סופו של עידן - A tribute to NASA's Space Shut

levincor

New member
את טועה ובגדול.

אין דרך אחרת לגלות את כל האמת פרט ללחץ על ארה"ב ורוסיה. ולחץ יכול לעשות הכל. תראי מה כמה אוהלים עושים ולאיזה בלגן נכנסים נבחרי הציבור אצלנו. כל הסודיות השלטונית בכל העולם היא מגדל קלפים! לא יותר. רק שהציבור לא כל כך מאמין/יודע שזה מגדל קלפים . הציבור חושב שאלה טירות מבוצרות ושהוא לא יכול/אי אפשר להפיל אותן. לא צריך הרבה רק לשלוף כמה קלפים והוא יפול לבד. כמו שמובארק נפל בימים כשאף אחד לא האמין!! אז זהו שתדעי שרק לחץ ציבורי לממשלים יכול לגרום להם לצאת ולספר את האמת. ואם הם לא יעשו זאת יהיו מספיק אנשים שיבינו כי העסק קורס שיצאו קודם ויספרו מתוך הממשלים מה קרה ומה קורה באמת ולא יותירו ברירה אלא לספר הכל. אז איך מביאים את כל הציבור? בטח לא בעזרת כל הסיפורים הדמיוניים שכבר התיחסתי אליהם. ככה זה לא ילך לעולם! ככה תמיד יברחו מאיתנו ולא יקשיבו. צריך לבוא מנקודה של אמת עם הוכחות ולא עם סיפורים. ועדין אין לנו הוכחות, זה המצב , מה לעשות? מרוב סיפורי סרטוני עבמים כבר לא ברור כלל מה נכון ומה לא. מרוב עצים לא רואים את היער. ומתברר שרוב העצים הם פברוק. לגבי התוצאה. צריך להתחיל ללמוד לחיות ולהתמודד עם האמת. ואם היא קשה או מוזרה או מפחידה..היא כזאת כי מישהו הפחיד אותנו . עם היא תתברר ככזאת (הסצנריו הקשה שתארת ) , לכל העולם, מהר מאד יתעשתו כאן האנשים והמנהיגות שתווצר תתחיל לנקות את השטח. חלק גדול מהפעולות האלה של חוצננו שמעשית יכולות להתבצע רק כי איננו שמים לב אליהן. אם זאת האמת והיא תתגלה , אז החברה מבחוץ ששולטים בנו יאבדו את הכוח העקרי שלהם ויעופו מפה! יתכן שבמאבק, אבל במימד הפיזי ע"ג הארץ אין להם יתרון גדול מדי עלינו. בכל מקרה אחרי שתוכניתם תתגלה אין להם יותר מה לחפש כי הם יהיו במעקב. אם האמת לא גרועה כל כך כמו שתארת, אז הגיע הזמן לחברה האנושית לעשות שידוד מערכות חשיבתי על מקורה ועל התפתחותה וזהותה, תוך לימוד והבנה שאנחנו חלק ממארג יקומי גדול. הערכות מחדש כזאת כוללת כמובן את כל נושא הדתות. אם האמת כפי שכתבת באפשרות שאין כלום, אז יופי, הכל דמיונות, הכל היה שקרים . ומה הלאה??? כלום . היתה תעלומה שנפתרה והתברר שאין לפתרון בשורה חדשה. אז זה מאכזב אבל גם בכך נצטרך להפנים את השינוי ולהבין שהעתיד שלנו זאת התפתחות המין האנושי לחלל. אנחנו נהיה החוצנים בכוכבים אחרים.. בכל מקרה מדבריך משתמע שאת חוששת מהקטע של להתפזר? למה את כאן בשביל להיות ביחד? לדעתי ...אם אין כלום אז באמת מתפזרים, אבל אולי עוברים לדברים אחרים חשובים לא פחות בחברה הארצית שלנו.

fire snake

New member
אם הסצנה הקשה אמיתית,היא אמיתית כבר שישים שנה

עם היא תתברר ככזאת (הסצנריו הקשה שתארת ) , לכל העולם, מהר מאד יתעשתו כאן האנשים והמנהיגות שתווצר תתחיל לנקות את השטח. ... אם זאת האמת והיא תתגלה , אז החברה מבחוץ ששולטים בנו יאבדו את הכוח העקרי שלהם ויעופו מפה! ... אחרי שתוכניתם תתגלה אין להם יותר מה לחפש כי הם יהיו במעקב. חחח! אם הסצנה הקשה אמיתית,היא אמיתית כבר שישים שנה או לחילופין הרבה אלפי שנים. והיא לא מתגלה. במקום זה כל מיני פסיכים מפדחים את הקהילה עם קונספירציות הזויות. איך זה יכול להיות?

hamamin

New member
המצב יותר גרוע,גם בלי "מעופפים" בכלל.

יותר מרוב האנושות מאמינה שאלוהים ברא בשישה ימים את העולם ולקח לו ארבעים יום לכתוב את עשרת הדיברות. שליש עולם בטוח שאסור לאכול חזיר. שליש אחר חושב שאלוהים הוא יהודי צלוב על קרש, מבית לחם. שני שליש מהמדינה הזו [ עם אינטלגנטי ומשכיל] או יותר אפילו, אוכל קרשים בפסח, ולוקשים כל השנה. בני אדם אוהבים טיפשות ושקרים מבטן אימם אחרת הם לא רגועים כל המין האנושי,כל ההסטוריה,כל הזמן,ביום ובלילה חי ומאמין בשטויות ושקרים והוא יודע את זה----- לכן כל זב חוטם מהישויות הרוחניות עובד עליו ,בקלות ,בעיניים,תמיד וכל הזמן. לכן חבורה מטורפת כמו זי'נזיס- חאן סטלין,היטלר,סאדם וכל הנבלות,שלטו בקלות על בני אדם כי אנחנו מכורים לאגדות. זאת נקודת התורפה של המח האנושי [לכן אני מכנה את עצמי ----המאמין] אפילו לגבי קסטנדה אין מישהו שיודע אם הוא אמיתי או דימיון---- זה מה יש.

