סופגניות נאכל גם לרוב?!

מגי63

New member
כן, גם אצלי הבצקים הם
...

ואני יודעת מראש, שסופגניה שלמה אין מצב שתיכנס, אז אני טועמת קצת מהריבה, והקרום של הסופגניה(לא הבצק, רק מבחוץ) ובזה אני סוגרת את חנוכה... אתמול אפיתי לביבות ירקות מתוקות, ואכלנו כולנו מתוק, טעים ולא משמין מאוד...
שיהיה חג חנוכה שמח,
מרזה (עד כמה שאפשר..
) וטעים!

איריס310

New member
חג אורים שמח לכולם

עידכון אחרון סגרתי ביום רביעי שבוע שעבר
אחרי שלא היתה הגבלה בכלל וחשבתי שיש לי דליפה
כרגע הגבלה טובה חזרתי למסלול יורדת במישקל את כל מה שהעלתי
מודה לאופיר A ולקובי על המענה והיחס בתשובות תודה
חג חנוכה שמח חג של אור בריאות והצלחה

קוביd1

New member
איריס 310

שמח לשמוע שיש לך הגבלה אחרי הסגירה
צריך לחשוב אופטימי ,ולא על הגרוע ביותר כמו דליפות והחלקת הטבעת

קובי

שמחה37

New member
סופגניות נאכל גם לרוב?!

שנה ראשונה בחנוכה לא נגעתי בסופגניה

מתוך בחירה, בלי שום תסכול פשוט לא בא לי.

בהזדמנויות שנפגשתי איתן היו דברים הרבה יותר טעימים

והרבה יותר מזינים ומגרים על השולחן.

בכלל החנוכה הזה היה כמו שבע ברכות כל יום הדלקת נר במקום אחר

עם ארוחת ערב טעימה חלבית ברוב המקרים.

אחד הסודות הוא פשוט להוציא את המילה אסור מהלקסיקון

ואז כשהכל מותר כל מה שצריך זה לבחור.

איך היה אצלכם?

שמחה

אופירA

New member
מנהל
מזמן שלא

השנה לא נגעתי בכלל. האמת שזה לא היה קשה - בחנויות זה לא פיתוי (שאני אוציא כסף על משהו שאני יודעת שלא טעים לי במיוחד?). ב-2 מסיבות הציעו סופגניות, אבל היו דברים יותר טעימים ושווים. אני לא עובדת במקום מסודר אלא עצמאית, כך שאין מטבח עם כיבוד וסופגניות מול העיניים כל יום העבודה.

כבר הרבה שנים סופגניה זכורה לי כמשהו שלא טעים לי במיוחד, שעושה לי בחילות אחרי אכילתה. פעם היתה לי קונוטציה חיובית כלפיה, אבל במשך החיים שכנעתי את עצמי היטב שלא נחמד לנו יחד. אז יש לי הרגל, שאני לא אקנה אותה, ולא אתפתה לטעם שלה כשהיא מוצעת באירוע ואני שבעה ומרוצה.

אבל אם אני עצבנית ומציקים לי כל מיני דברים ורעבה ובלחץ במקום עבודה מעצבן וכד', ויש סופגניות כל היום מול העיניים, אז היו מצבים נדירים שכן הכנסתי 1-2 סופגניות במהלך החג, אבל זה רק עזר לי להיזכר עוד יותר טוב כמה זה לא טעים אם זה לא טרי בדקה שיצא מהתנור, והיצף השומן של זה גורם לבחילות. כמובן שלא כעסתי על עצמי ולא התאכזבתי, אלא הבנתי את הקושי ואת הצורך האקראי, ושמחתי על כך שהוא לא ההרגל הקבוע.

למעלה