סוף שבוע!

1me too1

New member
סוף שבוע!

הימים עוברים ממש מהר, ובאופן מפתיע מזג האויר, במונטריאול לפחות, היה נהדר!

אז איך עבר עליכן השבוע?

עשיתן משהו מיוחד?

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים

אצלי היה שבוע מטורף במיוחד

רגילה שיש לי זמן חופשי,שיכולה לחזור בשעה סבירה מהגן והכל רגוע...
והיו לי שבועיים מאוד עמוסים ובמיוחד השבוע האחרון:

כל יום היה לי משהו עד שעה מאוחרת: עברתי הזרעה(wish me luck! ,מבחן חשוב בלימודי האנגלית, מדורה,טיפול שיניים....
כל זה כמובן אחרי ימים לא קלים בגן שיצאתי כל הזמן
בגלל הצוות שלי.

מחכה לי מחר שיחה לא פשוטה עם הצוות ושבוע הרבה יותר רגוע:
שני חופש בגלל ל"ג בעומר-אמורה לנסוע לירושלים עם חמותי להסתובב בשוק מחנה יהודה
, יום שלישי-היום החופשי הקבוע.
רק בחמישי יש לי משהו אחרי הגן-טיפול שיניים, כל השאר רגוע

1me too1

New member
מחזיקה אצבעות

בהצלחה בהזרעה.
גם אני החודש תכננתי להתחיל סבב חדש של הזרעה, ואפילו קבעתי תור. והתבאסתי מאוד להתחיל שוב את המעקבים, בדיקות, אולטרסאונד, לחכות בתור, לא היה לי חשק לכל זה. ופשוט בטלתי..
אבל בהצלחה לך

כן,זה מחרפן

איך כל העניין הזה של הזרעות והפריות מתנהל בחו"ל-זה יותר פשוט לדעתך מאשר בארץ?
נגיד פה, בעלי כדי לעשות השבחת זרע היה צריך הפנייה מהרופאה שלי, הפנייה מרופאת המשפחה שלו, לנסוע לעשות השבחת זרע במקום אחד, לטוס לכיוון המרפאה שלי ואז עשו לי את ההזרעה.

כמובן כל זה אחרי 3 בדיקות דם ומיליון מעקבי זקיקים...

1me too1

New member
אף פעם לא עשיתי בארץ.....

אבל כאן יש אופציה בבית חולים - ואני מניחה שזה זהה לארץ, הכל מתבצע במחלקה אחת, אבל אין רופא קבוע, וכל אולטרסאונד רופא אחר מסתכל עליך. שרפתי ימים בתוריל לאולטרסאונד - זוועה!
אחר כך עברתי למרפאה 'פרטית' הרבה יותר נחמד. הביטוח הרפואי מכסה חלק מבדיקות הדם וחלק הולך לחישובי מיסים בסוף שנה.
הכל נעשה באותו מקום, טכנאית אחת עושה אולטרסאונד ורופא אחד בודק, גם כאן אני מחכה שעות....
מקבלים חינם3 סבבים של ivf ומסתבר שההזרעות זה חינם.
אני עשיתי כבר 3 סבבים, ועכשיו אם אחליט ללכת על ivf נוסף זה יעלה בסביבות ה 5500$ כולל הכל. וזה הולך לקיזוז במיסים.
אבל האמת, שאני חושבת שמיציתי ומצאתי את עצמי מחפשת יתרונות לילד אחד וחסרונות למס' ילדים פטאטית ועלובה אני יודעת, אבל ......

שלא תעזי לדבר ככה!

את לא פתטית ולא עלובה.
יש יתרונות לילד אחד ואם זה מה שיהיה אז זה מה שיהיה.
תעשי רק מה שאת מסוגלת כדי לשמור על השפיות שלך ועל האושר שלך.

המתכון לשקט נפשי וחיים מאושרים:
God grant me the serenity to accept the things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the difference

me too

New member
תודה לשתיכן, אתן מקסימות

לא בחרתי במצב הזה, ואם זה היה תלוי בי מן הסתם המצב היה שונה.
לצערי, באמת קשה לי להשלים עם המצב, מצד שני אימוץ - דברנו על זה מס' פעמים ולא הצלחנו להביא את עצמנו להגשת המסמכים - כנראה שזה לא בשבילנו כרגע, והריון טבעי או בעזרת הרופא גם לא ממש הולך.
אז, לאט לאט אני מנסה להסביר לעצמי את המצב, ואת הייתרונות שבו

Boston Guy

New member
אולי עדיף ילד אחד עם אימא משני ילדים יתומים.

כל סבב של טיפולי פוריות מעלה את הסיכון שלך למוות או נזק בלתי הפיך. כמויות ההורמונים העצומות שאת מזריקה לעצמך לגוף בכל מחזור כזה מעלות בצורה דרסטית את הסיכויים שלך להתקף לב, ארוע מוחי ושאר תופעות - וכל מחזור נוסף רק מעלה את הסיכוי. לרמות של 30% ויותר- כלומר אישה אחת מ 3 או 4 נשים.

באיזשהוא מקום, אם זה לא מצליח אחרי X מחזורי טיפול, רצוי לשבת ולעשות חשבון נפש אם הסיכוי הקטן שהטיפול ה X+1 יצליח שווה את הסיכון הגדל והולך שהילד הקיים יאבד את אימא שלו.

Mottek

New member
עונה

היה שבוע קצת מעצבן כי בעלי עבד מהבית כל השבוע כך זה שיבש לי חלק מסדר היום כי לא יכולתי למשל לשאוב אבק או לשטוף רצפה כי הוא עובד מהמטבח, וגם הייתי צריכה להרחיק את הילדים ממנו לפעמים וזה לא פשוט להיות בשני מקומות בבת אחת. בנוסף בעלי גם עבד בשעות לא שעות (שיחת טלפון ב2 לפנות בוקר, או להתחיל את היום כבר ב5 בבוקר) כך שלקראת הערב הוא כבר היה סחוט ולא היתה לו את הסבלנות לעזור עם מטלות הבית ועם הילדים.
חוץ מזה סיימתי ללמד בבית כנסת עד לשנה הבאה. היתה לי שנה ממש מוצלחת ואני ממש מחכה לשנה הבאה.
חגגנו את ל"ג בעומר בכיף, ומחר מתחיל שבוע חדש.

noaronen1

New member
האמת? לא מתגעגעת לתקופה שבעלי עבד מהבית

גרנו בדירה וזה נורא עצבן אותי שלפעמים הייתי צריכה עזרה - זה הרגיש כאילו הוא שם אבל אף פעם לא זמין. מבינה לליבך מאוד.

Mottek

New member
תודה. אני שמחה לשמוע שזו לא רק אני שמרגישה כך

צרת רבים חצי נחמה?
זה ממש להיות עם ולהרגיש בלי והוא כל-כך שקוע בעבודה שלו שאי אפשר אפילו לדבר איתו. כבר עדיף לי שיעבוד עד מאוחר במשרד מאשר שהוא יסתובב לי בין הרגלים ויפריע.
מסתמן שגם בשבוע הקרוב הוא עובד מהבית...

למעלה