fire snake

New member
לגבי קסטנדה: הוא אמיתי - בדוק ומנוסה

נוןלומר, אני אישית (כמו שמדווחים גם כמה אחרים) ניסיתי כמה משיטותיו, והן עובדות. אפילו ביקרתי (בחלימה) ב"מערה", עולמם של היצורים הלא אורגניים ושני בעלי ברית הלכו אחרי כל הדרך מפזלה בדרום צרפת לאמסטרדם, שם נפטרתי מהם, ואחרי כמה שנים, כפי שראיתי בחלומותי, חזרתי לשם באופן לא צפוי ונועדה לי איתם פגישה נוספת, ממנה יצאתי בעור שיני. אחר כך עזרתי להם (כנראה - אני יודעת רק שהם ביקשו את עזרתי, שעשיתי יותר משידוע לי, וראיתי אותם - בקריאת עננים מדהימה במטאורה שביוון - משתחררים ויוצאים לדרך) וקיבלתי מדון-חואן שיעור חלימה, דומה מאוד לזה של לה גורדה (הטבעת השנייה של העצמה, אאל"ט), זה שבו היא עופפה "כעפיפון". (ועוד אחד פחות מזעזע, שבו הוא לימד אותי ריקוד כמו שאני מלמדת מחול שרף - התלמיד צעד אחד משמאל ומאחור למורה, כדי לקבל את התנועה מאותו קור אנרגיה המחבר "רצון" ל"רצון" - זה היה על טרסה, כנראה בעלקאת, וכל הערב-רב של חוף טאבה, עוזבי דהב ונואייבה, התעלקו והצטרפו לשיעור, בשורה אלכסונית שהתפתלה במעלה הטרסה). וכמה הסברים שלו ("צד שמאל של התודעה") אפשרו לי להבין מה קרה לי בזמן אמת ולהמשיך - אחרת לא הייתי יכולה לעבור את מחסום הפער בין סוגי המציאויות, והייתי נופלת, נכשלת במשימתי. אגב פגשתי בחלימה אפילו את נמר החרב! (לא זוכרת מזה כלום) ~קיבלתי גם את השיעור שאין ערוך לו - ראיתי איך עובדת השיטה שהפכה אותו (בעיני הציבור) ממגלה אמיתות מזעזעות לשקרן, נצלן ומתעתע, לגורו שהוביל תלמידים לאבדון (חמש מעמיתותיו ותלמידותיו נעלמו אחרי מותו - לא נגעו אפילו בכסף הרב שהוא השאיר להן; המשמיצים טענו שהן מן הסתם התאבדו, כי עולמן נחרב עם מותו - טענה שקיבלה חיזוק עצום כשנמצאה גופתה של פטי פרטין במדבר, הרחק ממכוניתה.) ראיתי גם את הטיפול שאני קיבלתי (עקבותי נמחקים ומטושטשים כל הזמן, גם עכשיו.) וראיתי איך נחסמת כל דרך לחלוק את הידוע לי עם אחרים. אכן, כפי שאמר דון חואן (מצטטת מזיכרון) עצום "הפער בין האדם המהנדס לאמונותיו והתנהגותו של האדם" מעופפים? הדבר היחיד שחוויתי בעניינם זה התרגול המתיש שהעביר אותי מורי בעקיפת הדיאלוג הפנימי הכפייתי שהם משרים. "צ'רלי, אז מה היה האירוע שגרם לי להתעורר? משהו בחלימה?" (דיברתי אתו על זה - אני יודעת מתי התעוררתי, היה הבדל אחד ברור - קודם הוא היה מוביל אותי, ומרגע שהתעוררתי יכולתי להוביל בעצמי, הרגשתי סחף רב עצמה של אנרגיה, שהיה מסיט אותי במסלול מעגלי סביב פינות השדרות הרחבות של ברצלונה) "לא - את זוכרת את זה בדיוק בדיוק." "טוב מה היה שם? פרנצ'סקו? הבחור השני שגר על אותו גג?לא זוכרת שום קרב... רגע, כשהתחלתי לרקוד ברחוב? אה, איש הביטחון הזה שהזמין אותי לארוחה במצודה?" [מסמן לי בשפת התנועות: בדיוק בדיוק.] "זה לא היה כזה קרב." "לא. תרגיל מסכם." ובכן, "נקודת התורפה של המוח האנושי" היא שהוא מצוי תחת שליטה. "מיינד קונטרול", כמו ש-franse אוהב להגיד, אבל מלידה - היי, את זה כן חוויתי, די לאחרונה - את העקיצה בעורף שבה מזריקים "המעופפים" את נשמתם לתוכנו, אחת מיד עם הלידה (או לפעמים קצת קודם) וחיסון חוזר כל פעם שמשתחררים מהם. (וכן, כמובן, מזהה את זה, מכירה מילדות.) כמו שנאמר בחלק המעשי בקישור שהבאתי, אחרי הפעם הראשונה שמעיפים את זה, זה נהייה יותר קל כל פעם. כדי להבחין בכך נחוצות משמעת ועצמה אישית.

hamamin

New member
אוקי,תודה.

לא פשוט היה הקסטנדה הזה בשבילי, אכל לי הרבה שעות מנוע. מה זה "הלכו אחרי מדרום צרפת עד אמסטרדם" ,ברגל ? ----- יש לאדם בעיה רצינית,בתודעה המוחית. יותר מידי רחבה מכדי להיות שפוי כמו בעלי חיים, יותר מידי צרה מיכדי לשוט בבטחה בעולמות. אנחנו חייבים לתת לעצמנו הסברים לשאלות המטרידות ולא משנה אם ההסברים מבוססים כל צורכם למעשה אף פעם לא מבוססים---- יש לנו מנגנון כפיתי של שאלת שאלות ולא מקבלים לעולם את המציאות,כמו שהיא. הבג הזה [שהוא התכלית היצירתית של היקום או המקור ,לשיטתי] יצר,בסופו של דבר את העולם המלאכותי לשל האדם עם קצת כתב ומתימטיקה, רק אלוהים יודע לאן נגיע,בסופו של יום [או לילה] [?]

fire snake

New member
בעיקר בטרמפים, קצת ברכבות -:)

