סוף שבוע!

noaronen1

New member
זה בדיוק מה שאמרתי לו

מעדיפה אותך במשרד ולא כאן. יום אחד הייתי כל כך מתוסכלת כשהוא עבד בחדר-משרד של בברוקלין שבקריזה טרקתי את הדלת ואמרתי לו שאני לא יכולה לראות אותו. זו היתה תקופה אחרת, הילדים היו יותר קטנים. אחר כך התנצלתי ואמרתי לו שזה לא אישי בגללו אלא הסתכול של לדעת שהוא שם ולא רק שהוא לא עוזר אני גם צריכה לדאוג שהילדים יהיו שקטים כי אבא בשיחת טלפון חשובה....

1me too1

New member
מסכמת

השבוע התחיל ביום האם שהיה נהדר, בערב הייתי במופע של עידן רייכל - נהנתי מאוד.
ביום שלישי אמא שלי ספרה שאשפזו את אבא שלי ומאז השבוע נהיה מלחיץ, מעט שעות שינה, כי כל הזמן חיכיתי לעידכונים. אני גם ככה חרדתית - והשבוע הזה הכניס אותי לעוד חרדות.

סוף השבוע הנוכחי הוא סוף שבוע ארוך, אתמול היה יום של קניות. אחרי הצהרים לקחתי את הילדון עם האופנים שלו להליכה מסבעב לאגם איר כך הוא פגש חברה בפארק והם שיחקו. אני אאמץ את עניין ההליכה.
היום נסענו צפונה - האביב עונה מעלפת, אחרי החורף הארוך והמדכא, ככ כיף לראות את כל הירוק המסנוור הזה והטוליפים בכל מקום

מחר התוכנית היא להמשיך לטייל ולנצל את מזג האויר.

Mottek

New member
אוי! מקווה שאבא שלך בסדר

רק בריאות לכולם.
הטיולים נשמעים נהדרים וכיפיים, תמשיכי איתם לפני שיגיע החום המעיק של הקיץ.

1me too1

New member
לא כל כך ברור מה עם אבא שלי

לקחו ביופסיה ועכשיו מחכים.
בהתחלה אמא שלי אמרה שהרופא לא ראה משהו מעניין , רק דלקת, אחרי חקירה מעמיקה הסתבר שראו משהו שנראה לא משהו. בכל מקרה עכשיו הוא בבית ואנחנו מחכים.
אבל המצפון שלי - זוועה )-:
וכן, אנחנו מטילים כי אני חייבת לנצל את הירוק הזה והשמש הזו אחרי החורף הזוועתי
שמתי כמה תמונת נוף בפייס, כאן אני לא יודעת איך לשים

מחזיקה אצבעות לאבא שלך. איך שמים תמונה בתפוז.

מתחת לתגובה שלך יש אופציה (רקע אפור עם כיתוב לבן) - הוספת קובץ. פותחת אותו.

לוחצת - עיון... שמביא אותך לסיפריות של המחשב שלך. שם את בוחרת את התמונה שאת רוצה לשים.

נותנת לתמונה שם ב: כותרת (אף אחד לא רואה את השם הזה)

לוחצת על "שלח קובץ".

בשלב הזה תוכלי לראות את הקובץ רק אם תעשי "תצוגה מקדימה".

וזאת התורה כולה..... מקוה שזה ברור

Mottek

New member
יש תוכנות שמאפשרות לך לשמור את הקובץ

ברזולוציה שונה. אני משתמשת בInfranView שזו תוכנה חינמית ותחת האופציה של save as היא מאפשרת לי לשמור את הקובץ ברזולוציה נמוכה יותר, כזו שגם שתפוז מרוצה ממנה.
http://www.irfanview.com

1me too1

New member
תודה

אבל זה לא ילך מהנייד.
אני אנסה בהזדמנות מהמחשב.

mumfor4

New member
מהנייד לשלוח למייל

לפתוח את המייל , לשמור את התמונה ואז להעלות אותה בהוספת קובץ .
זהו .

למעלה