סוף שבוע של חודש חדש

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

netapet2

New member
בלה בלה בלה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, היה שיעור טוב הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבדיקות, החיסון, וזה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. לא אומרת התעצבנתי על.. לא אומרת אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. --- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא היה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היו כאלה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי הצלחתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרוץ 5-7 דק' כדי לעבור את הבדיקות הסרט הכי טוב שראיתי.. --- המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. --- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. --- התודה שלי השבוע היא ל.. --- פינקתי את עצמי השבוע עם.. טעם העיר מאכל השבוע שהיה הוא.. משהו מטעם העיר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עקשנות יכולה להרוג" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמעט את כולו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח קצת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. --- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום שישי P: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הוא יעבור מהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אין סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

חריקת

New member
נושא טוב

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי שיעורירירי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ שעה שלמה לרכב כיב רגליים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא מתרגש התעצבתי מעט כי.. מעט? מה זה אין לי כח אין לי כח מה זה מה ללחוץ על כפתור דורש כח מה זה באמת מא.. התעצבנתי על. התעצבני על מא.. חח על מה על אין לי כח אבל בסוף סלחתי כי .. איך אפשר לא לסלוך למא.. התאכזבתי מ... כי... רציתי רק לראות תמונה מסכנה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בוכה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחח זה חלק אה חח אייי זה חלק אה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. וואי זה חלק אה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי שבוע טוב נו חצי שבוע במשך שעה יפי יהה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב שעה כל יום כן כי בשיעורים ני רוכב איזה שעה הסרט הכי טוב שראיתי.. צ'רלי בממלכת הצ'וקלט המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון עם חברייהיהיהיה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממסטיק אבל אחד יקר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אין לי זיכרון טוב התודה שלי השבוע היא ל.. התודות העתידיות למא.. על הרע.. חח סתם סתם רק עם " יהיה לך כח" פינקתי את עצמי השבוע עם.. מסטיק (אבל אחד יקר) מאכל השבוע שהיה הוא.. מסטיק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? צ'רלי בממלכת המסטיק שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שלום אלבום השבוע שהיה..שגהגה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..כולם מדברים על שלום אפחד לא מדבר על צדק הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אין לי כח אין לי כח אין לי כח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה לה כח יהיה לה כח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. באמת היה חם השבוע השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לאא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כןן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ממ לא משתוקק אבל לא יזיק לראות את ארקדי גאידמניאק אולי ישחרר לי כמה ג'ובות סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה מוסיף: באמת עבודה טובה המשיכו כך

shirli0811

New member
למה תמיד צריך להוסיף נושא להודעה? ../images/Emo4.gif ../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול והיום, אתמול נשארתי לי בבית ואז יצאתי עם הצחניקיות, היום ה-שיעור רכיבה :]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור רכיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. 11 שנים
התעצבתי מעט כי.. 11 שנים, זה מוגזם התעצבנתי על.. עצמי, כי נלחצתי כמו מטומטמת וקיבלתי בלאק אאוט בבגרות במתמטיקה
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתיי התאכזבתי מ... כי... עצמי כי לא בכיתי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי והרגשתי שאני לא מכבדת אותו מספיק :|| הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעוא אלקטרוניקה עם חיים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא לפורום..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא פחדתי לקפוץ היום בשיעור..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך לקפוץ ולא לפחד.. :]] הסרט הכי טוב שראיתי.. "שודדי הקריאביים 3" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. רחובות, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. יציאה ברחובות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדי, גל, טל, איילת, עודד, לי, לאון, צ'רסון, הרבה הרבה אנשים
התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה שעות עם סוסים ועם פנג
מאכל השבוע שהיה הוא.. פאדג'
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הפחד נעלם.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לתת, שמור על העולם ילד, הייה לי חבר, אם אשכח אותך ניסים, בכאב היא נקרעת..
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הדמעה שבעיניי, אבא חזור חזור אליי, שוב אל הקן שלך, שוב אל בתך.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. 11 שנים, בגרות במתמטיקה :(( הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן הרבה, אבל 2 מתכונות שבוע הבא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הסוסים
פנגה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לגמור מתכונות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהוא יבוא לחבק אותי, אבל זה לא יקרה :(( -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סבתא ז"ל באזכרה לאבא.. זה יהיה מוזר אזכרה בלעדיה :(( סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Ticklish