הנה זה Wrestling with an alley http://spiritualitydiscussiongroup.yuku.com/topic/536/Wrestling-with-an-alley אם הקישור לא יעבוד, זה Genaro's Hat> Warriors' Assemblage Point> Wrestling with an alley אם יש לך בעיות הבנת הנקרא בקסטנדית, נסה אותי. בעיית התודעה המוחית שלנו היא סגירת התָּמַהְטֻפָה (זוכר?) וההפרדה בין ימין התודעה לשמאל התודעה. מתמטיקה היכרנו גם קודם (ריבוי שיטות ספירה, לא יודעת כמה) כתב לא היה נחוץ - כשכולם רואים, מי צריך לכתוב? הכפייתיות של המנגנון זה בדיוק בדיוק המעופפים. נשמתם הקטנונית, נפוחת האגו והחרדתית (אבל גם הלא אורגניים לא הרבה יותר נחמדים, והשדים? הממ... פסיכוטיים לגמרי. זה ממצה את ה-possesors של האדם שאני מכירה אישית.) "הבג הזה [שהוא התכלית היצירתית של היקום או המקור ,לשיטתי]" ?? אוי, לא! העולם לא תמיד היה כזה גרוע! פעם היה כף להיות פה - כלומר, שם, בתָּגֻוַר^. אנחנו אמורים לצאת למסע אל שדה המימדים (במובן הפיסיקלי של המילה) הבא - "הזוהר" - מחוץ לגבולות היקומים (שהם הרחם שבו נהרים החיים) - וחלון ההזדמנויות הבא שלנו (השרף, הדורות הגבוהים - כלומר הזקנים) זה כנראה התאריך ההוא בעוד שנה וחצי. (הקודם היה בשעה שנחרבה תָּגֻוַר^ ונפל בית השערים, הוא מגדל בבל. מאז אנחנו תקועים פה.) אם אלוהים יודע? הוא טוען שכן, אבל אני חושדת בו שזה סתם כדי להרגיע אותנו, ושבעצם גם הוא לא יודע את העתיד...

hamamin

New member
על בבל ,אנחנו מתואמים משום מה.

זו נקודת הטריג שממנה נהפכנו לזומבים. מקובל עלי ואפילו מתועד למרבה הפליאה בספר "הריבונות המתחזה" של "אלוהים",התנ"ך. הלהיט של התרבות האנושית---צחוקים. מכיוון שאנחנו לא מתואמים על הגדרות האלוהים אז נעזוב אותו\אותה לשעה זו. אין לי אישית, שום אמונה בתאריך כל שהוא לתחילת גאולה כל שהיא. אל תקחי כבד את עניין "האדם היוצר" כתכלית בריאתו\הוויתו , זה לא גרוע בכלל ---זו מהות התודעה המשוחררת כשלעצמה---הנישגב והמפואר שבאדם אם שמת לב אני לא נותן יותר מידי חשיבות לישויות וחוצנים ומשובותיהם הקרציות לא יכריעו ולא הבנקים ולא המטורפים של האילומינטי ולא הבורסה ולא הרבנים ולא NSA וכאלה--- מוכרח לציין שמהומת האוהלים ברחוב רוטשילד זה הדבר הקסום,היחידי בשטח. באמת מקסים לרגע זה.

fire snake

New member
"אלוהים" בתנ"ך

מרגע שמתמלא כאן קרציות, ערוץ התקשורת אתו (שהיה מובן מאליו כמו ערוץ התקשורת עם בני משפחתך - אמנם, הוא הרבה פחות מילולי - סיגל לעצמו קצת מילוליות כדי להתמודד עם המשבר בעולם, לטענתו) נפרץ - ותהלוכת מתחזים התחילה לתפוס את מקומו לסירוגין. כך זכינו למשל למצוות המילה המזוויעה. גם לי אין "אמונה" בתאריך של "גאולה". גם לא תדרוך קרבי ברור (כי האויב מאזין בשקיקה) - אבל - בוא נאמר - את הפאזל של חיי החתיכה הזו פותרת. ואם יקרה משהו אחר - אכלתי אותה!
"האדם היוצר" כתכלית הבריאה - כן גרוע. קודם כל זה מבוסס על ההנחה הנפוחה של "מותר האדם" (או הרפטיליאן?) - אנחנו, השרף, לא שבט של בני אדם - למעשה הבסיס לשבט, שאליו הצטרפנו באיזה שלב, היה התולתֵכ, שבט כָּ(ר)צָח(ש), שהם (היו - נשמדו עם תגור^) טורף ממשפחת הכלביים. (היחידים מלבד האדם שדיברו "באמירת הפה" - השאר דיברו בטלפתיה.) המצטרפים היו בני אדם, בעלי חיים, צמחים ורוחות. נכון שבני אדם תפסו פיקוד בשבט - אבל לא שהם טובים יותר במשהו, רק דומיננטיים. כך שיש לי ווֹצ'ֹר^ (אחים לשבט, תאומי נפש) בעלי חיים, צמחים ורוחות. (ציפורים מזהירות אותי, לפעמים. קקטוסים הדריכו אותי בדרך והעבירו סדרות חינוך לבני. פעם כלב התנפל עלי ועל חברי בחיבוקים, אחרי ניצחון רב בקרב. בעליו לא הבין מה קרה לו והיכה אותו. לא יכולנו לעשות כלום למענו.) וצורם לי מאוד היחס הזה לאדם כאל היחיד שיש לו זכות קיום, ושגחמותיו הגרועות היותר הן "תכלית הבריאה המפוארת". שום דבר לא מפואר בגחמות שוא! אדם "ההולך בדרך שיש לה לב" מבין שכל אחד אחר חשוב בדיוק כמוהו, וידאג שטביעת צעדו על האדמה תהיה קלה. לא ישחית סביבות לצרכי תפנוקיו. לא ישעבד אף אחד לנוחיותו כביכול (כי המשעבד נפגע הכי קשה - תמצית מהותו מתעוותת לאין תיקון.) טוב, לשיטתך, מה כן יכריע? היש תקווה להכרעה? אגב, אם בא לך לספר, איך נחלצת מכבלי הדת?

hamamin

New member
יש תקווה להכרעה--נוסח ראשון.

