סופגניות נאכל גם לרוב?!

קוביd1

New member
חג חנוכה שמח לכולם

היום נר ראשון של חנוכה .
חג החנוכה בן השאר חג האוכל המשמין סופגניות ,לביבות ,שמכילים המון קלוריות
משהו כתב בפייסבוק סופגניות מזון שיושב דקה על השפתיים ושנה על המותניים .
צריך בשביל להרגיש את החג לאכול לפחות סופגניה אחת ולביבה אחת
היום אכלתי סופגניה קטנה מרונלדין ,יקרה אבל טעימה ,בערב מוזמן לארוחת ערב שיהיה בהן לעטקס או לביבות בעברית
בואו ותספרו איך אתם מתמודדים עם המאכלים המשמינים ,והאם יש לכם מתכונים שיורידו את הקלוריות הרבות ,אולי במקום טיגון במחבת אולי שימשו בתנור .
בחגים היהודיים או שאוכלים או שצמים ,חנוכה סופגניות,פורים אוזני המן,טו בשבט פירות יבשים.שבועות עוגות גבינה .
על הניסים ועל הנפלאות .......על השמן ...ועל הקלוריות ......
חג אורים שמח לכולם.

קובי

קוביd1

New member
חג חנוכה שמח

שקט בפורום מידיי שקט לטעמי ,מה קרה כולם עסוקים עם הילדים בחופש חנוכה ,פסטיגלים וכל הדברים כדי להעסיק את הילדים .
הפורום לא נועד רק לשאלות ותשובות בתחום של הגבלת /קיצור קיבה
אפשר לכתוב על דברים נוספים ,מה קורה איתכם ,,אפשר להוסיף מתכונים שמתאימים לנו או נושאים נוספים בלי שום קשר תעלו רעיונות, הדובים נכנסים בתקופה הזאת לשנת החורף ,אני מקווה שזה לא יקרה אצלינו.
הרבה חברים כתבו פה בעבר עברתי קצת על הארכיון משנת 2001 , ונזכרתי בכל המאות שהיו פה בפורום
מי שנכנס לפורום ורק קורא אשמח לשמוע מה קורה איתו ,לא להתעצל .

חג שמח לכולם

קובי

מגי63

New member
היי לכולם, בוקר טוב וחג חנוכה שמח!

זוכרים איך כתבתי כאן לפני כמה ימים שבצקים אצלי זה OFF? אז זהו שאתמול... הצלחתי לאכול ספינג' שלמה!
(תוצרת בית), ודי הפתעתי את עצמי.
חשבתי שיהיה לי קל להימנע, אבל עמדתי וטיגנתי, והריח, אחחחח, הריח.... זה הפיל אותי. אבל
בערב היו עוד סופגניות ואוכל, אצל אמא שלי, ומפגש חברתי והכל כלול, ונמנעתי מסופגניה נוספת! אני גאה בעצמי!
לי...

חג חנוכה שמח לכול עם ישראל

שיהיה לכולנו חג חנוכה שמח בורא עולם יאיר לנו את כול הדרך להורדה במשקל ולשמור על ההורדה הזאת שבע"ה שנה הבאה כולנו ניהיה רזים ומחוטבים ומרוצים מהגוף שלנו בריאות אושר הצלחה מזל שכול המשאלות של כולנו יתגשמו אמן ...ואמן
מאחלת לכולם בהמון אהבה משירן

הנה באתי לעשות קצת רעש ולאחל חנוכה שמח!

הרבה זמן לא הייתי כאן, (הכל בסדר ב"ה, לא לדאוג)
ושמח להיכנס ולאחל לכולם
חנוכה שמח!
וברכה מיוחדת לקובי על ההכחלה!
תיהנה ואנחנו לבטח נהנה!

אלישבע24

New member
כל הכבוד מגי!!

גם אני בנתיים מצליחה לא לגעת בלביבות
הכי קשה לי
אבל שומן עושה לי אחרי מעט זמן
בחילות.

מגי63

New member
אלישבע, אני את הלביבות שלי אופה

אם תרצי, יש לי שפע של מרשמים ללביבות אפויות, וגם אוכל טעים עם מינימום כמות שמן ( אני מודדת בכפיות).
חוצמזה, יש את האתר של ניקי, "אוכל עושים באהבה". אני שם כל הזמן, ויש לה מתכונים מעולים וטעימים. אני מורידה את האבקות מרק למיניהן במרשמים שלה, ומשתמשת היותר תבלינים וצמחי תבלין כמו כרפס, פטרוזיליה וכוסברה. רוב המתכונים שלה מוצלחים מאוד.

