סוף שבוע

shuttles3

New member
שבוע הרבה יותר טוב מהרבה קודמים לו

אולי אתחיל מה"רע" וה"לא נורא". זה תמיד קצר יותר.
&nbsp
לא נורא שלא כל מה שאנחנו רוצים, ומאוד מאוד רוצים, מסתדר כמו ש...אנחנו רוצים. ממשיכים לעבוד וללמוד לא לקחת את זה קשה.
העבודה. השבוע היה לא נורא. איכשהו היו לי אנרגיות להתייחס לכמעט הכל בהומור. נראה איך אצלח את השבוע הבא.
&nbsp
רע? חברה מדהימה חתכה את היד, נזקקה לתפרים ומי יודע מתי תוכל לחזור לעבוד. וזה בלי ביטוח בריאות... אישה מדהימה מתחילה לאבד את הכוחות והאנרגיות שלה ואני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות בשבילה
.
הפיגועים בישראל. רע. ממש רע.
&nbsp
הטובים:
פתחנו שולחן גדול לכ-15 מבוגרים וכמות זהה של ילדים לכבוד יום הולדת של בעלי. אחרי שבוע של עבודה לפי "סכימות ושרטוטים" (דוגמת "ביום שלישי שוטפים בטטות, ביום רביעי חותכים בטטות ושמים במקרר, ביום שישי אופים את הבטטות עם הפטרוזיליה שחתכנו ביום שני"
), עבר ערב מאוד טעים ומאוד נחמד. אפילו חברים טבעונים (שהפילו את פצצת החדשות הזו עליי ימים בודדים לפני הארוע) אכלו טוב ונהנו. עכשיו יש לנו מרתף אלכוהול אמיתי, כי בעלי ביקש אלכוהול על תקן מתנות
.
טוב הסתיו היפהפה והנעים.
טוב בבית עם המשפחה שלי. וגם מחוץ לבית ביחד איתה.
טוב היה לקחת חופש ביום שישי ולעשות קניות. התוכנית המקורית היתה ללכת לארוע networking ולחפש עבודה, מה עוד שכרטיסי הביקור החדשים שלי הגיעו ממש בזמן, ואז הסתבר שמישהו מהעבודה שלי גם מגיע, ולכן כבר לא יכולתי להראות את פרצופי שם. ועוד עם כרטיסי ביקור. אז אכלתי גלידה לארוחת בוקר, עשיתי ריצה יפה-יפה בחדר כושר וזזתי לעשות קניות. לפני שהיה צריך לאסוף את הילדון מהגן, עוד הספקתי לשתות קפה עם בעלי ולאכול גלידה. וזה ביום שמשי סתיוי יפהפה.
ועוד הרבה דברים טובים קטנים. האושר נמצא בדברים הקטנים.
אה, אח של מישהי מהעבודה זכה עם החברים שלו לעבודה בלוטו. 60 מיליון דולר ל-12 איש. ללא מס. נחמד
.
&nbsp
שיהיה שבוע מקסים ובריא לכולם. לא הכרחי לזכות בלוטו.

אני מאחלת לך שהזכיה בלוטו מתקדמת לעברך

ותפתור את בעיותיך

מאחלת לך עוד שבוע שהדברים הטובים יעלו על הרעים. אין כמוך!!!