[טולטאק ?,אלו עם הדם והלבבות ?] אני קרוב אצל הציפרים והעצים העבותים,גדלתי בתוך זה. הגאולה היא השיחרור מהאמונות הכוזבות [הדתות לסוגיהן והאתאייזם המדעי, בקיצור] כמו המין לילדים שלא מבינים לאשורו של עניין מאיפה זה מתחיל ואיך זה נגמר. אנחנו מוסתרים מהשמיים על ידי תעלול זה או אחר. האמונות בוראות מארג ממסך,כל המקובלים -רבנים- פוליטיקאים -מיליארדרים- פרופסורים-סופרים-שחקנים----- מכשפי תרבות כוזבת---מרצון ובחירה או מאינטואיציה זומבית---לא משנה בכלל. התוצאה- רשת תודעה ווירטואלית במימד רביעי שאין להבחין ולעבור דרכה הלאה--- מסך של רעיונות ,ישויות,וקרציות בדמות אלוהי התנ"ך המחריד. בעקרון אין מה להתאמץ לצאת מזה כי אלו רשתות קורי עכביש\ענני הבל ורוח שניזונים מה"פחד- מהמציאות" של האדם- הנבון. האדם הוא החיה המבוהלת ביותר והנבונה ביותר [אם כי לא יציבה ושפויה] הגמילה היא ככול גמילה מסמי-תודעה-רגשיים. כמו כל סם-תודעה היא,הדת[כל דת] שקר מתחילתו,אמצאיתו וסופו המבחיל להיום. אין היום דת שלא מעוררת אצל יצור אנושי חופשי,בחילה עמוקה. לצערי גם דתות הילידים למינהם ומקומם ,מעוררות בי בחילה עזה. ----- היצירתיות היא מהות אחת של---- "מקור- הקיום",האחד,הפלגי מים של העץ,עץ החיים,"אין סוף"---- המהות השניה היא הנצח--- הפאר---החסד---היופי [הצורה]--ההנאה והאושר ועד אין סוף ,כל תכונות המציאות המדומינות והקימות ושיהיו.... ----- [בקיצור---אחרי שבע שנים היתי בטוח שהכל בלוף מוחלט וזה מספיק לצאת בשלום]

fire snake

New member
לא, לא אצטקים! טולטקים

היה עם כזה בדרום אמריקה בזמן עתיק - אימפריה באיזה שלב דון-חואן קורא לעצמו ולבני שושלתו "טולטקים" והבהיר שהטולטקים היו אנשי ידע, מכשפים, ומילאו תפקיד ככאלה בחברות אינדיאניות שונות. "אנחנו מוסתרים מהשמיים על ידי תעלול זה או אחר." אכן, והתעלול הוא סגירת התמהטֻפה. "גאולה" היא השתחררות מן השיעבוד. מילה לא מדויקת, כי היא מתייחסת למשיח או מישהו מבחוץ או אורח פלא - וזה לא יקרה - נצטרך לעשות זאת בעצמנו - זה ייתכן בתנאי שתיפרם עד תום רשת הקארמה (שננעלה לאין התר בידי מישהו או מישהם מהאויבים, שרוצים להמשיך לשעבד), שהיא תנאי לפתיחת התמהטֻפה (שנסגרה כתוצאה ממצבה הפוסט-טראומטי של האדמה - ריפוי טראומה כרוך בפתיחת קארמה). ואז גם נוכל לצאת למסע אל השמש - אל שדה הממדים הבא - אל "הזוהר". או שכל זה הזיות שלי, או "דמיוני הספרותי". אַנְדָלִין מָלִין מָהֻ וָסַת כָּוַהּ! (אני עושה את זה לפעמים כשיש לי קשיי ניסוח או התבטאות - מקבלת את המסר באגֻר^ה. אחר כך צריך לתרגם את זה... קצת עבודה... אבל בוא נראה קודם מה עובר אליך ללא תרגום.) "הגמילה" היא הסרת "המתקן הזר", שהסב את התנועה דמוית המערבולת של האנרגיה סביב מרכז האנרגיה האתרי תואם צ'קרת הכתר לתנועה דמוית מטוטלת (זה לפי דון חואן) - באופן זה נהגו הכובשים לסגור מלאכותית את התמהטֻפה של מי שעמד לעבור בשער לאיזושהי מכלאת עבדים (לפי הידע שלי). (לא ניתן לביצוע, כל עוד סגורה תמהטֻפת האדמה.) והיא גם הסרת נפש המעופף, או possesor אחר שכפה על האדם את נפשו-הוא ודחק לפינה אפלה את נפשו המקורית. (ניתן לביצוע גם לבד. לשם כך נחוצה משמעת - חיים של משמעת, שימוש בדממה הפנימית, שחזור ועוד כמה טכניקות לשחרור אנרגיה התקועה בקליפות=הקרמה השלילית, שבהשתחררה גדלה העצמה האישית.) אני עדיין לא מבינה את המימדים שלך משום מה - "המימד הרביעי" זה המישור האסטראלי? החמישי הוא האתר? או משהו אחר לגמרי? (ודאי, האתר - "המים" - מזדהם נורא במצב הנוכחי, כשכל מנגנוני ניקוי הקארמה מושבתים. כל "הלכלוך" - מחשבות מיותרות או רעות מכל מין - נשאר בו ללא מוצא. מיכאל פרינס טוען שהבוסים שלו נוהגים להרוג ילדים בעינויי תופת, להקליט את מוחם השעת מותם ולשדר את זה לחלל - כדי לשגע את האוכלוסייה ולהגביר אלימות. זה דווקא מתאים לשינויים שחלו בעולם. תופעת הרוצחים הסדרתיים... אפילו אצלנו) שבע שנים - זה אומר שהיית "בעל תשובה"?

hamamin

New member
כן,תשובה בבחינת חזרה למקור.

גאולה בבחינת שיחרור מכלא\מסך אפלה,שקר מובנה. המימד הרביעי מושג מהמאה ה-19 הכוונה לספיריט, למעבר לחושי המקובל. לפורום הזה מספיק. בעקרון ---שבעה מימדים התחתון---- הוא החלקיקים הפיסיים,מוצר אין סופי של חוכמה עתידנית [מאפשר את קיום כל הגלקסיות,הקווזארים החורים השחורים ואת ש"ס עצמה] העליון ----אלוהים \אלים- ישויות החוכמה עצמה. כל היתר,באמצע,בלאגן אדיר של התהוות יצירתית מתמדת---- עכשיו אני בעל תשובה באמת, לא זומבי.

levincor

New member
במילים פשוטות יותר..את מסתובבת סביב עצמך

כי את חוזרת על השאלות שלך בלי להתיחס לדברים שנאמרו. אולי את לא מקבלת אותם? זה בסדר. זאת דעתך. אז תגידי שזאת דעתך כי נראה לי שקצת הסתבכת עם הכיוון. כל מה שעניתי לך היה על הבסיס שאת כתבת במילים .."נניח" אני לא יכול להוכיח את ההנחות האלה. אני יכול רק לתת את דעתי מה יקרה אם...אם הן תתבררנה כנכונות או כלא נכונות. אם הסצנה קשה ולא תתגלה כי ישקרו לנו כמו שעשו הרבה שנים, אין לי תשובה. האנושות תצטרך לחכות ולהתמודד עם זה עד שיקום בודד או גוף מתישהוא ויצליחו לחשוף את האמת כולה. זה עדין לא מונע ממני לנסות ולגלות את כל הענין כבר היום. ..אולי צריך להחליט מה את רוצים לדעת ואז לא מקשים קושיות ללא כיוון.

