סופסוף עשיתי לעצמי

Arfilit

New member
סופסוף עשיתי לעצמי

אחרי שמונה וחצי חודשים בהם שמתי את עצמי בצד מבחינת תחביבים ופנאי - כמעט לא יצאתי בלעדיה וכמעט לא עשיתי שום דבר שקשור לתחביבים שלי - עשיתי היום מעשה. הגבר נדרש להתייצב בבית מוקדם - ואני הלכתי לי לחוג דרמה. איזה כיף היה!!!!!!!!!! חזרתי אישה שמחה, אל בית שקט, עם פעוטה רגועה ואבא לאחר קרב קצר כנגד הקרעכצן בו הוא נחל נצחון. מעכשיו - כל יום שני - דרמה!

mummy

New member
ערפילית, איזו אשת אשכולות את

אני עדיין מחכה לשמוע באיזה תחרות סיפורים זכית... או לפחות לקרוא את הסיפור
ומזל טוב על החוג החדש.
ולו רק על זה שיש לך את הכוחות להתחיל דברים חדשים. על אחת כמה וכמה שהם משהו רק שלך. מגיע לך, תהני!

Arfilit

New member
הסיפור

זכה בציון לשבח בתחרות הסיפור הקצר של לשכת עורכי הדין.

מאז

New member
וואו, קראתי את הסיפורים שם

אפשר לשאול (אפשר לענות במסר, אבל אני ממילא לא זוכרת את השמות של הכותבים) איזה סיפור זה? זה הסיפור עם העוגה?

ענתש

New member
עכשיו זה ממש מסקרן כי גם אן שרלי

זכתה בתחרות סיפורים עם סיפור על עוגה

Arfilit

New member
../images/Emo123.gif מי זאת אן שרלי?????

הסיפור עם העוגה הוא שלי!

מאז

New member
טוב, אז אני אהיה כנה. הסיפור שלך

נהדר! אחרי שגמרתי לקרוא את כל הסיפורים (סליחה, בשירותים...) חשבתי שהסיפור שלך (ולא ידעתי אז שהוא שלך!) ממש יפה, יותר מאלו ש"זכו: ממש. אפילו דיברתי עם בעלי על הסיפור הזה, כי יש בו משהו מאוד עוכר שלווה, ובתור אמא טריה מאוד מטריד אותי שאנחנו יכולים להיות מלאי רצון טוב (כמו האמא שבסיפור) ובכל זאת להשאיר כאלו צלקות אצל ילדים. ואם כבר, שאלה שסקרנה אותי כשקראתי את הסיפור (כמה פעמים יוצא לדבר עם הסופר בעצמו?) - האם הסיפור "מבוסס על סיפור אמיתי"?

Arfilit

New member
זאת שאלה שתשאלי אותי

כשאהיה אשת השבוע...
סתאאאאם... זה פיקשן - אבל יש בזה אלמנטים ממני.

אפרת12

New member
ואיפה אפשר לקרוא את הסיפור הזה../images/Emo35.gif

כבר נהייי ממש סקרנית

אור67

New member
ואני אומרת - היפ הופ הוריי!!!!

כל הכבוד, ואחרי הכל "למה לעשות דרמה מכל דבר?" לקחת את הזמן לעצמך נשמע לי כמעט טריוויאלי ובכל זאת דורש נקיטת צעד. שמחה לשמוע שנהנית, ואגב, נראה לי גם חשוב ונחמד שהאיש והקטנה מבלים זמן איכות לבד לבד.

בימבילי

New member
יופי!

אני מחפשת חוג לעיסת נייר (ברצינות). ומה בדיוק עושים בחוג דרמה? תהני!!

אור67

New member
../images/Emo8.gifזיו שלי מעביר קורסי לעיסה....

לעיסת נייר היא רק חלק מהקורס

Arfilit

New member
בחוג דרמה?

משחקים משחקי תאטרון עם שלל אימפרוביזציות, לומדים להקשיב ולהגיב על במה וכן הלאה דברים הקשורים לדרמה - ובסופו של דבר יש איזו תכנית לעשות איזה משהו עם טקסט.

galiaS

New member
איזה כיף לך

נשמע נהדר. עכשיו שמקבלים במשורה את הלבד הוא נהיה מהנה שבעתיים, נכון?

למעלה