סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO WAY! *מזועזעת*

היא הדמות הכי משעשעת בסדרה (טוב, נו, גם סנדי די מצחיקה אותי לפעמים) היא וקווין די משעשעים בטיפשותם, את לא חושבת

Eclipsed 0

New member
אולי.

אבל אני לא יכולה לסבול את הקול שלה... הוא גורם לי לבחילה. אבל אני מסכימה עם מי שאמר ששלושת הבנים שרודפים אחרי קווין הוא מיותרים יותר.

thunderstorm

New member
דריה אכן ענקית...

ונכון שהקול של בריטני מעצבן.. אבל הציוץ הצווחני והמעצבן הזה זה חלק מהאישיות שלה... חחחח.....

thunderstorm

New member
חח...

זה לא שהיא מטומטמת מכדי לדבר, זה שהיא חכמה בשביל לשתוק..:)

דמויות..

הדמות הכי שווה- טרנט..(כמובן)
הדמויות הכי מצחיקות-בריטני והחבר שלה, הם מצחיקים בגלל הפיגור חח..(סורי פשוט שחכתי איך קוראים לו). הדמות הכי מעצבנת-החברה הסינית של קווין, הקול שלה פשוט משגע אותי!!
. הדמות שהאבתי את האופי שלה-..בעצם יש 3 ..אז יש את דריה שכן הציניות שלה ואיך שהיא לא שמה על אנשים ,אומרת לכולם מה שהיא חושבת..כל הכבוד
. ויש את ג´ין כמובן..נראה לי בגלל שגם הציניות שלה..כנ"ל (בקשר לדריה), היא בן (בת) אדם אומנותי
, ואני מעריצה /אוהבת (איך שאתם רוצים) אומנות. ויש גם את אנדיאנה ...שבאמת לא מדברת הרבה אבל אני אוהבת את השירים שלהיא כותבת. להזכיר לכם היא הקראיה שירים שלה באיזה ערב התרמה או משהו..אני כבר לא זוכרת. טוב נראה לי שזהו...תוסיפו גם דעה משלכם.

Esmena

New member
אני מוכלחה להגיד

בזמן שתיסקלו אותי, שהדמויות של ג´ין וטלנט לא אהודות עליי במיוחד. הציניות שלהם " מאגניבה" וקלה מדי. זהו- הם קלים, יותל מדי אנטי, אנלייקבל משהו. דמות אהובה- טוב. זה קשה... פאשן קלאב! הן משעשעות וחמודות ... משו משו. גם לדליה והו ליה-חיבה גדולה יש לי. ולג´ודי, יש לי קטע מוזל עימה. כ"נל המולה לספלות.וקווין. ודימלטינו. ו...הבנתם את הלעיון הכללי. דמות מיותרת - אנדליאה, ויותל מכך- אפצ´אק. מה לעשות, דמות של "חנון" ו"פליקית" נראות לי מיותרות ושטחיות בסידלת אאוטסיידלים. לילה עוף מתלומם!

eb182

New member
אני מרחמת על ג´ודי

כי רואים כמה היא רוצה להיות כמו דריה וג´יין היא פשוט מפחדת לא ללכת לפי החוקים החברתיים ומה שמצפים ממנה

Esmena

New member
כן, את צודקת. זה אחד הדבלים שאני

אוהבת בה. וגם, היא מלעננת מבחינת הפוליקטילי קולקט, כלומל- שלא(לאו התייחסות בפרק היליד).

למעלה