סופר השבוע - רואלד דאל

../images/Emo119.gif ציטוט שביעי:

"החשיבות הגדולה ביותר בתוכניתו של מר הופי היתה לעובדה שאסור בהחלט שהצב החדש יהיה גדול יותר מאלפי..." הפתרונות (אם לא תעלו על זה עד אז), ינתנו ביום שלישי הבא. נא לא לכתוב את הפתרונות בכותרת.

נו, הספר הזה על הצבים.../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

שהייתה מישהי שהיה לה צב קטן והיה מישהו שהיה מאוהב בה בלהבלהבלה...

maore

New member
זה נשמע יותר כמו מומו של אנדה..

מהתשובה שלך...

לא.><../images/Emo19.gif

הספר ההוא, נווו. השם ברח לי. קראתי את כולו בספריה פעם.

Athaclena

New member
שם הספר בגוף ההודעה../images/Emo26.gif

esio trot בעברית האמת שאין לי מושג, אולי "השב יבצ"?

maore

New member
צ'ארלי והשוקולדה../images/Emo67.gif

ספרו הנפלא של דאל - על צ'ארלי שזוכה להיות מהילדים הבודדים שיכנסו לסיור במפעל השוקולד של וונקה. מקור השם וונקה הוא מבומרנג שקיבל דאל מאחריו בילדותו, עם הכיתוב 'סקילי וונקה'. נעשה סרט שראינו אינספור פעמים בילדותנו ובקרוב עתיד לצאת סרט נוסף (יוני?) בכיכוב ג'וני דפ (יש לינק לטריילר בלינק של גילי בר הלל).

maore

New member
כשהתחלתי לכתוב, אז עוד לא הופיעו כל

תתי ההודעות בשרשור (תוך כדי הכתיבה חיפשתי לי בגוגל, נכנסתי לאתרים לראות אם יש בהם דברים מעניינים וכו'..). ואחרי ששלחתי גיליתי את כל המסגרת שהתווספה לה...

../images/Emo13.gif שונות ../images/Emo13.gif

כל מה שבא לכם לכתוב בנושא, דעות אישיות וכל מה שלא נתתי לו כותרות.

../images/Emo140.gifרואלד דאל:

זה האתר הרשמי של הסופר רואלד דאל: http://www.roalddahl.com/ אתר ממש חמוד... כדאי מאוד לבקר באתר!!

Athaclena

New member
אנטישמיות

אז שמעתי, ויותר מפעם אחת, שהאיש היה אנטישמי. לי זה לא מפריע - אני נהנית מהספרים שלו גם ככה ואני לא יכולה לדבר איתו ולשכנע אותו אחרת (כי הוא מת), אז זה מקרה אבוד. אבל גם אמרו לי שבמכשפות הוא מראה את זה והמכשפות הן כאילו יהודיות - יש להן פאות, והן נראות לכאורה נורמליות... לי זה נשמע כמו שטויות.

למעלה