נפלא
ה הגרי3 New member 18/5/04 #19 צירוף מקרים מדהים ../images/Emo2.gif הבוקר בעודי עושה סדר בשולחני מצאתי את החוברת של ועדת התרבות ואירועים של לשכת עו"ד - תחרות הסיפור הקצר. קראתי את הסיפור שלך ומאוד מאוד אהבתי. כל הכבוד.
צירוף מקרים מדהים ../images/Emo2.gif הבוקר בעודי עושה סדר בשולחני מצאתי את החוברת של ועדת התרבות ואירועים של לשכת עו"ד - תחרות הסיפור הקצר. קראתי את הסיפור שלך ומאוד מאוד אהבתי. כל הכבוד.
ע עמית@ New member 18/5/04 #26 ומה עושה מי שאיננה עו"ד? ../images/Emo3.gif אנחנו במיעוט, אני יודעת.. אבל בכ"ז.. אפשר לפרסם אותו? אני מתה לקרוא.
ומה עושה מי שאיננה עו"ד? ../images/Emo3.gif אנחנו במיעוט, אני יודעת.. אבל בכ"ז.. אפשר לפרסם אותו? אני מתה לקרוא.
ש שִירָה New member 18/5/04 #22 איזה כיף! נשמע לי מקסים!../images/Emo151.gif יש סיכוי לקבל לינק לסיפור שלך? אני מאד אוהבת את סגנון הכתיבה שלך...
איזה כיף! נשמע לי מקסים!../images/Emo151.gif יש סיכוי לקבל לינק לסיפור שלך? אני מאד אוהבת את סגנון הכתיבה שלך...
מ מ ת י ל ד ה New member 18/5/04 #25 איזה יופי! כיף לך! ואני ראיתי שיש חוג ריקודי בטן קרוב לכאן, אבל אין סיכוי שאוכל להתמיד, לאור תקופת המבחנים הממשמשת ובאה . תהני!
איזה יופי! כיף לך! ואני ראיתי שיש חוג ריקודי בטן קרוב לכאן, אבל אין סיכוי שאוכל להתמיד, לאור תקופת המבחנים הממשמשת ובאה . תהני!
O odeia New member 19/5/04 #27 איזה כייף לך. נראה לי שהיציאה השבועית שלי תהיה לעוד עבודה חלקתי שהציעו לי. בשבילי - אולי בגלגול הבא. מאוד שמחה בשבילך, זה מגיע לך מאוד, תהני לך בכייף.
איזה כייף לך. נראה לי שהיציאה השבועית שלי תהיה לעוד עבודה חלקתי שהציעו לי. בשבילי - אולי בגלגול הבא. מאוד שמחה בשבילך, זה מגיע לך מאוד, תהני לך בכייף.