levincor

New member
עוד אנחנו מדברים וסט תקליטורים על החשיפה יצא

יצא לאור . הסט כולל את מיטב החוקרים הידועים כיום ומה דעתם על החשיפה, כיצד היא תתבצע , אם בכלל ועוד ועוד. זה כרגע הכיוון בעולם כי ברור לכולם שהברברת הכללית סימה את תפקידה. הגיע זמן להתעורר!!! ואני מסכים אתך שאף אחד לא מבטיח יקיצה נעימה. אם את באמת מעונינת לדעת תרכשי את הסט ותראי מה אומרים כל המומחים (כולל חלק מהמקטרגים) על החשיפה שעומדת בפתח. יש משהו בסיסמא שלהם שמזכיר את אחד מעקרי האמונה של הרמב"ם...שבו נאמר שאנחנו מחכים למשיח ולבואו כל יום כל רגע...והם אומרים שהחשיפה יכולה להתרחש כבר מחר...ולא במזן רחוק ערטילאי. קישור לאתר ולכתבה: http://www.sedonamediacompany.com/dialogues.html

fire snake

New member
לע"ד אתה זה שמסתובב סביב עצמו -../images/Emo13.gif

אני חוזרת על שאלותי כי אני לא מקבלת תשובות – התחושה שלי, לפחות, ש*אתה* לא מתייחס לדברי... טוב, אשלים קצת פערים: שאלתי: לא *מי או איך* משחיתים את עולמנו – אלא *מה קורה* לעולם ולתושביו (דברים רעים מאוד!) ומה יש לעשות בעניין? ענית: קודם בואו ונוכיח שאכן היה ילד והיה אוצר והיתה מטפחת. כי זה הבסיס לכל כיסוי היער במטפחות! על התיאוריה של קיום עבמים וחיזרים נבנו תילי תילים של "עובדות" וסיפורים. מדברים על צי סודי של חלליות אמריקאי בחלל כשנאס"א קרובים להפסקת פעילות חללית מאוישת מחוסר כסף ותקציב. נס"א, כן – NSA (אם נכונים כמה דיווחים) סיפור אחר, תקציבים אחרים (מהעברות סמים) היסטוריה אחרת (מסדרים סודיים, ממשלה עולמית... מאגיה שחורה וטכנולוגיה חייזרית... עינויי ילדים... קטל כל מי שמצייץ על כך... מכיוון שנראה שבחרת להתעלם מכל זה, רשמתי:) - שאלה אם אתה מאמין לאנשים שאומרים שהיו שם וראו, שקרו להם דברים. בוב לאזאר, מיכאל פרינס, הכומר המוודה של האפור שמת... לא שאלה סטרילית "מדעית"- לא "מה מהנצנוצים עבמ?" אלא "האם עשרות אלפי אנשים נחטפים, חוזרים עם שתל, שבאמצעותו הם נשלטיםםם ?" "האם נשים נאנסות ועובריהן נלקחים מהן?" "האם יש גיהינום תת קרקעי, מחיקת זיכרון, שימוש נרחב ברצח\השתלטות על תודעת\עדים + דיסאינפורמציה, שליטה באמצעי תקשורת – *ולכן* אין עדויות משכנעות?" "האם יש ממשלה עולמית סודית המגדלת חיילי-על רובוטים באמצעות עינויים, הפחדות, מכות חשמל, ניצול מיני בטקסי עבודת שטן, השתלת שתלים בגופם - או שכל המעידים על כך מצ'זבטים לשם פרסום וכסף?" "האמנם ה-CIA מנהל העברות סמים בקנה מידה עולמי?" (כן! במקרה זה הלא יאומן הוכח! (ראה ספרה של קתרין מרשל the octapus) ולזה מתחברים - הקלות הבלתי נסבלת של החיסולים...) אוקצור, אנחנו לא קהל צופים – זה גורלנו הנחרץ. ענית: מאמין רק שהם מאמינים בדבריהם. כי הוכחה מדעית מוחלטת אינה נתנת לכמה פירושים. תוקפם החזק כל כך ש ל המחקרים המדעיים - שהם כבר הוכיחו את עצמם בקידום החיים המודרניים והפכו לחלק מובנה בחיינו ללא עוררין. למשל התקשורת בינינו כרגע היא תוצאה של יישום מחקרים מדעיים. אבל עדויות אישיות של אנשים זה דבר סוביקטיבי לחלוטין. יש עדויות אמת (בכל תחום),אבל יש גם רבים שמעידים עדויות כוזבות ומטורפות. מה כאן עניין ל"הוכחה מדעית"? נחוצה כאן "הוכחה" כמו בבית משפט – כששופט מקבל סמכות להחליט איזו עדות אמת ואיזו שקר. עדות=מה העד ראה. שים לב: שיפוטו של השופט לא משנה את המציאות – אבל כן את גורלו של הנשפט. עמוס ברנס... דרייפוס... שום קשר למדע! ואם להתיחס לדוגמאותייך הרי שלכל עדות כזאת אפשר לתת פירוש אחר של מוסדות מחקר סודיים או דרכי ניצול של מוסדות שלטון. בטח לא חוצנים או עבמים. (אכן – ציינתי שאני לא סגורה על חוצנים ועבמים, ושזה בכלל לא נראה לי העיקר פה.) ברוב העדויות שהזכרת הכל תלוש כזה מהמציאות הכל לא מתחבר כזה . יותר מכך אני חושב שאולי....אולי ...באינטרנט כל "סיפורי פוגי" קבלו במה שפעם לא היתה להם והיום נוצר סלט חלקי אמת עם בליל דמיונות מטורף . ומה שאת מכנה עדויות ..רובם נכללים אצלי בהגדרה הזאת. וכעת כל המרבה ( הכוונה לעדויות האישיות ובהשערות על תופעת העבמים ) לפנטז הרי זה משובח!! צריך להיות מספיק חזקים ואמיצים כדי להודות שמרוב רצון לחשוף , קהילת העבמיסטים צרפו אליהם עדויות מכל הסוגים ויצרו מונסטר אחד גדול של פנטזית תעלומות בלתי פתירה. כזאת שכוללת בבת אחת וביד אחת עדויות ועדים שאין בינם כל קשר. מי שמבחוץ ולא בברנז'ה רואה זאת בבירור . מי שבפנים לא רואה. ככה זה מקרין על כולנו טוב, הצליח להם איתך: מרוב התפדחות מגיחוך העדויות הרווחות בקהילתך, אתה לא רואה את חומרת המצב לכאורה. - אתה לא מתייחס אישית לשום עדות – אתה "מאמין להם שהם מאמינים בכך" ובאותו זמן נורא כועס עליהם (וגם עלי, כי יש לי "נסיון אישי" – אמנם רובו ככולו בחלימה...)