סופו של פורום?

g tamir

New member
בואו........

נכתוב עונה שלישית משל עצמנו וככה יהיה לנו המשך לסדרה.

Hellen

New member
חחח, חשבתי על זה

כדיברנו על שצריך להעיר את הפורום.. אבל מצד שני אנחנו צריכים איזשהי עלילה מרכזית ל"עונה ה3-" שלנו, ואני לא מצליח לחשוב על כלום ממש מעניין שלא חרוש כבר... מצד שלישי לא השקעתי הרבה מחשבה אז אולי כן אפשר לעשות משהו :)

g tamir

New member
בהתחלה אפשר לתת

לעניין עם פירוק המחנות של דניאל להתגלגל ואז אולי אפשר להכניס משהו מארצות אחרות הרי חיים עוד אנשים בעולם (לא רק בארצות הברית).

Hellen

New member
אבל הבעייה נותרת בעינה לדעתי

בגלל שאם לא יהיו בלאגנים (מלחמות מי שולט בלה בלה) זה פשוט יהיה משעמם מדיי, אלא אם כן נחשוב על משהו אחר (אולי משהו כמו העונה ה1-, הרפתקאות כאלה יחידות לג'רמיה קרדי וסמית), אבל אם כן יהיו בלאגנים זה יהיה חוזר על עצמו, שהריי בכל עונה היה איזה רע רשע שנלחם בהר על שליטה בעולם (ולהלה וא"כ דניאל) אבל כשחושבים על זה... אולי עונה 3 עם הרפתקאות יחודיות של הבסטה של ג'רמיה כמו בעונה 1, רק בעולם חדש - יבשות ומדינות שונות, כשאחריה עונה 4 תהיה נגד איזה רע אולטימטיבי (אבל ממש אולטימטיבי) יכולה להיות נחמדה יצא לי מאוד מבולגן.. אם לא הבנתם משהו פשוט תגידו ואני אסביר שוב

demoloc

New member
פלישת חייזרים!

סתם.... אפשר על הניסיון לשיחזור החשמל ורשתות המים , ושהם מגלים שתחנות הכוח והמאגרים מוגבלים ולקם עברו זיהום , אז הם מתמודדים מול מדינות אחרות שחיות תחצ ממשל דיקטטורי-קומוניסטי , שלא מאמינות שמדינה בעלת אופי חופשי ראויה לתחנות אילו

g tamir

New member
אני חשבתי שנעשה

שכל אחד יקח דמות ואותה הוא ישחק ויהיה מישהו שפחות או יותר ינהל את העלילה. אלה הדמויות החשובות: 1)ג'רמיה 2)קרדי 3)מיסטר סמית' 4)מרקוס אולי יש עוד אני התלבטתי אם להוסיף אחרים. ולגבי העלילה לפי דעתי צריך לא יותר מדי עלילות קטנות של פרק 1(כמו עונה ראשונה)ולא עלילה גדולה מדי שהיא כל העונה (כמו עונה שניה) אלא צריך משהו באמצע שכל עלילה שלושה ארבעה פרקים.וכך זה יוצא שאם יהיו 4 עלילות אז יצא שתיים עשרה פרקים עד שש עשרה פרקים.(כמו עונה שניה)

demoloc

New member
יאנו משחק תפקידים?או סיפור בהמשכים?

ומה עם הרעים? מישהו חייב לייצג אותם. סימס מת (
) , דניאל לא קיים , צריך חדשים . יש לי רעיון! קיבלתי הברקה בזמן הכתיבה. בזמן נפילת ממשלות אירופה ורוסיה בזמן המוות הגדול , מחסניות ענק של נשק הופקרו , וקבוצה של ילדים של המדענים , בראשות של אחד מהם,גאון של האחוזון העליון , מה קרה? רק לטובים יש גאונים!? , שהם השטלתו על רוב אירופה , ועכשיו הם גילו את איי אמריקה, שהופיע בסיפורים ומפות , אבל הם לא ראו את זה , אז הם שולחים צי לעבר איסלנד וחלקים מקנדה, בדרך יש קבוצות היתנגדות קטנות וממשלות לא מאורגנות , הם עוד לא יודעים על הברית המערבית , ושמועות מגיעות לברית על ניתוק קשר עם ערים , והרס לא יאומן (טכנולוגיה חדישה, שקיימת אצל ארה"ב אבל הם לא יודעים עדיין איך היא פועלת,אז זה סתם אוסף של זבל עבורם , (לדוגמא פצצות EMP , רובי קרינה ושאר כלים חדישים) ומכאן מתחיל עונה חדשה. שווה לא?