אלישבע24

New member
תודה רבה מאוד מגי!!!

אני עדיין לא עושה כלום,
אני בדכאון קשה ללא סיבה,
הבנות המדהימות שלי
ובעלי המקסים מכינים הכל!!!

מגי63

New member
כמה זמן את אחרי הניתוח?

גם אני הייתי במצב הזה של הדיכאון ללא סיבה. זה הרבה פעמים נובע מדימוי הגוף שאת רגילה לראות, שהמיינד שלך מכיר, לעומת מי שאת עכשיו. גם זה שאת רגילה לתת את עצמך למשפחה, לבית, לחברים (כי ככה זה, אצלנו השמנים. אנחנו מרגישים שצריך לרצות את כולם כדי להישאר איתם. ככה זה היה אצלי, לפחות), ופתאום את עושה לעצמך, ואת לא מכירה את ההרגשה, זה חדש לך...
וגם, אכילה רגשית. בעבר, כלומר לפני הניתוח - כל פעם שלא הולך, לא מסתדר, לא מתחשק, משעמם, שמח, היינו הולכים למקרר כדי לפתור את התחושות האלה. עכשיו אין לנו את הפריווילגיה הזאת, ואנחנו צריכים להתמודד עם הרגשות האלה. וזאת עבודה קשה. עבודה רגשית...
בכל מקרה, אם אני יכולה לעזור, אני תמיד כאן...

קוביd1

New member
אכילה רגשית

רוב השמנים לא אוכלים בגלל שהם רעבים ,כל הזלילות והנישנושים באים בגלל בעיה מסויימת
טוב לנו אוכלים רע לנו אוכלים, ישנה בעיה האוכל מחסה על הבעיה
אשמח לשמוע מהחברים בפורום האם האכילה והנישנושים היו בעיה רגשית ,ואיך הם התגברו על זה ,האם בטיפול של איש מקצוע ,או דרך אחרת.

קובי

אלישבע24

New member
אצלי האכילה היתה מעורבת כנראה

בכל הרגשות אבל בעיקר
כי פשוט היה לי כל כך טעים...

קוביd1

New member
מגי חג שמח

לא חייבים ואפילו לא רצוי להתנזר ממאכלים או נישנושים שעושים טוב על הנשמה ,משהו בשביל הנפש.
אכלת ספינג' ונהנת שיהיה לך לבריאות
זה שבערב נמנעת מסופגניות מגיע לך יישר כח ,את יודעת איפה הגבולות
לא יזיק מפעם לפעם כמה קוביות שוקולד ,לא את כל החפיסה ,אי אפשר להנזר מהכל ,כי אחר כך נשברים ומנשנשים בלי חשבון

קובי

מגי63

New member
היי קובי.

אז לא אכלתי סופגניה נוספת, אבל, היום לקחתי את הבנות לקניון, וניסיתי "לרדת" על פרוזן יוגורט, אבל למזלי הרב, זה לא עובר!!! זה כנראה שומני מדי...

הצליח לי בכל זאת...

אופירA

New member
מנהל
ספינג' זה זלבייה. זה לא סופגניה בכלל

זה בצק מקמח ומים דליל, ללא שום תוספות, שכאשר מטגנים אותו נכון הוא סופח מעט מאוד שמן יחסית לסופגניה, ועוד אכלת את זה מיד לאחר הטיגון, כשזה עוד פריך, אז לא פלא שהוא החליק לך יחסית לבצקים אחרים. אם היית נותנת לזה לשבת כמה שעות, עד שהבצק היה הופך ליציקה, אולי זה היה יותר דומה לסופגניה.

מגי63

New member
נכון. יש מצב שאם זה היה הבוקר,

זה לא היה מתגלץ' באותה קלות, אם בכלל... אבל בכל זאת, זה בצק, מטוגן, ואני משתגעת על בצקים מטוגנים, והצלחתי לעצור את עצמי מלאכול עוד אחת, חמה, טעימה ומזמינה...
מה, פרגני...

קוביd1

New member
אחד כפול

שמח לשמוע שבכל בסדר אצלך ,תמשיך לכתוב ולעשות רעש
חג שמח

קובי

למעלה