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע שיייה הופעה של BEER7 [סופסו מצאתי עוד משהוא מספיק לא שפוי בשביל ללכת להופעה שלהם] סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה