סופסוף יש לי תמונה..!

dominogrose

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה

מה זה היופי הזה ?!?!?!!? יכולת לפחות להזהיר אותנו קודם...
(הייתי פשוט חייבת להגיד את זה....)
יותר נכון.... לצעוקק את זזהההה ***סיון***

lala182

New member
שחרררררר אני ../images/Emo99.gif

איזה חמוד (וחתיךךךךךךךך) אתה... אני לא מאמינה שזה אתה אתה נראה ממש ממש ממש טוב ממש מזכיר לי את כל הבקסטריט בויז למינהם בצעירותם... :) חוצמזה תזכיר לי בן כמה אתה...? לפי מיטב זכרוני 14 לא? אתה נראה הרבה יותר גדול :) לה-לה עדיין בהלם :)

שקרן מגעיל!

בנות זאת לא התמונה שלו , לבן אדם שבתמונה קוראים גיא רייכמן והוא פרסם את התמונה שלו באתר אחד שהייתי בו פעם, אז או שקוראים לך גיא או שזאת לא התמונה שלך! מליאתו´ש

slim girl

New member
מ-ד-ה-ים!

שחר אתה או לא אתה = פשוט מדהים!!!!!!!!!!! יש סיכוי לשנות לך את הנטיות......?

*STARSHINE

New member
כאילו שיואו, כאילו דה, כאילו נא..

להירגע. טוק טוק- סנובית, טוק סנובית, אני יפה ואת קופה וזה עובדה כאילו דה, ´סתכלו ת´לק, ´סתכלו ת´בגדים, ס´תכלו ת´שיער, ´סתכלו ת´עקבים, שימותו הקנאים- וכפרה לאלוהים..! ---------------- HEY YOU! מאיפה את מכירה את זה? בכל אופן.. תודה. שחר.

עוגייה

New member
אה-אהה, אה- טוק טוק אה

מאיפה אני מכירה את זה?? אממ... מאחותי אני מניחה. בת 9 הפרחה הקטנה הזאת... ויש לה גירסה חדשה לזה- אה- אהה, אה- טוק טוק אה אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה כאילו שיואו כאילו דה כאילו נא להירגע תראו ת´לק, תראו ת´בגדים אני מהממת- ותודה לאלוהים! (ככה גידלתי אותך?????????????תתביישי! את בושה למשפחה!
)

פפפחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!../images/Emo6.gif

אני זוכרת את זה בתור- שיואו ואו דה, קומקום, מרובע אני, פצצה, כאילו ואו, כאילו דה, כאילו נא להירגע, כאילו טוק טוק טוק יא סנובית! תסתכלו על העקב תסתכלו על הבגדים
לנשק ת´תחתונים השיער שלי גולש, ניפגש מחר בשש יש! ....וכמובן שיש לזה תנועות...

bay the way...

בגלל ה"כאילו דהה" נזכרתי... נכון יש את הפרסומת עם הילדה הזו והכאילו דהה (אאאבאאאא-כאילו דה!) נו...בזק...לא משנה, אז היא מהכיתה שלי,והיא לא כ-ז-א-ת סנובית...:) חוצמזה, נכון יש את אבא שלה בפרסומת, אז זה אבא שלה האמיתי, נתן נתנזון, מ"בלי סודות"...אם מישהו זוכר (למה שתזכרו?!) ואח שלה, הלימון הזה, (הוא צהוב ביותר, אם לא הבנתם), קוראים לו צוף, והוא אח שלה האמיתי..! אממ... אני מניחה שאני מדברת לעצמי כי כולם רואים בטי... טוב! לא משנה!
ענת

רגע אז זה באמת לא אתה?

אני לא מאמינה!
ככה אתה מוליך את כל הבנות המאוהבות פה שולל?! אני בשוק! אני בהלם! (פרסומת מהרדיו) *שמה יד על המצח ומתעלפת*

iritush

New member
היי...../images/Emo39.gif

טוב אז קודם כל....היי לכולם
... נראה לי שזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה ... הקיצקץ יש לי שאלה ....מתי סרקת את התמונה הזאת? ...(כאילו השבוע/החודש...)

No Doubt

New member
שחר.....

א. אתה דומה לג´סטין מהכי גאים שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ב. אתה בטוח שאתה הומו??? כי אם לא אני פנויה להצעות

Black Cat15

New member
שחר... ../images/Emo99.gif אתה נראה ט-ו-ב!!!

אתה נראה מעולה!!
נפגשים ביום שישי???

or_אורוש

New member
שחרררר

נעים מאד, אני אור´וש... אז ככה- למה אתה מוכר לי? מפני שחברה שלי מהאודיגו שלחה לי את התמונה שלךךךךך!!!! והיא אמרה שאתה חבר שלה אנאעארף... חחח אני מודה-אכלתי ת´לב... אתה פשוט נראה מעולה
אור´וש

למעלה