שבוע כייפי בגן
זה הטוב- למדנו על איברי הגוף וקצת פינקתי אותם בכל מיני פיצפקעס במחיר מצחיק שמצאתי שקשורים כמו sticky hand ופה עם שיניים שמסובבים והוא רץ וגם למדנו על ניקיון הגוף אז קניתי ב-99 סנט מברשות שיניים- הם כל כך התלהבו מהכל
נתתי את זה בשלבים- כל פעם לפי מה שלמדנו ואני ממש מרגישה שלמרות שהם פיצים (כי לקחו לי את הגדולים לקבוצה של הגדולים יותר
- הם קולטים וגם חוזרים הבייתה עם שירים וההורים רואים את מה שאנחנו עושות.

מחכה לשבוע הקרוב בגן- מלמדות על חושים אז נכין איתם פליידו שיקחו הבייתה (חוש המישוש), נכין עוגיות (חוש הריח והטעם), נכין רעשנים (חוש השמיעה) וגם נגרד סבונים כדי להכין שקיות אורגנזה לריח טוב בארון/חדר (חוש הריח) וכמובן יש המון מפגשים מדליקים שתכננתי.

הלא נורא- עוד איזה משהו שהפילו עליי מטעם המרפאה כהכנה להחזרה, לא אמור להיות נוראי -סוג של מיפוי של הרחם כדי למצוא את הנקודה הטובה ביותר להחזיר את העובר. זה לא סוף העולם אבל סתם חשבתי שהשלב הבא יהיה פשוט החזרה ושלא יתעללו בי עוד ופתאום הנחיתו את זה ועוד בלי להסביר וראיתי סרטון שלא עשה חסד עם הבדיקה הזו אבל הבנתי שזו בדיקה פשוטה ולא סוף העולם אז לוקחת את זה ברגוע ונעבור גם את זה

הרע- הבעל מתוח כמו לא יודעת מה ומוציא את זה קצת עליי. מנסה לא לקחת את זה אישית כי הרבה עובר עליו ומאוד קשה לו שאני עוברת את כל זה. יודעת שהוא מרגיש מאוד חסר אונים.

וגם...הבנתי איזה פער ענקי יש לי ולו בקשר לעתיד ואם נישאר בחו"ל או לא