סופו של איסילדור.

Cosmic Trigger

New member
לשחק אומהה בלי בנקרול

חזק מאחוריך זה התאבדות בלי קשר לגודל הסטייקס, מה שרק מחזק את דעתי על הבנקרול שלו. ולמה שלא יהיה "מולטי מיליונר ברמות מסריחות"? הרי כול כמה זמן מגיע אחד כזה שחושב שהוא יודע לשחק טוב, אולי הפעם הגיעה מישהו שבאמת יודע לשחק טוב. השאלה המתבקשת היא אם דוואן באמת כזה דג כמו שאתה עושה ממנו, למה אנטוניוס ואייבי לא לקחו את כול הבנקרול שלו עד עכשיו? למה איסילדור ולא הם?

2המרפא

New member
לרגע לא אמרתי שדוואן דג

הסיבה לדעתי שאיסילדור לקח לו את כל הבנקרול הוא כי הוא שחקן ההולדם הראש בראש הטוב בעולם והוא קלט את המשחק של דוואן בצורה מדהימה. אייבי ופטריק כנראה לא ברמה של איסילדור בהולדם אבל הם מספיק חכמים להמנע ממנו שם ולשכנע את הגמבלר לשחק אומהה. תשים לב שבהולדם הוא הרג כל מי שמולו הבעיה שלו התחילה כשהוא התחיל לשחק הולדם נגד כל אחד שהסכים והבעיה הייתה שכל מי שהסכים טוב ממנו. אז הוא רץ טוב כמה ימים נגד זיגי ופטריק אבל זה היה ברור שזה עניין של זמן. אומהה זה לא הצד החזק של דוואן והוא התעקש להוכיח שהוא שחקן ההולדם הטוב בעולם ושם הייתה הנפילה שלו. עכשיו ראיתי את איסילדור-הסטינגס וברגע שאיסילדור הציע לו לעבור להולדם הסטינגס פחות או יותר צחק לו בפנים והגמבלר המפגר הפסיד עוד כמה מאות אלפים ופרש.

Shaycus

New member
איך זה ייתכן

שבנאדם משחק על מליוני דולרים וזה לא ידוע לכל מה הזהות שלו... כאילו בתיאוריה יש מצב שזה מישהו מאוד מפורסם, סתם לדוגמא דויל ברונסון בשם אחר, כי סך הכל אף אחד לא יודע רשמית מה הזהות שלו, ככה זה נראה בכל אופן.. נ.ב ברור לי במליון אחוז שזה לא דויל כי הוא לא משחק בכלל בצורה הזאת, סתם זרקתי שם של מישהו מגה-מפורסם, הייתי אומר פטריק אבל הוא שיחק נגד איסילדור אז זה לא הגיוני :)

2המרפא

New member
השמועות שטסות ברשת זה ויקטור בלום

סוג של ילד פלא בן 19. קשה לי להאמין שזה איזהשהוא שחקן מבוגר כי יהיה להם קשה להשתלט על 8 שולחנות במקביל.

2המרפא

New member
הוא עשה בIPOKER איזה 2 מיליון

וכנראה שם את כל הרול שלו על השלחנות עם דוואן

Shaycus

New member
אבל שוב הפעם

איך יש בנאדם שמשחק בשולחן של מליוני דולרים ולא ידוע ב-ו-ו-ד-א-ו-ת מה הזהות שלו? זה אבסורד.. הרי הבנתי שמישהו קיבל קנס או השעיה או שלקח לו את הכסף אחרי שהוא שיחק תחת שם משתמש של מישהו אחר, אני חושב שהמקרה הזה לא פחות חמור...

2המרפא

New member
למה אתה חושב ככה?

אני מניח שבמערכת של פול טילט הם יודעים את הזהות אבל אסור להם לפרסם אותה. למה הוא צריך להזדהות? אם הוא לא רוצה שידעו מי הוא בגלל סיבות כאלה ואחרות (מס למשל)?

2המרפא

New member
הוא עכשיו משחק נגד רפי עמית

3 שולחנות אומהה 200\400 איך יגמר אתם אומרים?

napox

New member
הם משחקים חמישה שולחנות של 300/600

קודם הם שיחקו 500/1000. התאוריה שלי היא שאיסילדור הוא תרגיל שיווקי של Full Tilt אבל קונספירציות לא חסרות כאן.

Harleydude

New member
דוררר משחק ורץ טוב

ב7 ימים האחרונים החזיר מיליון , חלק מזה הדסאפים מול איסילדור, כמו שטענתי מקודם - מוקדם להספיד את הילד.

2המרפא

New member
הוא רץ ממש טוב

פוגע בכל דראו,זוגיים נגד זוגיים יותר גבוהים פגע ללא הפסקה אין ספק. וזה נראה שאיסילדור בטילט נוראי אחרי שהסטינגס ורפי עמית הרגו אותו באומהה.

Harleydude

New member
עברתי על חלק מהידיים שלו

ויש כמה ספוטים שהוא שיחק בהם ממש טוב, לקח צ'קים טובים, עשה כמה קיפולים, ובכללי הוא משחק הרבה יותר מתון נגד איסילדור הוא לא מנסה לדרוס אותו. איסילדור כמעט נשאר בלי כסף, ודורר לאט לאט חוזר למקומו.

shaywh

New member
אגב איסילדור, טאונסנד דרס אותו ברמות

לא נתנו לזה פה מספיק קרדיט. את המיליון שלו מאיסילדור טאונסנד עשה באלף וקצת ידיים במשחק של 200-400. הוא סיים ברווח של קצת יותר משני ביג-בליינדס ליד! זה חולני. הבן אדם הזה שחקן על שלא מקבל מספיק קרדיט, גם בגלל שהוא לא מתחרה ברמות הכי גבוהות למרות שהוא יכול להרשות לעצמו סיבוב מדי פעם אבל אולי גם בגלל שהוא נראה כמו סתם בחור טוב...

Harleydude

New member
בטח שהוא מקבל קרדיט (ואיסילדור דפק ריצההה)

היה בHSP, מדריך בקארד ראנרס, ויצא פעם מבוביס רום עם 1.5 מיליון בסשן אחד (!). איסילדור הפך 60K ל1.5 מיליון ביום אחד. אני פשוט לא יודע איך להגיד את זה, לעכל את זה או לנתח את זה.

למעלה