New member
יו עבר מהר

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה היום (יום שישי) כי הוא היה יום לא רע בכלל הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע מה שאמרו לי היום, אבל זה יכול גם לאכזב בגדול. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע מה שאמרו לי היום. היה לי שבוע ממש לא מרגש. התעצבתי מעט כי יכול להיות שאני אהיה עצובה מאוד בקרוב. התעצבנתי על אנשים שמבטיחים הבטחות ואף פעם לא מקיימים אותם. אבל בסוף סלחתי כי.. אין על מה לסלוח. התאכזבתי מ כי... אני עוד כמה ימים אתאכזב אז אאדכן שבוע הבא בכיתי מעצב/אושר כי.. עוד לא. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אצל מסיקה ביומולדת היה קורע. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מה את עושה ביולי?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך לי טוב... לבד. בלי אף אחד! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להמשיך לעבוד הסרט הכי טוב שראיתי Life of bryan (סתם זה היחיד) לא מומלץ במיוחד: פרודיה על ישו. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ספורטק היה אדיר. איכסה אנשי ביטחון ומוקד! לכו לעזזל! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכללל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת התודה שלי השבוע היא ל.. כמו כל שבוע. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא התפנקתי השבוע בכלל. אבל פינקו אותי עם סוס לשיעור קפיצות=) מאכל השבוע שהיה הוא.. כדורי ריזוטו אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? pressure שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. dont look back in anger (oasis)y הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כללל הלחץ. ואת הבצפר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אוכל לחזור לכיתה ז'. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תשובה. לגבי אם אני אהיה מאושרת או אומללה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אוכל להחחליט לאיזה תיכון אני הולכת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נשנש

שיאווו..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:ראשון - עידו נולד, שני - אימון, רביעי - רונדו, חמישי - יום מרוכז בספרות,בר מצווה לרגב, שישי - מסעדה, מאי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:שלא נכשלתי במיצ"ב? (!!!) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: עידודוו נולד
, 11 שנה לסבתא..
התעצבתי מעט כי..: 11 שנה לסבתא... התעצבנתי על..: אבא, מתי הוא חשב להודיע לי שהוא נוסע לחו"ל?!
אבל בסוף סלחתי כי ..: כשקמתי בבוקר וגיליתי שהוא נסע ראיתי על השולחן דף ועט, שכתוב על הדף "רשימת מתנות".. אז סלחתי
התאכזבתי מ... כי...:סתם, לא יצא לי להיות בחווה ביום שלישי.. בכיתי מעצב/אושר כי..: 11 שנה לסבתא.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:וואייי כ"כ הרבה!!! שיעור לשון ביום שני, רונדו, אמא חולה ואבא בחו"ל אז אח שלי בא מת"א רק בשביל להכין לי אוכל, יום מרוכז בספרות, בר מצווה של רגב, שישי בחווה עם דוד שלומי ורייצ', ושישי בערב במסעדה רק האחים שלי אני ומוטי ואח"כ אצל מאי הסטלנית...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"תגדיר שלמות - אמממ קפלן למשל..."
"וודקה רדבול אהרונה (נ)שמ(נ)ה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: קפצתי עם בויו והיה כזה מושלםםםםםם!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לקום אתמול ב6 בבוקר.. הסרט הכי טוב שראיתי..:לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:מסעדה, בר מצווה, מאי, וחווה כמובן!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:ליעדי, מאורי, דורי, וזוהר! תודה שלי השבוע היא ל..:הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..:רכיבות טובות... מאכל השבוע שהיה הוא..:ארטיק מטרה (והמבין יבין)
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:Gwen Stefani - The sweet escape אלבום השבוע שהיה..:עברי משפט משיר כלשהו שמאפין את השבוע שהיה..:... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:ארכב... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:האנשים מלמעלה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימון, תחרות והפנינג - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שיהיה כיף! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:כלמיני... שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

אפשר לנשום?

