סוף שבוע

1me too1

New member
סוף שבוע

סוף השבוע כבר בעיצומו...
בואו ספרו לנו איך עבר השבוע שלכם.
מה היה טוב?
מה היה רע?
ומה היה - לא נורא??
שבוע טוב

שבוע כייפי בגן

זה הטוב- למדנו על איברי הגוף וקצת פינקתי אותם בכל מיני פיצפקעס במחיר מצחיק שמצאתי שקשורים כמו sticky hand ופה עם שיניים שמסובבים והוא רץ וגם למדנו על ניקיון הגוף אז קניתי ב-99 סנט מברשות שיניים- הם כל כך התלהבו מהכל
נתתי את זה בשלבים- כל פעם לפי מה שלמדנו ואני ממש מרגישה שלמרות שהם פיצים (כי לקחו לי את הגדולים לקבוצה של הגדולים יותר
- הם קולטים וגם חוזרים הבייתה עם שירים וההורים רואים את מה שאנחנו עושות.
&nbsp
מחכה לשבוע הקרוב בגן- מלמדות על חושים אז נכין איתם פליידו שיקחו הבייתה (חוש המישוש), נכין עוגיות (חוש הריח והטעם), נכין רעשנים (חוש השמיעה) וגם נגרד סבונים כדי להכין שקיות אורגנזה לריח טוב בארון/חדר (חוש הריח) וכמובן יש המון מפגשים מדליקים שתכננתי.
&nbsp
הלא נורא- עוד איזה משהו שהפילו עליי מטעם המרפאה כהכנה להחזרה, לא אמור להיות נוראי -סוג של מיפוי של הרחם כדי למצוא את הנקודה הטובה ביותר להחזיר את העובר. זה לא סוף העולם אבל סתם חשבתי שהשלב הבא יהיה פשוט החזרה ושלא יתעללו בי עוד ופתאום הנחיתו את זה ועוד בלי להסביר וראיתי סרטון שלא עשה חסד עם הבדיקה הזו אבל הבנתי שזו בדיקה פשוטה ולא סוף העולם אז לוקחת את זה ברגוע ונעבור גם את זה

&nbsp
הרע- הבעל מתוח כמו לא יודעת מה ומוציא את זה קצת עליי. מנסה לא לקחת את זה אישית כי הרבה עובר עליו ומאוד קשה לו שאני עוברת את כל זה. יודעת שהוא מרגיש מאוד חסר אונים.
&nbsp
וגם...הבנתי איזה פער ענקי יש לי ולו בקשר לעתיד ואם נישאר בחו"ל או לא

יוקלילי

New member
את תמיד מדהימה אותי עם הרעיונות המקסימים שלך!!

מחזיקה לך אצבעות לקראת התהליך

חח אני פשוט כל כך אוהבת את זה!

אני בדיוק התחלתי עם ההכנות של האביזרים למסיבת חנוכה. הכנתי סופגניות קטנות מחומר שהוא סוג של בד, בשם לבד (סגול ב-ל' וב-ב'), הדבקתי עם דבק חם ומילאתי בצמר ויצא כל כך חמוד
וגם הכנתי כדים מנוילנים שקישטתי עם גליטר 3D. עבודת נמלים אבל יצא יפה.
&nbsp
עכשיו הכנתי פליידו כדי לראות שבאמת המתכון טוב ויצא מעולה.
&nbsp

סופשבוע יצירתי יצא לי

הידיים שלי מלאות בחוטי דבק וצבעים-מזל שתכף נכנסת להתקלח

&nbsp

יוקלילי

New member
מזכיר לי את שיעורי מלאכה בבית הספר

תמיד אהבתי יצירה, אבל אני לא ממש יצירתית מבחינה פלסטית ולא מצליחה להפיק דברים כאלו בעצמי, ולכן זה כל כך קוסם לי כי זה מעורר בי זכרונות מהילדות.

אספר לך משהו (בסוד, ששש....
)

אני חולת יצירה אבל תמיד הייתי גרועה בזה, אבל ממש גרועה.
מה שאחרים היו יוצרים תוך דקה, אחרי שעה זה היה נראה מזעזע ואפילו לא קרוב למה שהיה אמור להיות...
&nbsp
עם הזמן והכנות הדברים לגן למדתי יותר לסמוך על עצמי ולא לפחד לנסות והנה למשל עם הסופגניות- רציתי מספוג ולא מצאתי, אז הסתובבתי במייקל'ס וניסיתי לחשוב מה יכול לעבוד כסופגניה שתקפוץ במצנח במסיבה ומצאתי את הלבד ואז חשבתי במה אמלא- אז לקחתי צמר וניסיתי כל מיני דבקים להדביק ובסוף יצא כל כך מתוק

&nbsp
הכנתי 30 סופגניות כאלו (הכמות שבתמונה הוכנה אתמול, והיום הכנתי עוד נגלה).

