סופית-מירי מצטרפת לשופטי כוכב נולד

איזה מאושר אני.....יאוווווווו../images/Emo99.gif

יאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני רק יכול לדמין איזה מצחיק יהיה..בזכות מירי...כל הארץ יגלה כמה מירי מצחיקה....ככה אני מקווה....וחוץ מזה בטוח שנראה את מירי מתרגשת ובוכה..מירוש בוכה מכל דבר קטן..ואם ירגשו אותה..יאוווווו זה יהיה שוססס גדוללל......אני יודע שזה נשמע בולשיט,אבל אם למירי יש קהל ענק,יכול להיות שבשל הכנית היא תקבל עוד יעד קטן של קהל בשל התכנית....מה שבטוח-מירי הולכת בזמנים האלו..גם הופעות וגם 2 שידורים בלייב כל שבוע....אני מתכוון להינות.....

אממ יכול להיות..אבל מלמרגול למשל זה לא מפריע

לפעמים יש לה אירועים אחרי התכנית וכ'...איני יודע אם מרגול מופיעה מדי יום...ומירי יכולה להזיז כרצונה ימי הופעות..היא תדע שבימים ככה וככה(ימים של קשת) יש לה את השידורים..אז ככה ההופעות שלה יכלו להיות בימים של ראשון,שני,שלישי ורביעי....עצם העבודה שמירי תהיה שופטת בכוכב נולד..אני מאמין שהיא חתמה על חוזה שאסור לה להשתתף,או להתארח בתכניות של רשת...להלן,אם נגיד בגמר של רוקדים עם כוכבים(סתם דוגמא) ירצו שמירי תתארח ותשיר כמו שקרה בעונות קודמות...יהיה לה אסור..כי יש לה בלעדיות על קשת....אני לא חושב שזה ייפגע בהופעות שלה...אבל כמובן מירי היא אמא....היא תהיה הרוסה פיזית....

למרגול אין תינוקת בת 5 חודשים שמחכה לה בבית

ואני לא חושבת שמרגול מופיעה בתדירות כל כך גבוהה כמו מירי...
זה באמת לא העיקר פה... שיהיה למירי בהצלחה

Music4Life

New member
../images/Emo23.gif אווהווו חדשות טובות!!!

מיריל'ה שיהיה המון בהצלחה!!!! אני ממש משחה לשמוא את העידכונים האלה
נראה שהיא הולכת להיות אקסטה עסוקה
מקווה שהיא תהיה להיות בפאנל השופטים, איזה כבוד...

שיהיה לה בהצלחה

מעניין אותי איך היא תתמודד עם התפקיד, עם לפעמים להגיד דברים שיכולים לפגוע...לא תמיד לפרגן...

יש גם בווינט ו- וואלה

לא נראה לי שיש לנו מושג איך תיהיה מירי ואיך זה ישפיע על הקריירה שלה וכו'.. בהחלט מסקרן. שיהיה לה בהצלחה! מקווה שתמשיך בסבב הופעות.

NaniBani

New member
נשמע לי הזוי לחלוטין ../images/Emo6.gif

לפני חצי שנה קרן סיפרה שהיא אמרה לפבלו מאחורי הקלעים שהיא לא אוהבת את זה שהוא יושב על כיסא ושופט חבר שלו למקצוע (או משהו כזה) , אז מצחיק שמירי הולכת להיות שופטת, אבל המון בהצלחה, סוף סוף סיבה טובה לצפות בתכנית
זה עוד מוקדם לשאול בטח, אבל- מתכננים ללכת מהפורום? ♥♥♥♥

ofree15

New member
אוי הזוי!

ואני חשבתי שאני כבר לא אראה את העונה הזאת :p

pRimaVeriTaVIV

New member
לא הייתי אומר "הזוי"

אבל בהחלט מפתיע. אני לא בעד ולא נגד - כרגע בעיקר סקרן, ומאחל הרבה בהצלחה

pRimaVeriTaVIV

New member
מה שכן

אני מקווה שאם מתמודד ישיר לא טוב, היא לא תעשה השוואות מעליבות של הקול שלו, כמו שנוטים לעשות כשנותנים ביקורת

שיהיה לה בהצלחה מעניין יהיה לראות אותה כשופטת

לא ידעתי אם אני אסבול עוד עונה של כוכב נולד.אבל עכשיו שמירי שם זה יהיה מעניין וסביל

למעלה