סופה של שנת שמיטה (ארוך מאד מאד)

עידית ד

New member
שייייייוווווווו מזל טוב ../images/Emo65.gif

כמה מרגש!!!!! אני אישית חייבת לך תודה על מנת האופטימיות שנתת לי היום! פרשתי לי מהטיפולים ועברתי לדיקור וכו´ והאמת שקצת נכנסתי לדיכי בימים האחרונים אבל את הצלחת לעודד אותי ולתת לי כוח להמשיך!!! שיהיה לך הריון מדהים וארוך ארוך המון המון המון מזל טוב איזה כייף
עידית

yaelhul

New member
דנדשה, קיבלתי צמרמורת, ולא מהמזגן

אני שמחה כל כך בשבילך יקירה, ומאחלת לך שמעתה יזמן לך העתיד רק טוב, שישכח ממך את הימים הקשים שעברת כדי להשיג את ההריון הנכסף הזה. מחזיקה לך אצבעות להריון ארוך, משעמם ומלא בקיטורים "בריאים". שנה נפלאה. יעל.

טלי2

New member
דנדשה יקרה ../images/Emo77.gif

כל כך מרגשת כל כך אמיתית כל כך שמחתי בשבילך מאחלת לך שההריון ימשיך הלאה חלק וזורם וממושך הייתי שמחה לדעת אלו טיפולים עברת, ומקווה שתמשיכי לבקר אצלנו. תודה על המתנה היפה שנתת לנו לכבוד השנה החדשה שלך טלי2

@ריטה

New member
כמה מרגש ומשמח

גם אני קיבלתי את הבשורה השמחה ערב החג וכל כך מבינה אותך השמחה ממש מתפוצצת בחזה אבל עדיין קשה להאמין שהנס אכן קרה אפילו היום שבוע אחרי אני עדיין מוצאת את עצמי מחפשת סימני מחזור ואז צוחקת על עצמי, עדיין חששתי כאשר הלכתי לבדוק אם הבטא הכפילה את עצמה וכמובן שעוד חוששת מהאולטרסאונד ביום ראשון אז שיהיה המון בהצלחה ריטה

WOW איזה יופי איזו התרגשות ..

המילים שלך הביעו את ההתרגשות אני כ"כ שמחה בשבילך שיהיה לך המשך הריון קל ובריא ... מקוה להדבק בקרוב.. יונית החיננית

דל

New member
דנדשה יקרה ../images/Emo24.gif

כל כך מרגש לשמוע וכל כך ממלא אותי תקוה שגם לי יצליח.... וכל מה שכתבת מרגש ונוגע וחודר ומאחלת לך המון המון מזל טוב והריון נהדר דלית

rona33

New member
יו, איך אני מתרגשת

עומדות לי דמעות בעיניים. גם אני רוצה!!!! שיהיה לך בהצלחה, הריון קל ומשעמם והמון המון מז"ט.

בתוך ים הדמעות יש הרבה שמחה

דנדשה, אני כל-כך מאושרת בשבילך, והדמעות לא מפסיקות לרדת. המילים לא מצליחות להכתב, ואני לא יודעת איך לכתוב לך כמה אני מאושרת בשבילך. עשית זאת ובצורה הכי טבעית שאפשר. כמה אושר יכול להכנס לתוך שתי המילים "אני בהריון". כמה תקווה נתנה לי ההודעה שלך.
והרבה
מרב

dahrma

New member
כל כך כיף לשמוע ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

דנדשה! כל כך כיף לקרוא הודעה כזאת משמחת! נהדר שהיא ארוכה - התענגתי על כל מילה. מאחלת לך הריון קל ארוך ובריא! שתהיה שנה טובה
דארמה

