סופשבוע אחרון לשנת 2015
-סיכום שבועי

een ogenblik

New member
בבחירה בין אומללות מוכרת כעת לסיכון לאומללות לא-מוכרת בעתיד

רוב אנשים רגילים יבחרו בסיכון עתידי לאומללות שאינם מכירים, כדי להמנע מהאומללות שהם מכירים כעת.

מי שרוצה בכל מאודה להיות בהריון, חווה אומללות, כך שסיכון (גבוה ככל שיהיה) לאומללות שונה בעתיד לא תשפיע עליה בהרבה (כמובן שיש כאלו שכן, אך אני מדברת כאן על הרוב).

|דיסקליימייר - הכותבת לא עברה מעולם שום כלום מטיפולי פוריות, ומעולם לא חשקה נפשה בהריון דווקא, אך היא מכירה דרכים אחרות להורות, ויודעת שאין הן קלות יותר או מבטיחות יותר אושר, גם אם באופן אישי, דרכה שלה הצליחה לה מעל ומעבר למשוער *עבורה*|

יש ספר שנקרא "כמה רחוק את מוכנה ללכת" של מאירה ברנע כמדומני

בספר היא בדיוק מדברת על זה- כמה זוג מוכן להשקיע כלכלית,נפשית ופיזית כדי שיהיה ילד.
הרופא שלי כל פעם אומר משהו מאוד נכון- המטרה היא לא רק להיכנס להריון אלא גם שיהיה ילד ולכן לא עושים את הטיפולים בכל מחיר.
&nbsp
לכל זוג יש את הגבולות שלו. לא בטוחה עדיין לגבי הגבולות שלנו...אנחנו כל הזמן מדברים על זה ופשוט עושים הכל תוך כדי תנועה.

יוקלילי

New member
כך זה גם בגידול ילדים וניהול חיי העבודה

הכי חשוב להיות עם עיניים פקוחות ולהיות מודע לבחירות, ולהיות בקשר עם תחושת הבטן- לא פחות חשוב..

shuttles3

New member
מסכמת שבוע רווי בחוויות חדשות

יום לפני ערב חג המולד היתה אצלנו בעבודה מסיבה, אליה מוזמנים כל הילדים, הנכדים והאחיינים של העובדים. היו מעל 20 ילדים בגילאים שונים והשנה כבר היה לי אומץ להביא את הילדון. המסיבה היא באמצע היום, כך שילדים קטנים יותר מגיעים מאוחר ורק הגדולים מגיעים עם ההורים ב-8 בבוקר. הילדון היה הצעיר ביותר שהגיע ב-8 (הוא בן 3) ועזבנו אחרי 3 בצהריים! אני כל כך גאה בו. הוא גם צלח יפה את הנסיעה בת כמעט השעה, גם הכין דייסת קוואקר, גם עשה יצירה עם כל הילדים, הסתובב, צייר, הרכיב פאזלים, דיבר המון וכו'. חבל שהסרט ששמו לילדים לא עניין אותו, והוא העדיף לעלות-לרדת מהכסא הגדול. הוא לא רגיל לזמן מסך. בכל אופן, התנהג מאוד טוב רוב הזמן ואני מאוד גאה בו. הוא קיבל ארגז עם 12 פאזלים מסנטה, אמא קיבלה מתנה, ואפילו אבא קיבל מתנה, אכלנו יחסית טוב ויצאנו מאוד מרוצים. הוא פגש כמה בלונדיניות צעירות שעניינו אותו יותר מהסנטה עם המתנות שלו ונראה שהיה מרוצה.
בערב חג נפגשנו עם חברים וילדיהם, אחר כך העברנו כמה ימים בבית (ובחוץ, אנחנו שוברים שיאי טמפרטורות גבוהות בעונה), נפגשנו עם חברים, קישטנו עוגיות, בישלנו וכו'. המון כיף.
אתמול לראשונה בחיי יצאתי לריצה לא לבדי - השכן החביב הזמין אותי לעשות סיבוב ביחד. המסכן העביר כ-9 ק"מ די מתישים ואני הגעתי עם חיוך ובלי יותר מידי מאמץ
. ועוד השתדלתי "להפסיד"... בכל אופן, לרוץ בזוג זה מאוד נחמד כאשר הקצב דומה.
אני ובעלי רואים המון סדרות ובכלל לוקחים את ימי החופש באיזי.
&nbsp

נשמע ממש מסיבה כייפית ושהילד נהנה

זה נחמד כזו מסורת בעבודה.
כיף לך שאת רצה, אני עם קוצר נשימה קל ולכן לא מסוגלת לרוץ ליותר מכמה שניות
.
&nbsp
אילו סדרות אתם רואים?

alphadelta

New member
הרגעים הקטנים האלה

שווים המון וממלאים המון גאווה. תהני. מגיע לך.