שהם מפדחים אותך ואת האם-אמא של קהילתך. אתה לא מנסה לרגע לבחון איזושהי עדות לגופה. עזוב את "המדע"! לפחות שישים שנה כבר שהוא מפשל! אין לך ברירה אלא להזדקק לשיפוטך אתה! יש סרטים, אפשר להתרשם מהעדים באופן די ישיר. מי מפנטז ומי מביע לתומו את האמת שלו? ומי מבולבל ואיבד את חוט מחשבתו? (תזכורת: פאול בנוויץ'?) האם טרחת לגבש דעה, מעבר לשיפוט הכללי (הנכון כשלעצמו) "האינטרנט מעודד "סיפורי פוגי"? ” צריך להיות מספיק חזקים ואמיצים"... הממ. ...ואני חוזרת בשלישית:: *מה יש לעשות?* ‫לבקש לחשוף את כל האמת ורק האמת‬ . זה בדיוק התפקיד שלנו. שלך שלי ושל כל מי שמתענין ...מה .באמת קורה לנו ע"ג הפלנטה הזאת. תודה, אבל את תפקידַי אני מעדיפה לבחור לי בעצמי. החשיפה שמתקיימת עכשיו היא בלוף! מה שפרסמו חלק מהמדינות זה קשקוש מקושקש במגמה להמשיך ולהסתיר. אז צריך להמשיך ולדרוש חשיפה ! כדי שהבקשה תראה אמיתית ותהיה בעלת עוצמה, ומשפיעה, היא צריכה להבנות על עובדות פשוטות אבל עקביות ומוכחות. לא על קשקושים מגוחכים. כדי שהיא תביא לשינוי יש להפנותה ל2 הגורמים בהם הצטבר 90% מהחומר - ארה"ב ורוסיה. לאחרים אין כמעט מה להציג! והכי חשוב אסור אסור ואסור לכל מי שבאמת מתענין לתת לעצמו הנחות ולהתחיל לוותר בענין של רמת ההוכחות אסור לנו להניד עפעף מכל תמונה מטושטשת של איזה גרגיר באויר ולהפוכו מיד לעבמ...זה פשוט מצחיק. זה כל כך לא רציני שאנשים נורמטיביים בורחים מזה. כל אלה רק פוגעים בנו ובכושר השיפוט שלנו שהולך ןנמחק. והם רק יוצרים חומה סביבנו שאף אחד אינו רוצה להכנס אליה. ההצטרפות של כלל הציבור היא תנאי להתחלת החשיפה. והציבור מחפש דברים ברורים ופשוטים. לא מטוטשים והזוים. יא חביבי, נראה לי שכושר השיפוט שלך באמת נמחק. הבעיה היא וויתור על רמת ההוכחות? גיחוכם של קשקושים? מה דעתך על הקשקוש הבא: " אז זהו שתדעי שרק לחץ ציבורי לממשלים יכול לגרום להם לצאת ולספר את האמת. ואם הם לא יעשו זאת יהיו מספיק אנשים שיבינו כי העסק קורס שיצאו קודם ויספרו מתוך הממשלים מה קרה ומה קורה באמת ולא יותירו ברירה אלא לספר הכל. אז איך מביאים את כל הציבור? בטח לא בעזרת כל הסיפורים הדמיוניים, ככה זה לא ילך לעולם! ככה תמיד יברחו מאיתנו ולא יקשיבו. צריך לבוא מנקודה של אמת עם הוכחות ולא עם סיפורים." אוקיי – אבל כשבא מישהו עם סיפור שלא יאמן, אתה מכניס אותו למגירת "סיפורי פוגי". אז איך אפשר לבוא עם האמת? מוסדות המחקר לא יגעו בזה לפני שתשכנע אותם "עם הוכחות ולא עם סיפורים", וכל מה שלא קיבל מהם גושפנקה – הוא בגדר סיפורים! פוגי, או פוגו! אתה יודע מה אתה מזכיר לי? את הארנבייה "המכושפת" מ"גבעת ווטרשפ" (קראת?) – אלה שהסכימו להיהפך למבויתים למחצה, תמורת אספקת מזון הם לא נמלטו כשבני אדם קטלו בהם מתי שבא להם, ואסור היה אצלם להזכיר את המתים - לא מקובל בחברה. וכן סיפור מספר (כנראה דוקומנטרי, אבל לא יודעת) על גטו וורשה – כשהגיעו לגטו שמועות על מחנות ההשמדה, אף אחד לא האמין. תנועת המחתרת שלחה מישהו לעקוב אחר מסילת הרכבת ולראות במו עיניו. הוא הגיע, נסים ונפלאות, ראה, כמעט איבד את המוטיבציה לחזור, ובכל זאת חזר. נקבעה ישיבה עם היודנראט. הוא סיפר להם מה ראה. נחש מה? לא האמינו לו. או כפי שאתה אומר: "ועדין אין לנו הוכחות, זה המצב , מה לעשות? מרוב סיפורי סרטוני עבמים כבר לא ברור כלל מה נכון ומה לא. מרוב עצים לא רואים את היער. ומתברר שרוב העצים הם פברוק. ויתרה מכך: ודבר אחרון. הרבה מעבר למהלכי חשיפה אין מה לעשות. אף פעם לא היה וכנראה גם לא יהיה . אם הענין יחשף לדעתי היופולוגים פשוט יעלמו לאט לאט. מהסיבה הפשוטה שהם מלאו את יעודם. הניהול והשליטה על כל זה יחזור לממשלות ולגופים שלטוניים רק שעכשיו זה יהיה רשמי (לגבי הערתי שהסיכוי לכך הוא כמו של ניאו עם שיחת הטלפון שמעניק לו החוק וללא פה את טועה ובגדול.‬ ...אז זהו שתדעי שרק לחץ ציבורי לממשלים יכול לגרום להם לצאת ולספר את האמת. ואם הם לא יעשו זאת יהיו מספיק אנשים שיבינו כי העסק קורס שיצאו קודם ויספרו מתוך הממשלים מה קרה ומה קורה באמת ולא יותירו ברירה אלא לספר הכל. רבאק! בוב לאזאר? פיל שניידר? שוב מיכאל פרינס? עוד איזה שישה שמות שראיתי ולא זוכרת? הם יצאו מהממשלים וסיפרו, ואף אחד לא מאמין להם, חוץ מכמה יופולוגים הזוים ומטושטשים. והדינאמיקה הולכת – ברגע שאתה מאמין להם, אתה יופולוג הזוי ומטושטש בעצמך. אז איך מביאים את כל הציבור? בטח לא בעזרת כל הסיפורים הדמיוניים, ככה זה לא ילך לעולם! ככה תמיד יברחו מאיתנו ולא יקשיבו. צריך לבוא מנקודה של אמת עם

