סופשבוע אחרון לשנת 2015
-סיכום שבועי

סופשבוע אחרון לשנת 2015
-סיכום שבועי

מה היה טוב, פחות טוב וממש לא טוב בשבוע הזה

תוכניות לסופשבוע

ועוד תוספת אחת קטנה לכבוד סוף השנה הלועזית-
איך הייתם מסכמים במשפט אחד את מרבית סופי השבוע שלכם השנה

סופשבוע מקסים לכולנו

1me too1

New member
מסכמת

השבוע עבר מהר באופן יחסי.
יצאנו קצת יותר מהבית - מלחיץ לצאת עם גור שצווח ככ חזק.
הילדון פיתח איזו דלקת בברך ונשלח לבית החולים, אבל שוחרר. בילה את היומיים האחרונים של בית הספר בבית. הגורה אובחנה עם ריפלוקס, מקווה שהצרחות יתמתנו.
הבחור יצא גם הוא לחופש, ואנחנו במוד חופשה, משתדלים להשלים שעות שינה.
&nbsp
את השנה אני יכולה לסכם כשנה מפתיעה, מאתגרת, מלחיצה בסך הכל שנה טובה

לשנת 2016 שבפתח אנימאחלת להיות שנה של בריאות לכל אהובי ומכרי , שנה של הצלחה עם הרבה טוב
סוף שבוע נעים ושבוע טוב

השבוע שלי היה מאוד חביב ונחמד

שבוע של אשלייה שאני בהריון,ממש הרגשתי ככה והיום בבוקר התברר ש...לא
בטא שלילית... ככה יעשה למי שאשכרה טרחה להיות אופטימית וקיבלה כאפה לפנים...
&nbsp
לפחות התסכול הביא לעודף יצירתיות-אני כבר כמה שעות מכינה דברים לגן...
&nbsp
בגן היה שבוע קצר ויצאנו לחופשת חורף שתהיה עד יום שני הבא.
&nbsp
ההרגשה זיפת, אני לא אשקר... כל כך רציתי וקיוויתי שהפעם זה יצליח.

shuttles3

New member
אוי יקירתי...

צר לי לשמוע

מחכה בקוצר רוח לקרוא חדשות נפלאות בעוד כמה שבועות. ובינתיים שולחת חיבוק חזק ושק וירטואלי עם כוחות נפשיים. תמשיכי להיות אופטימית! תמשיכי תמשיכי תמשיכי להיות חזקה.
זה יצליח!

תודה ואמן

אין ברירה, אלא להיות חזקים ואופטימיים-לא רואה דרך אחרת להמשיך לשרוד את זה...

משל333

New member
מצטערת לשמוע

ברור שההרגשה זיפת, איך אפשר שלא. קחו לכם מספר ימים להתגבר על האכזבה ובטוחה שתמצאו כוחות להמשיך. בינתיים פנקי את עצמך ותעשי דברים שהכי כייפים לך.
יצא לך כבר לדבר עם הרופא לשמוע מה הוא אומר או רק בשבוע הבא?
חושבת עלייך

קיבלתי את התוצאות מרופא אחר

שעובד עם הרופא שלי בבית החולים. הרופא שלי בחופשה.
מחר אמורה לעשות עוד בדיקת דם לבדוק מדדים כי אומנם הבטא הראתה שלילי אבל היו כמה דברים מוזרים במדדים האחרים ורוצים לבדוק את זה. מקווה שאולי הרופא או המתמחה הראשית שלו יהיו במרפאה ואוכל להבין יותר מה קרה פה כי כל הסיכויים היו לטובתי.
&nbsp
נתתי לעצמי יום אחד להתאבל על זה, הייתי יום שלם במצב של בכי,כעס, שקט, תסכול ואז תיעלתי הכל לטובת הכנת דברים לגן שבכלל לא תכננתי להכין אבל נכנסתי למוד עשייה וזה עזר לי להתמודד עם זה קצת.
&nbsp
היום אני מתכוונת לעשות יום כייפי כמה שיותר- אפייה, סיבוב שופינג קשקושים לגן ויאללה מתחילים מחדש... אין דרך אחרת אלא לקום ולעשות מה שצריך.
&nbsp
לפחות יש לי פטור כמה ימים מהכדורים והזריקה הכיפית בישבן

1me too1

New member
אוי

מצטערת,
אבל זה יבוא, בסוף זה יבוא.
תשמרי על אופטימיות
יש לך עוד מוקפאים, נכון??
מחזיקה אצבעות

סיכוי מזערי, הרופא אמר שזה שלילי

וכנראה בגלל ההורמונים.הולכת לבדיקת דם מחר כי זה מה שהמליץ.
יהיה טוב.
תודה

יוקלילי

New member
כל יום שעובר הוא פחות יום לחכות

מאחלת לך שתהיה קליטה מוצלחת בקרוב. מעניין כמה נקלטות כבר בפעם הראשונה..תפנקי את עצמך, שיהיה לך נעים וכיף. אצלי, בכל פעם שהופיע המחזור, עשיתי משהו קטן, עוגה טעימה בקונדיטוריה, ארוחה במסעדה או בגד.רק אתמול קראתי מחקר שעשה אנליזת על להפריות, על כך שאין להגביל את הנסיונות להפריה. מאמינה בכוחות הנפש האדירים שלך, ובטוחה שתצליחי- בסוף תקבלי ילד נהדר ועוד אחד..

placid1

New member
במחקר הזה גם דנו בתופעות הלוואי ובסיכונים

שמגיעים עם הפריות, שכך הם שולפים המלצה שלא להגביל ולא לחשוב פעמיים מה יותר חשוב, תינוק או אשה בריאה?

יוקלילי

New member
מסכימה שצריך למתוח את הקו באיזשהי נקודה

אבל זה צריך להגיע בדיאלוג בין הרופא והזוג המטופל. לכל אחד יש את מערכת השיקולים שלו. אני באופן אישי העדפתי לחכות ולא להיות במסלול של טיפולים, אבל זה באמת שיקול של כל אישה לפי הבנתה והידע שרכשה בקשר לבריאות שלה. הסיבה שאני מראש ויתרתי על מעורבות של טיפולים בכניסה להריון היא עקב שתי בעיות בריאותיות, והבנה שזה לא התאים לי.

למעלה