סופסוף יש לי תמונה..!

*STARSHINE

New member
סופסוף יש לי תמונה..! ../images/Emo110.gif

וויהא.. אחרי שכמעט פתחתי את הראש בנסיונות נואשים לחבר את הסורק.. הצלחתי! אמנם התמונה קצת מטושטשת, ובכלל- אני נראה בה קצת מסטול, אבל זה גם משו. חוץ מזה.. א. קניתי עגיל חדש.. שחר, תתחדש! ב. הבהרתי לאימא שלי שבין אם היא תרצה ובין אם לא.. אני קונה (על חשבונה, כמובן) מערכת סטריאו חדשה (שחר תתחדש?) ג. הצלתי היום אדם מהתאבדות בכך שאמרתי לה שאם.. שאם.. שאם את תתאבדי אני אכעס עליך! (לידידה שלי יש נטיות אובדניות כבר המון זמן..) ד. חנכתי את הסארבקס בתל אביב. שוקו חם אמרתי? שחר.

פלוק!

New member
למה לחמצן?! למה לחמצן?!

א. כן, כן.. תתחדש! ב. חוצפן?! ג. כל הכבוד....?!

*STARSHINE

New member
אין רע.. כלל וכלל.. אבל זה היה לי..

מזעזע. אז וויתרתי מראש... שחר

~מיכל15~

New member
שחר לכאן ומיד!

תתחדש ו... תתחדש? פעם הבאה אני מציעה קפה בטעם קרמל צל"ש שאת(ה?) בת"א תקפוץ לביקור... ובקשר לתמונה, אני ישאר ללא תגובה כרגע( תן זמן לעכל)

$ מעיין $

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואו אתה מדהיםםםםםםם!! *פה פעור*

מלמולה

New member
שיט 9 וחצי אני תפוסה

שחר מתי אמרת שאתה הומו אתה הומו??? וזה לפי הפתגם המפורסם שבזמן האחרון אני משתמשת בו הרבה כל הטובים תפוסים או הומויים שיטטטטטטטט

שחררררר! אני מכירה אותך!

דיברתי איתך פעם באיי סיי קיו! דיברנו ביחד! ו...אממ.טוב זה ביננו כנס לאיי סיי קיו שלי! 127773502 ביי בת -אלי

liran b

New member
ממ למרות שאני בן אני יוכיח לכן

הבנות שבנים גם יודעים לתת מחמאות! שחר דבר ראשון אתה נראה ממש טוב ....... דומה לאחד שראיתי בצו שלי בצבא יותר נכון אותו חימצון....... אבל באמת נראה טוב...... תגיד לקפה הזה לא קוראים סטארבאקס????. ואיפה זה בתל אביב???? אני מת לראות איך זה שם השוקו\קפה\ מה שלא יהיה שם.........

*STARSHINE

New member
וואי.. תודה אחי..

אני עוד עלול לחשוב שאתה מנסה להתחיל איתי...
אני האמת לא מתלהב מהחימצון הזה.. אני די נראה בו כמו גלידה.. אבל יהיה בסיידר. לקפה הזה אכן קוראים סטארבאקס (לא אמרתי כבר?) ועומד להיפתח (או כבר נפתח?) עוד סניף בשד´ רוטשילד פינת אלנבי ובדיזנגוף. יש למה לחכות.

liran b

New member
ממממ תגיד.......

את אוהב בנים?????? כי לאחר עיון בכרטיס שלך.. אני לא יודע מה לחשוב...... ממ לא אני לא מנסה להתחיל איתך.......... אם הייתי רוצה להתחיל איתך זה היה הולך ככה : " היי סקסי מה קורה?? בא לך לצאת לאנשהו?".. אבל מה לעשות אני עדיין לא אוהב בנים........ אז כנראה לא התחלתי איתך...

למעלה