fire snake

New member
המשך

צריך לבוא מנקודה של אמת עם הוכחות ולא עם סיפורים. ועדין אין לנו הוכחות, זה המצב , מה לעשות? כן, זו היתה השאלה המקורית – *מה לעשות?* צריך להתחיל ללמוד לחיות ולהתמודד עם האמת. ואם היא קשה או מוזרה או מפחידה..היא כזאת כי מישהו הפחיד אותנו . מה, אף פעם אין סכנות אמיתיות? עם היא תתברר ככזאת (הסצנריו הקשה שתארת ), לכל העולם, מהר מאד יתעשתו כאן האנשים והמנהיגות שתווצר תתחיל לנקות את השטח. חלק גדול מהפעולות האלה של חוצננו שמעשית יכולות להתבצע רק כי איננו שמים לב אליהן. אם זאת האמת והיא תתגלה , אז החברה מבחוץ ששולטים בנו יאבדו את הכוח העקרי שלהם ויעופו מפה! יתכן שבמאבק, אבל במימד הפיזי ע"ג הארץ אין להם יתרון גדול מדי עלינו. בכל מקרה אחרי שתוכניתם תתגלה אין להם יותר מה לחפש כי הם יהיו במעקב. מה אתה אומר! בינתיים מי שבמעקב זה כל אחד שנתקל בפירור אמת ולא הפנים שהכי כדאי לו לשתוק (או לחילופין, שלא מחקו לו את הזיכרון). תשאל אפילו את פראנס. לא כתבתי שאין כל שמץ של הוכחה לקיומו ..אלא שאין כל "הוכחה רצינית". לזאת בדיוק הכוונה. נכון שיש איזור 51 האארפ ...אבל אין כל הוכחה רצינית שהם עושים מה שחוקרי העבמים אומרים. *נכון. אבל* אלפי אנשים מעידים שנחטפו וכאלה. ים גופות בהמות בית ובני אדם הושחתו. אם אין הוכחה רצינית לכאן או לכאן, איך תהייה אי פעם? הצ'קלקה מייבבת כבר עשרות שנים!

levincor

New member
שאלת ונענית! אינך חייבת להסכים ..אבל

היתה לי ציפיה לתשובה בשפה קצת יותר רכה , פחות שפיטה אישית , אולי יותר כללית. נתבדיתי. בשום מקם לא כתבתי לך או אמרתי שאת מקשקשת או שדבריך הם קשקוש... ואשמח אם לא תחווי דעתך על מה שכתבתי במילים כאלה. את מתעלמת ממה שנכתב ומפרשת דברים כרצונך. זה חבל כמי שמסבירה בכל הזדמנות על דון חואן ועל משנתו , חשבתי שתנהגי יותר כ...כלוחמת . צריך הוכחה מדעית . מוזר שכל אלה שיצאו לא הביאו הוכחות מדעיות! הביאו סיפורים, זה כן. רוצה תאמיני לא רוצה אל תאמיני .זה תלוי בך או בשופט. בכל מקרה גם החלטה שיפוטית לא תהפוך את הענין לאמיתי. הציבור לא טיפש וידרוש/ירצה הוכחה מדויקת ולא סוביקטיביית של שופט (הגם שיהיה השופט הכי הכי טוב שיש ). לגבי אלה שלטענתך יצאו ...לזר וכאלה. ברור לך שלא התכוונתי אליהם בתהליך החשיפה (הם כבר יצאו והתהליך עדין בחיתוליו) . כך שאיני מבין מאין לקחת אותם כדוגמא למה שכתבתי. הם לא יצאו בזמן של לחץ דעת קהל על ממשלים. אם וכאשר זה יקרה ויעמדו מאות אלפי אנשים וידרשו חשיפה יהיו כאלה מצמרת השלטון והממשלים שיבינו שהעסק גמור ויצאו החוצה. הם כבר יצאו עם הוכחות ויהיה ברור שהם יודעים על מה הם מדברים. ברור??? בכלל תחליטי מה את רוצה. שאלת מה יש לעשות. שאלת אותי, נכון??? אז כאשר אני אומר לך מה לדעתי צריך לעשות למה את מתנפחת ???ומיד קופצת שלא אומר לך איזה תפקיד למלא! את תחליטי לבד! אבל לפני רגע שאלת....מה יש לעשות? הרי ברור לך שמה שנכתב על ידי הוא דרך פעולה שלדעתי על היופולוגים לאמץ. לא יותר. אל תקחי את זה קשה אני לא סדרן עבודה שלך. רק תחליטי מה את שואלת. ובאמת זה לא בדיוק בראש מעיני מה תעשי או לא... התפדחויות..? מאיפה הבאת שאני מתפדח בקהילה שלי??? הלו ? השלכה של משהו רע? אז ככה שתדעי בחברה הקרובה שלי כולם יודעים שאני עמוק בעסק ומעריכים את זה מאד. לא פעם שואלים אותי על כל מיני ידיעות או כתבות. כולל ה"לא מאמינים". אני עונה בזהירות רבה כי אני יודע כמה חשובה התדמית הרצינית לענין. תדמית ההפוכה ממה שקורה בתקשורת בד"כ. לא פעם נאמר לי שאולי כדאי לי להגיע לתקשורת מאחר ואני מציג זאת יפה מאד ובצורה מובנת. אז התפדחויות ...זה לא ממני ? אולי ממישהו אחר קרוב לך ??? איך בכלל הגעת לזה. קשקושים וכאלה...כבר כתבתי לך בהתחלה. ויש הרבה על מה לכתוב .אני נמנע מכך. לא לכבודי ולא לכבוד הקוראים והפורום. כאן אסור לפגוע ברמה אישית. אפשר לחוות דעה על נושא כללי ואז לתת לו שם קצת יותר בולט. אבל אף פעם לא אישי. היה יותר פשוט ואמיתי אם היית אומרת שאינך מסכימה עם דעתי. מה יותר פשוט. ואם היית שואלת מה דעתי על דבריך? אז מעבר לקטעים הלא נעימים והמזלזלים, הייתי עונה לא שאיני מסכים אתך. הכי פשוט שיש.