משל333

New member
באמת יצא מתוק

ובכלל אני בשוק לקרוא שכבר עושים הכנות לחנוכה! חשבתי שזה עוד הרבה זמן, כנראה שהזמן טס.
רציתי לציין שיש חומר מילוי (stuffing) שמיועד בדיוק למילוי דברים כאלו, ויותר נוח לעבוד איתו מאשר עם צמר רגיל.
למשל משהו כזה:
[URL]http://www.joann.com/mountain-mist-fiberloft-premium-poly-stuffing-12-oz-/9812033.html?mkwid=JKrAcWjd|dc&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=Shopping+-+Sewing&CS_003=10131488&CS_010=%5BProductId%5D&gclid=Cj0KEQjw5MGxBRDiuZm2icXX2-sBEiQA619bq3qnAyZ9SefkqQJCGt5wxih3m7NWyohZcP7SDMKW_7kaAvbc8P8HAQ[/URL]

mumfor4

New member
המון כוח וסבלנות

עם הבן זוג שלי למדתי לספור עד 10 בתקופות מסויימות עד 100
אורך רוח ותקווה
את רוצה להישאר והוא רוצה לחזור ?
מקווה שהסבב הזה יהיה מוצלח ותסתכלו אחור בחיוך וגאווה

הממ...

כרגע אני זו שרוצה לחזור מתישהו-לא חייב להיות השנה, אין לי בעיה אפילו להישאר עוד שנה אבל מתישהו לחזור אבל הוא מאוד קיצוני ולא רוצה לחזור בכלל...
והוא לא מוכן להקשיב ומדבר על קניית בית וכל מיני דברים שדי קושרים אותנו למגורים פה...
החלטנו כרגע להניח לנושא כל עוד לא יודעים מה קורה איתנו מבחינת ילדים.
כרגע יש לנו עוברים מוקפאים כך שזה די משאיר אותנו פה.

יוקלילי

New member
הסתיו מתחיל להתקרר...

טוב- הילדה התחילה לאכול ממש יפה. תענוג.. הילד כבר שר שירים באנגלית
רע- התחיל להיות קר כבר בשעה 16...ואנחנו כבר לא נוסעים לטיולים בסביבה
לא נורא- עדיין לא פתחנו את החימום. הבית מבודד לא רע בכלל, ובגלל שכבר לא יוצאים הרבה יש תחושה של ביתיות.

תזכירי לי איפה אתם?

פה קר מאוד בבוקר אבל עדיין לא מספיק קר למעיל הניו יורקי...
לי מאוד חם בגן ושונאת להסחב עם מעילים אז כרגע הולכת עם מעיל דק.
&nbsp
אצלנו ממש חם בבית, אני עם גופיה

&nbsp

אל תתני לקור לשנות תוכניות,

אם יבש, בגדים חמים ולצאת, האויר בחוץ ושינוי אוירה עם הקטנטנים שווה זהב. זה כבר חורף שני שלכם כאן, אל תוותרי.

אנחנו השבוע כבר התחלנו לחמם (יש לנו תנורים אוגרי חום)
לא רוצה לראות את החשבון חשמל הבא

יוקלילי

New member
אנחנו יוצאים מהבית אך לא מחוץ לעיר

אנחנו בלי רכב, אז כל יציאה לטיול היא מורכבת יותר

1me too1

New member
מסכמת

שבוע די סתמי כזה....
שום דבר מיוחד חוץ מארוחת צהרים עם שתי חברות שלא ראיתי הרבה זמן.
בדיקה אחת שבעלי טוען שהיתה בסדר בסופו של דבר, אבל אני יצאתי בתחושת: -/ נראה מחר מה יהיה.
הגעתי לאיזו החלטה, אני חושבת ככה, אני לא במאה אחוז שלמה איתה ואני גם די מפחדת, אבל שתי האופציות מלחיצות אותי. אבל.... יהיה בסדר!
מזג האויר די סתוי, בבוקר קפוא 2-4 מעלות, ואז בצהרים פתאום 14-15 מעלות, החימום עובד לסרוגין, ורוב העלים כבר נשרו, הצבעים מהממים.
שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות

החלטות זה תהליך קשה,

מחזיקה לך אצבעות שמה שלא תחליטי יהיה טוב לך.

2-4 מעלות אצלכם זה על קצה המזלג
ככה בשביל להתרגל.

שימי תמונות של הסתיו, זאת עונה מקסימה. מי שלא מצליח לשים תמונות שינסה לעשות זאת דרך גוגל כרום, זה עובד מצויין משום.

1me too1

New member
הסתיו מהמם ביופיו

וכל עץ בדרך - אני רוצה לצלם, אבל התמונות לא יוצאות יפות כמו במציאות ואני גם לא מצליחה להעלות תמונות, הן גדולות מידי.
תודה על האצבעות: -)

למעלה