האוקינוס השקט
New member
סופו של פורום....
אין לי הרבה מה לומר, תפוז החליטו לסגור את הפורום עקב חוסר פעילות ויש לי צביטה ענקית בלב כי למשינה מגיע הרבה יותר, מגיע לה פורום, מגיע לה פורום עם עשרות ומאות מעריצים שכותבים בו. אבל המציאות אחרת. וניסיתי, השתדלתי , אבל כנראה לא מספיק. הכרתי חברים טובים בפורום הזה, שמעתי סיפורים מצחיקים בפורום, ריבים, כעסים, ויתורים והכי חשוב- תחרויות עם פרסים
. אבל דברים טובים לא נמשכים לנצח ומחר תפוז יסגרו את הפורום. למרות שהפורום שקט אני יודעת שהרבה מצאו בו בית, חברים, מקום לחלוק בו "שריטה" שלא תמיד הבינו בחברה. למרות כל הויכוחים לכולנו היה משהו משותף וזאת אהבה מטורפת ללהקה מטורפת. ואני מקווה שגם כשהפורום ייסגר נמצא איפשהו אחד את השני, נחלוק אהבה משותפת ונהנה לספר בפעם האלף על ההופעה ההיא, המרגשת שעד היום מעלה בנו חיוך. נתראה בהופעות עינת
אין לי הרבה מה לומר, תפוז החליטו לסגור את הפורום עקב חוסר פעילות ויש לי צביטה ענקית בלב כי למשינה מגיע הרבה יותר, מגיע לה פורום, מגיע לה פורום עם עשרות ומאות מעריצים שכותבים בו. אבל המציאות אחרת. וניסיתי, השתדלתי , אבל כנראה לא מספיק. הכרתי חברים טובים בפורום הזה, שמעתי סיפורים מצחיקים בפורום, ריבים, כעסים, ויתורים והכי חשוב- תחרויות עם פרסים