סופרבול בפיצ'ר

סופרבול בפיצ'ר

חברים, אני וגדי מארגנים צפייה משותפת בפיצ'ר (הרצליה פיתוח). כעקרון הזמנתי מקום ל-30 איש (מחולק לשני "ח" של כורסאות ועוד כורסאות בצד בצמוד). אם מצטופפים יהיה גם מקום לכ-35 איש. הדיל הוא כזה- מבחינת המקום זה מינימום הזמנה של 50 ש"ח (כלומר עם אבטחה ושירות זה משהו כמו 60). צריך להגיע עד 12:30 למקום. בשעה הזו כורסאות ריקות ימסרו לדורשים אחרים (ויהיו כאלה בטוח). מבחינתנו- המטרה היא שנצפה ביחד כל חברי הפורום ונעביר ארוע באווירת פוטבול ולא בבית בניקורים מול המסך הקטן. מי שרוצה להגיע מתבקש לשרשר את ההודעה הזאת (ולא תתי הודעות) ולהגיד כמה אנשים באים. זכרו, אפשר להביא חברים מבחוץ אבל לדעתי כדאי לשמור זאת במסגרת הפורום. כלומר, ש-X לא יגיד שהוא מגיע עם עוד 16 איש ואופס, נגמרו לנו המקומות. בגלל מגבלת המקום, כל הקודם זוכה. מצטער, פשוט אין דרך אחרת. אני אנהל רשימה של כל החברים שנרשמו וכל אחד יקבל תשובה לגבי ההרשמה שלו (אם יש מקום או אין). כל חבר יקבל ממני איזשהו קוד במסר אישי וזאת על מנת שנזהה אותו ואת חבריו ביום הארוע (אני וגדי נהיה שם עם רשימה מסודרת). שוב, מתוך התחשבות בחברים האחרים, אם מישהו לא יכול להגיע לאחר שנרשם, הוא מתבקש להודיע לי על מנת שאחרים יוכלו להצטרף במקומו. אם חברי הפורום מגיעים ביחד, אז נא להירשם רק פעם אחת. דבר אחרון- אנא הקדימו להירשם כי ביום שני אני צריך לדבר עם הבעלים על מנת ל"שחרר" מקומות שלנו שלא נתפסו (לא שאני חושב שיהיו כאלו). חוצמזה, כל אחד כמובן יכול להתקשר בנפרד למקום ולהזמין לו מקומות נוספים (ולדעתי כבר אין יותר מדי). יאללה, להתראות עוד שבועיים וקצת...

Yo-man

New member
אני בא + 3 חברים (4 סה"כ)

שמות: יורם, ינון, גיל ודודו. ולמי שמכניס הודעות אחרי - אנא, רק מספר אנשים (עדיף בכותרת) ובלי יותר מידי "סיפורים". תודה ולהתראת.

b i g t o m

New member
יש לי שאלה?

נראה לכם שהם יכנסיו אנשים מתחת ל18? אני בן 17וחצי אם זה משנה

gadotmi

New member
קצת גבולי....

ואת זה אני אומר מנסיון השנה שעברה. עדי, יש אפשרות לבדוק, או שנשלח את הגברבר הצעיר להתקשר לפיצ'ר בעצמו?

gadotmi

New member
6 מקומות בטוחים

שמות: 1. גדי 2. יאיר לשם 3. אבי אורנן 4. ירון ארבל 5. נועם שיזף 6. איתי שינקמן הערה למשפט של יורם: לא להסתפק ברישום הכמות בכותרת. חשוב לפרט את השמות שם המזמינים כדי שנוכל לעקוב אחרי הנכנסים במהלך ההכנות לערב הגדול. להתראות לכולם.

H20Knick

New member
אני + 3 חברים - סה"כ 4 ../images/Emo3.gif

שמות: אלעד אייל + עוד 2

gadotmi

New member
גם כאן חשוב לבדוק מגבלת גיל...

אשמח שהם יגיעו, אבל רצוי להעות ערוכים למניע אי נעימות. אני חושב שניתן להגיע לסיכום עם הפיצ'ר שהגעת במסגרת קבוצתית כאשר יש בקבוצה אנשים בוגרים (שלא נאמר מזדקנים... שיכולים להיות אבא שלהם..) תאפשר כניסת בחורים צעירים ללא התניה בעניין הגילאים...

אבדוק זאת מחר. אני לא יודע

מה המדיניות של המקום ומהו החוק המדויק. מחר תפורסם הודעה בנושא.

H20Knick

New member
../images/Emo18.gif Importent ../images/Emo18.gif

I tried calling Pitcher now, but they arent answering. They said on the voice message that they have a website called www.pitcher.co.il but its not going on to any website. I triend spelling it differently but it wont work. Help?...

הנה האתר שלהם-

http://www.feature.co.il/default.asp תן לי בבקשה שמות אמיתיים. אם אין לך אז אין. אני אשמור שני מקומות וכשיצטרפו עוד שניים נכניס אותם.

H20Knick

New member
השמות הם כך

לי - LEE SHOCKEY זה קינוי לא משנה, קוראים לו עמיעד

למעלה