סופרבול בפיצ'ר

אני אשמח להגיע

שמי עמית תמר.. שיהיה משחק טוב, אווירה טובה.. בעצם כמו בפורום הזה כל העונה.. תנו רק הוראות איך להגיע כמובן .

ranatz

New member
אני פלוס עוד חבר מבוסטון

רן ואמיר, תושב בוסטון ואוהד שרוף של הפאטס שמגיע לחופשה בארץ ומשוכנע שהוא הולך לראות בפיצ'ר אליפות שלישית של קבוצתו האהובה (ויש לי הרושם שהוא לא יתאכזב..) אז רן ואמיר-תודה דרך אגב יורם, במחצית אתה מחלק את הפרסים לזוכי התחרות? אני רוצה להשוויץ בפני אמיר

ranatz

New member
אופס שכחתי את אסף!!

אז אני אגיע עם עוד שני איש , אמיר ואסף, וכל זאת בתנאי שמקבלים אנשים מפתח תקווה שהם אוהדי ריידרס רחמנא לצלן

gadotmi

New member
רדי לבצע מעקב, נודה

לך מאוד על העברת קצת יותר פרטים

ahakim

New member
אני + 2 עד 4

אני (אלון חכים) מגיע עם עוד שני חברים לפחות: גיל שטיינר גיל שלו עוד שניים עדיין בסימן שאלה. תהיה תשובה עד סוף השבוע. אלון

שני בפנים סופית.

שניים בפנים עד יום שישי בצהריים. תשתדל לתת לי שמות כמה שיותר מהר.

ahakim

New member
עוד אוהדת אחת

אני רוצה להזמין עוד מקום אחד בשביל אוהדת (נשואה עם 3 ילדים... לא להתלהב יותר מדי) בסך הכל אני רוצה 4 מקומות (כולם 35+): אני (אלון חכים) נירית גרושקו גיל שלו גיל שטיינר

gadotmi

New member
חברים נוספים מ salnews

נכוון לרגע זה קיבלתי אישור הגעתם של שני החברים הללו: אור אריה דובי יעקובוביץ' כמה חברים נוספים טרם אישרו הגעתם סופית, ולכן אני עוד לא רושם את שמותיהם, אבל אם זה יגיע במהלך השבת ארשום גם אותם. בנוסף, רביב (ממשתתפי flagfootball בספורטן, שהיו הוכחים בצפיה בשנה שעברה) מבצע מעבר זריז בין החברים שמשחקים יחדיו ויעביר את רשימת השמות בהקדם האפשרי. יש צפי של תוספת כ 6 עד 8 איש כתוצאה מכך. בינתיים אין שמות.

Chunkin

New member
Me and a Friend

לא יצא לי לכתוב כאן יותר מדי, אבל אני מתחיל להיות בפורום די הרבה..אשמח לבוא עם חבר(אוהדי ג'יאנטס מושבעים) השמות שלנו זה עידו(אני) ועומרי.. אם יש מקום..

למעלה