סופית-מירי מצטרפת לשופטי כוכב נולד

veredmp

New member
מירי התראיינה לתכנית של גיא פינס

במסגרת הצילומים שלה לחברת האיפור. היא אמרה שהיא לא מסוגלת להיות רעה, בתור זמרת היא יודעת מה זה לעמוד ולחשוף את הנשמה מול קהל, והיא יודעת מה זה להיות באודישן. היא לא הולכת לצחוק על אף אחד. עם זאת, היא אמרה שאחרי 12 שעות של אודישנים, אי אפשר לדעת מה יקרה
התכנית המלאה בטח תהיה באתר מאוחר יותר http://bidur.nana10.co.il/Section/?SectionID=11246

veredmp

New member
הם אמרו שהיום אין ש.ח. בגלל פרק ארוך במיוחד

של היפה והחנון

veredmp

New member
הנה לינק לתכנית. זה ממש לקראת הסוף

אם אני זוכרת נכון. אצלי כרגע זה לא עובד, אבל אולי זו סתם בעיה במחשב שלי...

Music4Life

New member
../images/Emo99.gif זה שמירי יפייפיה, זה כבר ברור

אבל פה וואי וואי
מעלפת!!!

אייך מירי תתמודד עם קריאות בוז?

חשבתם על זה? עד עכשיו מירי הייתה רגילה רק לקריאות חיביות בהופעות שלה ובכוכב נולד תמיד שיש שופט שאומר משהו רע על מתמודד שבא עם חמולה מהבית נשמעים קריאות בוז מירי היא עדינה ורכבה ולדעתי לא תוכל לשאת את זה לאורך זמן . וזה יקרה כי תמיד קורים שם דברים כאלו קריאות בוז כלפי שופט. מעניין אייך היא תקבל/תתמודד עם זה?

Music4Life

New member
בסדר אבל ..מירי לא עשויה מנייר

אזמה אם יצעקו בוז או דברים כאלה..היא לא עד כדי כך שברירית...ואני לא מבינה למה שזה יהיה רעיון רע, מה יכול לקרות? סה"כ מעניין הרעיון וטוב שהיא בפאנל, יש לה הרבה נסיון...והיא יכולה לשפןוט מצוין, והיא תהיה עדינה מאד, אני יודעת את זה. מעולה שהיא שם
וזה כבוד .

Music4Life

New member
../images/Emo260.gif אגב מירי .......

נראה לי שהגיע הזמן שהיא תכתוב לנו כאן כמה מילים..
מתגעגעים......

viko222

New member
הולך להיות מעניין ביותר

אף פעם לא עקבתי אחרי התוכנית המשעממת הזו כנראה שהעונה הזו תהיה מעניינת. סגירת מעגל למירי,פעם שופטים היו קוטלים אותה כיום היא שופטת,אך בטח לא תקטול!! מחכה בקוצר רוח..

למעלה