כל כך הרבה קורה אצלנו,

שאני כבר לא זוכרת מה היה מתי.
בוני יצאה לחופשת קרסימס ביום רביעי, בילינו איתה בכל מיני פעילויות של מרכז הספורט, סקטים, בריכה עם מתנפחים וכדורים שהולכים איתם על המים. היא בגיל שצריכה חברים בשביל להענות, אז אני לרוב מזמינה חבר שהיא אוהבת ואני בקשר טוב איתם. יש להם ילדה בת 4, אז האבא לוקח את בוני והבן שלו לפעילות של הגדולים, ואני עם הקטנה בפעילות אחרת. טוב שיש לנו אותם

ביום שישי חגגנו קריסמס, יום שבת חגגנו יומולדת. חברים הזמינו אותנו אליהם לארוחת ערב שהיתה כייף גדול. אתמול נחנו מכל הבלגן, והתחלתי להתארגן על תלבושות לצילומים של סרט פרומו להצגת הילדים שאני חלק מההפקה שלה. מצלמים ביום רביעי הקרוב, אז יש הרבה מה לעשות.

סיכום סופי השבוע שלי הוא לישון מאוחר. בסה"כ אין לי שבוע עמוס בכלל. חיי הם דבש אמיתי, אבל אני קמה מוקדם מידי לתאמי בבוקר באמצע השבוע, ומאוד אוהבת להשאר במיטה עוד קצת אחרי שאני מתעוררת, מה שאפשרי בסופי שבוע.

mumfor4

New member
סיכום סופש אחרון 2015

אז מה היה לנו ? יצאנו לחופשת כריסטמס ואז החצי שלי בספונטניות שואל :
בא לך לנסוע לסקוטלנד ? אני : " אמממ ... אוממממ ... אמממממ " הוא : כבר הזמין לנו נופש .
בהתראה של יום נוסעים אל הלא נודע , נסיעה של 9 שעות + - ( יותר לכיוון ה+ ) בדרך : " אמא , יש לי פיפי כול שעה " "אמא אני רעב/ה " "אמא , מתי מגיעים כבר
"אמא , תגידי לו שיפסיק " " אמא איזה דרך ארוכהההההה "
מגיעים בלילה לאתר קראוונים שנראה באינטרנט מאוד יפה , על הים , בחוץ קפוא אין לנו מושג איפה אנחנו כי חושך , מחכים לשומר שיפתח את המתחם , מגיעים לקראוון , הבת הגדולה שלי חוטפת התקפת אסטמה וקוצר נשימה מהשטיחים , המצעים , השד יודע מה , אני שאני לא סובלת מאסטמה , מתחילה להשתעל , רוצים להתקלח , קופץ החשמל , מצליחים למצוא את השלטר המרכזי , אין מים חמים . בקיצור הבנתם .
בבוקר אחרי לילה לבן אני אומרת לבעלי שכאן אנחנו לא נשארים למרות ששולם הכול מראש ואין החזר . אנחנו מזמינים דירה בבית דירות באדינברו ועוברים לשם
איזה הבדל , שמיים וארץ . ברוך השם ! מקלחת נהדרת דבר ראשון ואז מתחילים לראות את העיר המהממת ולטייל באזור , אז עברו עלינו ימים קפואים ויפים .
ראינו הרבה הומלסים , יותר ממה שאנחנו רואים בקרדיף , הקטנה שלי אמרה שהם לא הכינו שיעורי בית ואנחנו הסברנו לה שכול אחד יכול להיות הומלס בימינו . עצוב בקור כזה .
חזרנו הביתה אתמול בלילה , שידור חוזר של הדרך בהלוך אבל הפעם הג'י פי אס לקח אותנו דרך כפרים מהממים ומושלגים , הרגשתי שאני נוסעת בתוך גלוייה .
מדהים ממש .
שתהיה שנה מוצלחת 2016 בברכה , פרנסה , אושר ופוריות !

אוי ואבוי על האתר קרוואנים.

איך לא סיפרת לי??? אני שמחה שנהנתם באדינבורו, ועכשיו תוכלו להנות ולנוח בבית בכייף.

mumfor4

New member
מסקנה : לא כול מה שרואים באינטרנט נכון

בתמונות זה מקום משגע . לא להגיע לשם ! דיס המלצה אמיתית

mumfor4

New member
המתחם הוא אתר קראווניים גדול סטנטון סנד

ששייך לכול מיני אנשים , הקראוון שלנו היה מבחור בשם ג'ון פריאל
קראוון מספר 1 . לא להתקרב Carnousite court

למעלה