סופו של פורום?

demoloc

New member
לשלב!

הם החלו לשקם , ומרקוס תמך קודם בהוספה של קהילות רבות ככל היותר לברית לפני שמטפלים בשאר השיקום. היריב שלו (מה דעתם על לי בתור יריב?) מאמין שקודם אנחנו צריכים להיות מאורגנים היטב לפני שאנחנו עשוים משהו , ואז הם מתחילים לריב וזה עולה בשיחה , לדוגמא: lee : we need to show our power before we grow large marcus:if we claim more resources we can do it better lee:but too slow,we'll die of old age first marcus:we shell expend first! lee: why? marcus:becouse i said so lee:so? marcus:incase you missed it,i run this place lee:mybe you should't! i could do it twice as good marcus:are you kidding!? lee:no! i am not! marcus: the public won't let you do it! remember you betrayin thounder mountian!? lee:the public won't let me!? lets ask him them! marcus:you think you stand a chance?! lee: hell yea! marcus: fine! i declare an election! lee: fine! marcus: fine! lee : fine! (*שניהם הולכים לכיוונים שונים עצבניים , מרקוס מודיע למחרת על בחירות בנאום רישמי*) מה דעתכם?

demoloc

New member
שאני חושב על זה...לי ל מתאים

אבל זה אותו טקסט חוץ מהקטע של הבגידה, לדוגמא מחליפים בגידה בזה שהוא לא התגייס לצבא , ומרקוס אומר שהם לא יסלחו לו וזה ממשיל כמו שמצויין למעלה

g tamir

New member
אהבתי ו.........

כותבים בעברית או באנגלית? עברית יותר קל אבל אנגלית נשמע הרבה יותר יפה.

demoloc

New member
לא יודע...לבחירתכם.אפשר הרעיונות וה

כל לעשות בעיברית , אבל התכל'ס באנגלית

Hellen

New member
עברית לדעתי

אני פשוט לא רואה שום יתרון לכתוב באנגלית, רק מסבך

g tamir

New member
הידעת!

שמההודעה הזאת הפך שרשור זה לגדול ביותר של הפורום בכל הזמנים!!!!!!!(21) ועכשיו שכל אחד יבחר לו דמות מהדמויות שכבר הזכרתי לעיל. אני בחרתי במיסטר סמית'

Hellen

New member
אני מעדיף שלא לבחור

סתם לא בא לי.. אני פשוט רוצה לקחת חלק בכתיבת העלילה והכל :)

Hellen

New member
ד"א, בגלל כל הרעיון של המשך הסדרה

רציתי למטה סקריפטים... כדיי לראות איך עושים את זה :)

Stillwater

New member
כל השירשור הזה....

מדכא אותי!
אבל אני אשמח להשתתף. אמממ...תפקיד נשי? הייתי שמחה להיות ליבי כי היא שוכבת עם ג'רמיה. אבל היא מתה!!! אז...ארין...קצת משעממת לא?

Hellen

New member
אל תשכחי את מה שסמית אמר לארין

ככה שאולי אפשר להכניס לה עוד דילמות ובלה בלה בלה כאלה... חוץ מזה היא לא משעממת היא כלה

g tamir

New member
אפשר דמות נשית חדשה

הרי במוקדם או במאוחר תהיה מישהי.

demoloc

New member
לשלב X 2 !

המתחרה נגד מרקוס יהיה אישה! זה באמת חובה דמות נשית חדשה,אני בעד אחת כריזמטית,ג'רמיה ומרקוס לא סובלים אותה , לעומת קרדי שדווקא בעד הרעיון,לא בגלל שהיא אישה,אלא כי היא נראת טובה כמנהיגה , וחוץ מזה (לא אני אומר,טיעונים של קרדי) גברים ניהלו את העולם הישן , ואנחנו מנסים לבנות חברה טובה יותר , אז למה לא לתת להן הזדמנות? (מה שמתפתח לוויכוח אלים על מרקוס)

demoloc

New member
חשבתי על עוד 2 רעיונות

1. לפרק בעונה ה3: "ללא תאריך תפוגה" ג'רמיה וצוות של 5 חיילים יוצאים לסיור עם ג'יפ באזור המדברי\סלעי שכזה מעבר לכמה דיונות קופצים עליהם קבוצה של גלוחי ראש (זוכרים אותם? הם נעלמו בעונה השנייה...) שתוקפים אותם כדי להשיג נשק ל"מהפכה הלבנה" (כלומר מהפכה נאצית) החברה של ג'רמיה שמים גז ומתחיל ליסוע בעודם יורים , הם הורגים את רוב גלוחי הראש אבל כדור מפלח להם את הצמיג והם פוגעים בסלע בינוני שמדרדר אותם במדרון הם נתקעים במבנה בטון ומאבדים את ההכרה , אחרי כמה שעות הם מתעוררים (הם לא מתו תודה לקסדה של המדים) ורואים המרכז התהום שהם בו מבנה בטון שטוח יחסית עם דלת זכוכית אחת,ליד הדלת יש לוח בקרה , ג'רמיה מנסה ללחוץ על הכפתורים ושומע קול מהמכשיר: "השנה עוד לא 3005 , הכניסה נדחתה. ג'רמיה מנסה לקחת אקדח ולירות בדלת הזכוכית אבל אז נסגרת מלפני הדלתות האלו דלת פלדה משוריינת , בינתיים החיילים קוראים לעזרה בקשר , בסופו של דבר מגיע כמה מסוקים והם מתחילים לחקור את הנושא , ולפתא חייל מוצא בקרבת מקום שלט , הוא קורא לג'רמיה לבוא לראות , ועל השלט כתוב "פרוייקט "מן האבק" מה זה המבנה הזה? מבנה זה נבנה בשנת 1995 והוא מכיל ציוד ומוצרים שמסמלים את סיגנון החיים במאה ה20 , כדי שצאצאינו יוכלו לדעת כיצד אבותיהם חיו, תאריך פתיחה:3005 " ג'רמיה אומר "לעזאזל עם זה ,אנחנו צריכים את הצידה הזאת עכשיו , ויש וויכוחים איך לעבור כל כך הרבה בטון,בסופו של דבר עם כמויות אדירות של דינמיט הם מפוצצים קיר (יותר קל לעבור קיר בטון מאשר דלת ברזל),אז הם מפוצצים ומגלים שזה יורד כמה קומות מתחת לאדמה ואז יש הרבה מאוד חדרים והמון המון ציוד שחדש להם לחלוטין בכל חדר , מכאן נגמר לי הרעיון. בטח הם יעמיסו מאות משאיות הלוך חזור ,אבל תעזרו לי לחשוב מה עוד יהיה... הרעיון השני ("חמשת אלי המלחמה האדומים"\the five red gods of war ) כבר מאוחר ויש לי מחר לימודים ,אני ארשום אותו מחר...

Stillwater

New member
3005?

הסידרה מתרחשת בעתיד הלא רחוק כ"כ! המגיפה הייתה ב2005. אז השנה שבא התחילה הסידרה היא שנת 2015. בעונה השניה 2016. אז עכשיו עכשיו 2017.

demoloc

New member
זה קפסולת זמן

לא שמעת על זה? אנשים מכינים את זה כדי שבעתיד הרחוק מאוד ידעו איך הם חיו. הם לא ציפו שהמוות יהרוג את כולם כל כך מהר.

Stillwater

New member
אהההההה...בעיות בהבנת הניקרא...

קראתי שוב פעם את מה שכתבת. לא התכוונת שהנה היא 3005. אוקיי, הבנתי. חחחח...טיפשה שכמותי!

למעלה