g tamir

New member
נראה לי כזה משחק תפקידים

ברור שצריך מישהו שישחק את הרעים אבל אנחנו קצת וזה בעייתי. אני ספרתי שלושה שבכלל הביעו עניין בנושא. אז אולי כדאי להתמקד קודם בטובים ואחרי זה ברעים וחוץ מזה את הרעיון שלך אהבתי אבל כמו שלפחות הבנתי אז נראה לי שעדיף עלילות קטנות ולא אחת גדולה כמו שלך אולי בעונה הבאה(רביעית) אם תצליח השלישית. אז מה אתם אומרים אתם רוצים לבחור כל אחד דמות אני אישית מעדיף את מיסטר סמית' .

Hellen

New member
כמה דברים

1. אני קצת מסתייג מהקטע של משחק תפקידים.. אני יותר חשבתי בקטע של סיפור, או תסריט, כי ככה כולם מעלים רעיונות ולבסוף מחליטים על משהו ביחד, לעומת זה במשחק תפקידים כזה העלילה יכולה להיות מאוד מבולגנת כי כל אחד סביר להניח שירצה משהו אחר, ובגלל זה אם נעשה "סיעור מוחין" על כל קטע נוכל להגיע למשהו שכולנו נרצה 2. הרעיון של ה-overseas נחמד לדעתי, אבל כמו שg_tamir (אם זכור לי נכון) אמר, עדיף עלילות של 3-4 פרקים, מאשר עלילה אחת גדולה או 15 עלילות קטנות זה מה שיש לי להגיד עד עכשיו.. הכל כאן זו רק דעתי, כמובן

g tamir

New member
התכוונתי.........

שנכתוב תסריט פשוט בתסריט כל אחד ישחק דמות מסויימת וככה נוכל להגיע לסצינות שבכלל לא חשבנו עליהם ולדברים שיפתיעו אותנו וכל הקטע של הים כמו שאמרתי קודם הוא רעיון מעולה אבל הוא נושא גדול שלפי דעתי צריך להקדיש לו עונה שלמה ולא פחות.

Hellen

New member
עוד כמה דברים

אז נניח שהים בינתיים ממתין בצד לעונה 4 (בעזרת השם), מה יהיה בעונה 3? ומה נעשה עם התוצאה בסופו של דבר, בהנחה שתהיה תוצאה..?

g tamir

New member
עושים את זה בשביל הכיף

את התוצאה אפשר לפרסם בפורום.............יאיי איזה כיף!!!!!!!!!!!!

Hellen

New member
חחח ואז בדיוק שלושתנו נראה את זה ;)

אבל לדעתי יכול לצאת משהו נחמד. כל מי שרוצה.. חוץ ממני דימולוק ותמיר שיגיד :)

g tamir

New member
זה בסדר כולם טועים.

אבל זה נכון שרוב הטמיר הם עם תמיר עם -ת- ולא עם -ט-. בכל אופן סלחתי.

demoloc

New member
סיפורי שיקום

שיקום החשמל , השלטת סדר, הישטלטות על שאריות הצבא שנאמן לדניאל , בניית מרכזי קשר לכל קהילה , יצירת דמוקרטיה , חסר עבודה?

g tamir

New member
אפשר גם להכניס.....

בחירות!!!!!!!!!!!!! למי יעמוד בראשות הברית.(כמובן שמרקוס ינצח או שלא)

Hellen

New member
אחלה רעיונות

אני עדיין תומך ברעיון של ה-3 4 עונות לכל "קטע שיקומי" (בהנחה שזה באמת יהיה הנושא שלנו).. מה אתם אומרים?

למעלה