כן... אבל זה פשוט לא אותו דבר
Y yoo New member 9/10/04 #19 קניון הזנב בראשון... הצעה שלי, אל תתקרב... מחירים מטורפים, ובעל בית עוד יותר מטורף... עדיף לך לא לדעת...
קניון הזנב בראשון... הצעה שלי, אל תתקרב... מחירים מטורפים, ובעל בית עוד יותר מטורף... עדיף לך לא לדעת...
X XplowBoy New member 12/10/04 #21 להפך! צריך להתקרב! כדי שהוא יחשוב שאתה חבר שלו! ואז שהוא לא ישים לב תדחוף את כל הקונסולות למכנסיים ותברך משם בטיסה!! תבוא חמוש כי בטח יהיה שם מאבטח! אתה יורה בו קצת עם הרובע מים על חליפת מגן רק כדי שזה יראה אמיתי ואז אתה גונב בי אם וו ובורח למקסיקו!
להפך! צריך להתקרב! כדי שהוא יחשוב שאתה חבר שלו! ואז שהוא לא ישים לב תדחוף את כל הקונסולות למכנסיים ותברך משם בטיסה!! תבוא חמוש כי בטח יהיה שם מאבטח! אתה יורה בו קצת עם הרובע מים על חליפת מגן רק כדי שזה יראה אמיתי ואז אתה גונב בי אם וו ובורח למקסיקו!
Y yoo New member 12/10/04 #23 Its useless אתה מדבר עם הבנאדם והוא מתחיל להגיד לך שאתה משתין רק בזכות אלוהים... (סיפור אמיתי לגמריי) כך שאני בטוח שהשיטות האלו מוכרות לו XD
Its useless אתה מדבר עם הבנאדם והוא מתחיל להגיד לך שאתה משתין רק בזכות אלוהים... (סיפור אמיתי לגמריי) כך שאני בטוח שהשיטות האלו מוכרות לו XD