forglemmigej

New member
תוגת הסתו

הימים מתקצרים כמאמר הקלישאה , בכל מקום יש רוחות חזקות שמנערות את העצים , רואים שטיחים של עלים ופתאום כל היופי הסקנדינבי המעוצב והמעודן נכנס להקפאה עמוקה עד האביב הבא, אנשים מתחילים להיות מכונסים בתוך עצמם . מתחילים לעשות מרקי סתו שעשויים פקעות ועל זה קצת קרם פרש , מעדן.
כמה סדרות טלויזיה ראיתי ואני רוצה להתעכב במיוחד על הומלנד שנעשית הזויה מפרק לפרק והטקסטים שהשחקנים אומרים שם נשמעים כמו טוקבקים של וואינט חח, לא יאמן. גם נבצר מבינתי להבין איך אדם כמו קארי שהיא בי פולר יכולה לנהל מבצעים בסדר גודל עולמי זה מעולם לא היה קורה במציאות. גם הרומן שאחד מיוצריו הוא חגי לוי, איבד מקסמו בעונה השניה , נראה שהם סתם טוחנים מים, גבר פוגש אשה הם מתאהבים , נו ואז מה יש לחפור יותר מדי בזה.
העונה השלישית של הגשר גם נעשית הזוייה מפרק לפרק ,הכל כל כך דמיוני וכל כך הרבה סיפורים ותתי סיפורים בערים משני עבריו של הגשר על מיצר אורסונד , קופנהגן או שופנהגן כמו שהשבדים מבטאים אותה מעולם לא נראתה טוב יותר בצילומים הקודרים , כולם כל כך יפים ומתוחים שזה כבר מרגיש קצת אמריקאי, אבל באגדות כמו באגדות .
אתמול רצתי ביער והמקום כל כך יפה עכשו אז אני חייבת לשתף ,בדרך גם פגשתי את חבורת הפרות חדוה, דיצה ושפרה והן הביטו בי בתמיהה.

גם אני רואה את הומלנד,

אבל אנחנו קצת אחריך, אז אל תספרי
אני דווקא לוקחת את הסידרה בכייף והבלתי אפשרי לא מטריד אותי. אני דווקא אוהבת כמה אמירות שיש שם לכיוון ארגוני הטרור וישראל. מכניסים בקטנה, אבל לדעתי הקהל יכול להבין את זה טוב יותר כאשר זה בא בסידרה כזאת. לדעתי הסידרה הזאת משרתת בעקיפין את ישראל בצורה מעולה.

תהני מסתיו החמים והעונה המקסימה, תודה על התמונות

forglemmigej

New member
לא אגזול לך את התענוג כמובן

עוד משהו מצחיק שיש בסדרה הוא שחקנים שמשחקים דמויות ישראליות ,כמו איזה מישהו שמשחק את נציג המוסד בגרמניה ועוד דמויות ,אני לא יודעת מי לימד אותם מבטא ישראלי אבל הם עושים אותו ממש רע ונשמעים כולם כמו שימון פיירס, מבטא ישראלי באמת קשה מאד לחיקוי בגלל כל העיצורים וההגאים שלנו אבל מה ,חסרים שחקנים ישראלים שיכולים לשחק דמויות כאלו ,בפרק האחרון נצפו יגאל נאור, ריימונד אמסלם ומרק איוניר יכלו לקחת שיעורי עברית אצלם ועוד דבר לסיום כל פעם כשיש את הקרדיטים בהתחלה ויש את השמות של אבי ניר, רן תלם וגדעון רף זה מזכיר לי כמה גרועה הטלויזיה בארץ ובמיוחד קשת רשת ועוד ערוץ של תחמנים

Et tu Brute

New member
אני לא הצלחתי לשרוד אפילו את העונה הראשונה

של הומלנד, הכל היה כל כך מופרך שפשוט לא יכולתי לעמוד בזה.

אצלי

יום שני וחוזרים לשיגרה מבורכת. בוני חזרה לביה"ס, ואני לעבודות הקטנות שלי ושיעורי הספורט, והרבה זמן לעצמי
למרות שאהבתי מאוד את השינה עד מאוחר וקימה איטית, אני בן אדם שצריך מסגרת, שבועיים של שובר שיגרה הספיקו לי.

רוצה להמליץ פה על ספר נפלא שסיימתי השבוע - "ללכת בדרכך". הנושא מרתק והוא כתוב נפלא!!!

משל333

New member
על מה הספר?

מדובר בספר ישראלי או באנגלית? אם באנגלית את זוכרת מה השם באנגלית?
אני סקרנית!

משל333

New member
אם כך שמעתי עליו המון דברים טובים

אני באמת חייבת להשיג אותו תודה על התזכורת!

משל333

New member
את מקסימה!

אבל באמת אין צורך, אני עברתי להחלפת ספרים בספריה וזה עובד נהדר.

למעלה