יפית@

New member
דנדו´ש אמרתי לך... ../images/Emo6.gif

נשמתי אמרתי לך שהחודש הוא החודש שלך(אם את זוכרת אני את ושרה סוזי בצאט ששוחחנו) האמת שהצלחת להפתיע אותי , אני שמחה בשבילך כמו ... שאין לי אפילו איך לתאר. שרה התקשרה אליי בבוקר וסיפרה לי עדיין לא הייתי בקירבת האינטרנט, אני מהבוקר מתה כבר להגיע לאינטרנט כדי לרשום לך , אני פשוט מאושרת בישבילך,עשית לי את השבוע,אני מאחלת לך שימשיך 9 חודשים ארוכים ומשעממים ושיעבור בקלות. שולחת לך נשיקות חמות והמון חיבוקים מתוקים
אוהבת אותך ושוב בהצלחה ענקית שלך יפית

אני כל כך שמחה בשבילך. ../images/Emo68.gif

איזה כייף. פשוט כייף. באמת "ישבת" קצת בשקט, ולא שמענו ממך זמן מה, ובסוף הגיעה ההפתעה. אין הפתעה יותר טובה מזה. שיהיה רק במזל טוב. סאני.

מיטלי*

New member
אני קוראת וזולגות לי דמעות של אושר ../images/Emo23.gif

וזה לא סתם לשם הביטוי וזה גם לא בגלל ההורמונים, פשוט כל כך ריגשה אותי ההודעה שלך ואני כל כך מאושרת שזה הצליח, ובלי הורמונים, למרות שידעתי שזה מה שיהיה עוד כשנפגשנו. האמת, כשהצעתי שניפגש שוב התכוונתי להביא לך את ערכת הביוץ שלי, זו שהביאה לי את המזל, כי נשארו בה עוד 4 יחידות וקיוותי שהן יעזרו לך כמו שעזרו לי, אבל לשמחתי לא הספקתי ואת עשית זאת בגדול!!!!! עכשיו נותר לי רק להחזיק אצבעות, 9 חודשים!!!!! ולפגוש אותך גם במציאות כהריונית וגם על דפי הפורום השכן!!!!! מזל טוב ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!!!!

הרמוניה

New member
המוני מזל טובים ../images/Emo65.gif

מאחלת הריון ראוך קל ומשעמם.... ועוד יותר מאחלת תינוק ורדרד ושמנמן שיעניק הרבה אור וחום להורים שלו ואין ספק שיקבל עוד הרבה יותר חזרה הרמוניה

את כותבת נ-ה-ד-ר. אז מה, עוד ותיקה

נכנסת לנו להריון ונוטשת אותנו...תתביישי לך (סתאאאאאאאאאאאם)
האמת שזהו הפורום היחיד שכשעוזבים אותו נעשה לנו בלב מאוד מאוד שמח, וקצת קצת עצוב. דנדשה -
מאחלת לך הריון קליל ומקווה להצטרף ולעלות לרכבת הזאת (מקווה שהיא לא עברה עדיין את התחנה של הקריות)

נעתקו לי המילים ../images/Emo24.gif

דנדשה, בשורה כו נפלאה, ככה, בלי הכנה מראש?
מאחלת לך הריון ארוך, בריא, מאושר, מפנק, רגוע, ובסופו תינוק בונבון דנדשון
כל-כך מאושרת בשבילך... שבטח חלק מהאושר שלי יגיע עד אליך וידאג לכך שכל איחולי יתגשמו.

יפעתי&

New member
דנדשונת איזו התרגשות ../images/Emo49.gif ../images/Emo25.gif

שימשיך בקלות שתתפחי לך בנחת ושתהני מכל רגע ורגע בהריון הזה, הכל כך מפתיע, המתנה הנפלאה לשנה החדשה

דנדשה בהריון!!! ../images/Emo79.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo65.gif

מרגש ונוגע ללב איך שכתבת - וגם אני מאושרת בשבילכם. ניסים כן קורים, תמיד אמרתי, ולפי ההיכרות הוירטואלית איתך ראיתי את הגישה והאמונה והאופטימיות שלך, מה שתרם לנס ראש השנה שלך. אכן שנת שמיטה נגמרה וכבר מתחילים הפירות להגיע. דנדשית מתוקה - לא לחנוק את השמחה - יווו כמה אני שמחה
הרבה אהבה - נילה

למעלה