סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thunderstorm

New member
סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סופסוף פורום לסדרה הכי שווה עלי אדמות......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן.....!!! סדרה מעולה.. מצחיקה בטירוף.. אין כמו דריה והציניות שלה:) (מעניין... גם לי התחילו לקרוא "דריה".. אבל לא נורא, סבבה..) אז כדי שזו לא תהיה סתם הודעה משעממת.... תשרשרו תגובות לשאלה הבאה.... מי הדמות הכי שולטת בסדרה (הממ.. רמז, דריה, רמז..) ומי הכי גרועה/מיותרת? :)

Levinzone

New member
../images/Emo99.gif הכי שולטת?

טרנט, וזה דיי ברור לא? אני מאוהבת בדמות מצויירת. עד כמה זה פתטי? והכי מיותרת? אף דמות לא מיותרת, אפילו לא סינדי עם המבט המציק ביותר שלה :) אגב, יש לכם מושג מאיפה אני יכולה להוריד שירים של מיסטיק ספיירל? יש לי שיר אחד (every dog has it´s day) ואני ממש רוצה עוד. יש לו את הקול הכי סקסי בעולם. דמיט, אני מאוהבת בדמות מצויירת!!!

thunderstorm

New member
אל תדאגי..

זה לא כזה פתטי.. הדמות שלו נראית מצוין..... (שיט, אני מזילה ריר...) ויש דברים יותר גרועים - חברה שלי התאהבה בברוק, דמות מצויירת מפוקימון... ככה שטרנט זה בסדר גמור!! והוא אכן שולט..... אבל דריה יותר!!!!!!! (הם היו/יהיו מתישהו ביחד? זה יהיה ממש מגניב......) ותנסי בקאזה... אולי יש סיכוי למצוא שם. ודמויות מיותרות.. הייתי יכולה לוותר על...... רגע..... שנייה.... עוד שניונת.... דקה.... נו.... המממ...... אוף.. אולי באמת על אף אחד..... LOL:)

Levinzone

New member
זה לא רק איך שהוא נראה...

גם האישיות שלו.. של הדמות, ז"א. הוא כזה אדיש, זה פשוט עושה לי את זה :) והקול שלו.. P: ולא מצאתי בקאזה :(

punktx

New member
welcome to the club....

טרנט. איך אפשר לא להיות מאוהבת בו? :\\

shabby

New member
אכן טראנט הכי שולט

ואפילו יצא חרוז ואפילו קפץ בדרך

Dracos Love

New member
אוו טופיקס זה טוב! ../images/Emo108.gif

החינוא את הפורום! אממ.. הדמות הכי שולתת (זה סלאנג, לא שגיאה. אתם מוזמנים להשתמש בזה. זה ממש שולת) היא לדעתי... המורה הזה.. אין לי מושג איך קוראים לו.. עם עין אחת קטנה ואחת גדולה.. עצבני כזה. דמות מיותרת? אמ.. 3 האהבלים האלה שרודפים אחרי קווין

oliveoil

New member
ג´ין הכי שווה! (כן כן, יותר מדריה..

פשוט נמאס לי מהאדישות הזו של דריה, שהרי ברור שבאמת אכפת והיא בכל זאת כזאת. לג´יין לדוגמא, יש גם ציניות והיא עדיין... אממ.. ברחה לי המילה. אבל אתם מבינים למה התכוונתי..

thunderstorm

New member
האמת היא..

שאני אוהבת את הציניות שיש בדמויות בסדרה.. גם של דריה וגם של ג´ין. האדישות של דריה זה מה שעושה אותה למיוחדת.. חחח.. :)

my one self

New member
טרנט

הוא אכן גדול. כולנו חולות עליו. אולי... רק אולי... יש מישהו שדומה לו ממש בעולמנו הקטן. ואולי.. רק אולי... הוא יהיה.. שלי.

HandsomeDevil

New member
שלום פה לכולם....

דריה... באמת סדרה שולטת, אני חדש פה, קוראים לי שחר. אני בן 14. זהו לעכשיו. דמות שאני הכי אוהב? ג´ין- בעיקרון היא ודריה בנויות מאותו חומר, רק שלג´ין יש סטייל. אז... ג´ין, שילוב של ציניות אגדית וייחודיות. דמות מיותרת.... אממ, אין, כל אחת עושה את התפקיד שלה, אבל אם כבר הייתי מוותר על קווין P:

../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo99.gifטרנט!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אבל אני אהיה מקורית ואגיד שאנדריאה, דמות המשנה שיש לה אולי 6 שורות בכל הסדרה, פשוט שבתה את ליבי. ואם אין לכם מושג על מי אני מדברת-תמונה מצורפת.
ומיסטיק ספיירל אחלה
אגב-מי שיש בבעלותו את השיר Who shot the hippies מתבקש ליצור איתי קשר בהקדם האפשרי!
ו, אהם, אין כזה דבר דמות מיותרת. אבל אם כבר אז כבר. ההיא הסינית ממועדון האופנה. יש לה את הקול הכי מרגיז בעולם!

Eclipsed 0

New member
אני הכי אוהבת את דריה.

היציאות הציניות שלה עושות את הסדרה. הייתי מוותרת על בריטני. הצפצופים שלה מעצבנים.

למעלה