fire snake

New member
סליחה אם נפגעת ממשהו

באמת איבדתי קצת את קור רוחי. מתנצלת על ה"קשקוש" - אכן לא מנומס מצדי. צריך הוכחה מדעית *למה*? יש להפריד בין דברים - הוכחה מדעית שהמתכת שמצא בחללית שנמסרה לאמריקאים - מי זה היה, בוב לאזאר? וטען שהיא בעלת מקום בטבלה המחזורית הגבוה מכל חומר הקיים על האדמה - זה אכן טעון הוכחה מדעית. (ועד כמה שהבנתי, הוכח? אבל כל מה שידוע לי - וגם לך? - זה מה שכתוב באינטרנט... שזו בעיה מרכזית - מה שמכריע זה לא *ההוכחה המדעית* אלא כמה משכנע *הפרסום באינטרנט*.) או שנמסרו לארה"ב לצורך פענוח-הנדסה ספינות הפועלות על ביטול הכבידה. או שאכן השיגו והפעילו בארה"ב ציוד שאיפשר מסע בזמן. לעומת זאת, עדויות אישיות של אנשים על חוויותיהם, אינן זקוקות לשום אישוש מדעי - כגון עדויות של חטופים שבגופם הותקנו שתלים. או אנשים שבילדותם נקברו חיים מתחת לאדמה בחברת נחשים. או נשים שעברו התעללות מינית במשפחתן, בהמשך נמסרו לתעשיית הפורנו ואחר כך לבית הספר המכשיר חיילי על, שם עברו טיפולים כמו מכות חשמל והשתלת שתלים. אולי פוליגף היה עוזר - אבל מלבד זה לא ברור לי מה למדע יש לתרום לאימות העדויות (ואם יש לו, הוא לא תורם. למשל הפסיכיאטור המהפנט של הזוג השחור שנחטף - (לכאורה?)בודאי תזכור את שמם, לי פרח - שכתב מאמר בירחון מקצועי (לפחות כך נאמר בוויקיפדיה) וקרא תסביך חדש על שמם. תקוותך שמאות אלפים מהממשל יקומו ויצעדו מול המקלעים לא מתממשת בינתיים, וכבר חלפו עשרות שנים. יש טוענים שהנחשפים לסודות עברו טיפולים למחיקת זיכרון (ולפני כן טיפולים "להורדת הרגישות" להכינם לפגישה עם זוועות). כמה בודדים אכן פתחו את הפה לאחר שפרשו לפנסיה, כבר אין להם משפחה לסכן וחייהם בינכה קרבים לקו הגמר. גם וידויים מאוחרים אלו נותרים בצד הזה של החומה שאף אחד לא רוצה לחצות, של הקוקואים ה"מאמינים" בעבמולוגיה. ככל הנראה פועלים מומחים לדעת קהל שמטפלים בכל מקרה לגופו - כשאין אפשרות לחסל בסתר את פותח-הפה - או שחושפים אותו למידע מסולף שבהמשך יפגע באמינותו במקרה הטוב, בשפיותו במקרה הרע (פאול בנוויץ') או שמערבים אותו בעניינים מפוקפקים אחרים שיהרסו את אמינותו, או שסתם מונעים ממנו להגיע לקהל , או ... לא אמרתי שאתה מתפדח בקהילתך - אמרתי שחשוב לך לשמור על הקהילה מפדיחות גם במחיר התכחשות לעדויות שעשויות להיות אמת, ומחיקת דברים מהשיח מנימוק יחיד שהם "מזיקים לתדמית". שאלתי אותך לדיאגנוזה שלך ולפרוגנוזה, מה יש לעשות. טרם חתמתי על חוזה עבודה משותף (וספק אם אחתום).(אגב אני לא יופולוגית. אני לא יודעת מה מקומם, אם בכלל, של חייזרים וחלליות בתמונת המצב הקשה על האדמה. ייתכן שההגדרה "שדים וכישוף" תתאים יותר, או "יצורים לא אורגניים ושימוש בגוף האנרגיה".) לעניות דעתי, השואה כבר קרתה מזמן - זה לא שמישהו רוצה להשמידנו, ממש לא! אנחנו משק החי שלו, הוא זקוק לנו בחיים כדי לאכול. כך שאת אלה שמצייצים האויב (מי שזה לא יהיה) מציג כפסיכים, לגרום לנידויים מהקהילה. ונכונותך לנדות מהקהילה אנשים שלמראית עין הם פסיכים ו"מזיקים לתדמית הרצינית שלנו" - אותה השוויתי לחברי היודנראט שסירבו להאמין ללוחם המחתרת שבתלאות שלא יאומנו פילס לו דרך עד למחנות וחזר חי להעיד על מראה עיניו. (ומזה היית צריך להיעלב!)(ולא, זה לא "איני מסכימה לדעתך" מנומס. זה "לדעתי הודות לשכמותך, שדוחים את הגאולה לימות המשיח וגוערים במקרבי הקיצין, יש למשעבד חיים קלים!")

levincor

New member
מצטער יותר אין מה להסביר.

את לא שואלת ...את רוצה להביע דעה. איני מבין למה לא פשוט יותר שתביעי במדויק בלי להתפרס על חצי מהתפיסות והתיאוריות בעולם של תיאוסופיה כישוף וקונספירציות. בלי לעשות סלט או טשולנט מכל הבא לאצבע הרושמת. להתמקד!!! כדאי שנעצור כאן. מבחינתי נאמר כל מה שבקשת ושאלת. הדברים ברורים!!! וכנראה שדעותינו חלוקות. שבוע טוב לך

למעלה