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. רביעי כי היה אימון מעולה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אימון, הזמנתי את האוכף והמשלוח יצא
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא נראה לי שהיה משהו כזה התעצבתי מעט כי.. נכנסתי ללחץ מטורף חחח התעצבנתי על.. הפרויקט הפגר הזה שאני צריכה לסיים עד מחר [מישהו יודע C++? בעע] אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...עצמי, כי אין לי כוח לכתוב ספר פרויקט ואין לי זמן לכלום בכיתי מעצב/אושר כי.. כי המחשב נפל, לא היה לי דיסק להתקין את התוכנה, כולם נסעו לטבריה והמון לחץ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...בהחלט יום רביעי האימון וכל מה שהלך בחווה היה הזוי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...לא זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב? לא יודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי...אהבה בהפתעה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי...סיבובים באוטו באמצע הליליה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוכף חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...איגור
התודה שלי השבוע היא ל..אמאבא פינקתי את עצמי השבוע עם..פרויקט במחשבים
מאכל השבוע שהיה הוא..סושי של תומר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? על גבול השגעון
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."כמו בלדה"
וכל השירים של יוני בלוך, אני מאוהבת אלבום השבוע שהיה..אני מאוהבת ביוני בלוך
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."מה איתי? חוץ מהתקפף לב קטן פה ושם אני מרגיש מצוין" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..פרויקט הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אסיים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפולו
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ram ram

New member
השבוע שלי...../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ... ראשון... נהנתי להפסיד בצפר ולהיות בתחרות..!!
ויותר מזה, נהנתי במקצה.!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ... התחרות ביום ראשון, הייתי הרבה עם אנשים טובים...
והשיחה עם שימעון אחי הגדול... סידר לי קצת את הראשו...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ... התאהבתי..
בטעות אומנם... אבל זה קרה...
התעצבתי מעט כי.. כי הייתי צריכה ללכת ביום שני לבצפר אחרי שהלכתי לישון ב2:30
ועוד אחד... על הקורס המעצבן הזה שרכבו על ג'ונה ואפילו לא שטפו לה רגליים אחרי שהם התעללו בה...
ולא, לא סלחתי להם..!!!
התעצבנתי על.. אממ... אמא ואבא שהכריחו אותי ללכת לבצפר... אבל בסוף סלחתי כי .. כי ישנתי כל היום בבצפר...
התאכזבתי מ... כי... מזה שלא נסעתי לתחרות שישי-שבת הזה... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... לא יודעת... היו הרבה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. תפסיקי לזלזל בעצמך..!! ברור שיש מצב..!!!
ועוד אחד..: זוריק-"אתה מזהה אותה? זאת הילדה שמתחרה.." ירון-" לא כל כך... בלי חולצה שחורה ובנדנה אדומה אין דימיון בכלל.."
[הגעתי לחווה ישר מהבצפר..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
למרות שלדעתי לא יקרה כלום...
ושירון [השופט] היה בחווה הוא ראה את דייגיטו ואותי עובדים ואמר דברים טובים..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר ביום שני...
הסרט הכי טוב שראיתי.. אממ... הסיטרונים מהמקצים שלי... רואים את השופטים מתווכחים על הניקוד...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אממ... חניאל...
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ... חברות ב- ILQHA + מקצה... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אממ... ניצן, שלקח אותי מהחווה שלו לחניאל ובחזרה לחווה שלנו ב2 בבוקר... התודה שלי השבוע היא ל.. אממ... להורים שהסכימו לי להפסיד יום בבצפר, לזוריק ששיכנע אותם, לג'ונה שהייתה מתוקה!! ולניצן... פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם הפסדת יום ראשון בבצפר+ השלמת שעות שניה אתמול והיום..
מאכל השבוע שהיה הוא.. אממ... לחם עם ריבה...
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אממ... "חוסר בשעות שינה, לאן זה יכול להוביל?" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ... לא היה... אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אממ... את יום שני... הייתי עייפה מתה...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי ללכת לתחרות ולראות אנשים... [
] אבל בסוף נסעתי לסבתא... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אממ.. לא יודעת... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אממ... לא יודעת... עוד אימון על ג'וני ודייגו... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אימון+ביקור בלתי צפוי..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חחח...
למרות שזה לא יקרה...
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אממ... בגלל שאני אצל דודה במרכז אין לי אף תמונה אחרת חוץ מזאת...
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

SNTQ

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון- ריצה,ארומה עם החברות,אימון. שני- ביה"ח הוטרינרי,אצל המחנכת עם החברות. שלישי- טעם העיר,יומולדת לידיד. רביעי- רמת אביב,אימון. חמישי- חווה,אימון. שישי- 10 שעות עבודה,עם החברים כל הלילה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחלת העבודה בבית החולים הוטרינרי והחזרה לדבר איתו
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התמיכה של החברות כשהיה לי ממש רע. התעצבתי מעט כי.. הסוף כבר קרוב ופתאום אין רצון להיפרד מבצפר.. התעצבנתי על.. חברה,שעשתה סיפור ממשו לפני שהיא שמעה הסבר אבל בסוף סלחתי כי.. חברה טובה מדי התאכזבתי מ.. כי.. עצמי,כי חזרתי לדבר איתו למרות שאני יודעת שאני אפגע. בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר מהול בכאב מהשיחה שלי איתו הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הלחצים שלי כשהאוטו שלי כמעט מת.. ובהכנות למסיבת סיום.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את משגעת אותי,כל פעם שאת מתחברת אני מתתתת לשלוח לך הודעה,אוף. מה את עושה לי?" חיוך שונה מהרגיל אבל זה גרם לנו לחזור לדבר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי מה שאני רוצה בסופו של דבר-חזרנו לדבר
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. 10 שעות עבודה על הרגליים בביה"ח הסרט הכי טוב שראיתי.. נגיד סדרה-הפרק השבוע של "מגרש ביתי" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טעם העיר יום שלישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. (טורי)יעלי,4 הבנות,נמרוד,אדם וכל הצוות בביה"ח והקרו המדהים שלי
התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל,יעלי והבנות בעיקר פינקתי את עצמי השבוע עם.. עבודה (?!
) מאכל השבוע שהיה הוא.. הרבה ירקות (ככה זה כשאין זמן לאכול) אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עומס שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. COURTNEY JAYE-Can You Sleep אלבום השבוע שהיה.. יוני בלוך
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "was it that hard to give me away" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העובדה שהאוטו שלי כמעט מת..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצא מרוצה מהעבודה-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. (טורי)יעלי,4 הבנות והקרו שלי.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. עבודה,הכנות למסיבת סיום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. צב"ח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אדם,פולי (?!) והבהמה שלי

נעם212

New member
סוף שבוע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי-שבת, רביעי חמישי שישי חווה וביום חמישי בערב מסעדה עם חברות והיום מסעדה עם ההורים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל מיני... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סוף סוף ראיתי אותו התעצבתי מעט כי.. בר בילן מטומטם התעצבנתי על..המבחן בבר בילן אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת למבחן XD התאכזבתי מ... כי...אבא שלי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק ביום חמישי בערב וביום ראשון הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."ואיי זה נראה ממש אמיתי ... זה אמיתי, מהה?!!! אמאללההה כלב" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."כן" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא צעקתי לאילת בפרצוף(וממש ממש רציתי) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום לשעת 0 ביום שלישי אחרי שהלכתי לישון ממש מאוחר הסרט הכי טוב שראיתי..דוקטור דוליטל 3 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מסעדה עם חברות , מסעדה עם ההורים, סבתא
וכמובן לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הארטיק מטרה לשיר בהחלט הייה שווה לראות את זה נופל אחרי הלק הראשון .והטילון (הייה טעים
) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מיה (הנהגת הכיי טובה שיש על האופנים המגניבות), סבתא ועדי התודה שלי השבוע היא ל..יעל פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבהה ברד מאכל השבוע שהיה הוא..ברד והתבשיל הצמחוני הטעים הזה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?.....><' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..המתוקות האחרונות שלי אלבום השבוע שהיה..שיגעצ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אמ.... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום ראשון וחלק משלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..עשיתי מה שרציתי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..---- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע .... תחרות ולא אכפת לי מה יהיה! המבין יבין ולגמור עם המתכונת המטופשת הזאת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהמתכונת תתבטל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את כלל החווה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

כיפ לא נורמאליי =]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..חמישי כי..הייתה לי מומולדת! = ] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היומולדת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מלחמת מים בפארק כפר סבא אופקורס. התעצבתי מעט כי.. לא רכבתי באותו יום. התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי .. -- התאכזבתי מ...חברה כי...היא לא באה למסיבה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר, מכל החברים שלי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הסירוב של צ'מפ בקפיצה! = ] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את מקסימה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לעבור יום אחד בחווה בלי מלחמת מים.חח[טל] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר היום. הסרט הכי טוב שראיתי.. מעבר ליער המקום הכי טוב שאליו יצאתי..פארק כפר סבא משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בלון? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את כל החברות וטל במיוחד. התודה שלי השבוע היא ל..טל. פינקתי את עצמי השבוע עם..טל. מאכל השבוע שהיה הוא..עוגהה ענקייתת
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ה-יומולדת. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. cant stop the rain. אלבום השבוע שהיה.. --- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "i cant stop the rain from falling" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הסירוב. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אלירן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אלירן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אלירן. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה