סופשבוע בפורום פלוריסיינטה..

masha17

New member
עונה-סתיוי חזרתי.......

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בלונה פארק משהו רע שקרה לך השבוע: השיר שלנו נגמר סרט טוב שראית השבוע: כוכב נולד-סרט מהממם שיר השבוע : Evanescence - Call Me When You're Sober קליפ השבוע :Evanescence - Call Me When You're Sober הופעת השבוע :לא יודעת לא ראיתי

sweet shir

New member
חח תיקון לתמונה:

My name is Shoobie Doobie, My friends call me Doobie, Now I'm sad! :( Mama gave me kiss -MUAHH-, and chocolate chips -הכוונה לשוקולד שיש בעוגיות שוקולד צ'יפס-. NOW I'M HAPPY! :)

ש ק ד וש

New member
עונה!../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שחזרתי הביתה סוף סוף מהמלחמה הזאת..!
משהו רע שקרה לך השבוע: הפרק האחרון של השיר שלנו
סרט טוב שראית השבוע:אממ.. לא ראיתי סרטים..!
שיר השבוע : הראל סקעת - הרוח תשנה את כיוונה קליפ השבוע : הראל סקעת - כמה עד אפשר הופעת השבוע : אממ.. אין משהו
תמונה של מה שבא לכם: ==>

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifיאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: נתנו לי תאריך לטסט
משהו רע שקרה לך השבוע: חברה שלי התגייסה=/ סרט טוב שראית השבוע: שודדי הקריביים2 בקולנוע
שיר השבוע : כל מה שרצית-הדורבנים קליפ השבוע :i believe in a thing called love -darkness הופעת השבוע :הוהו בדיוק הזכרתי בניצנים לפני שנה שהייתי בו... אז ההופעה המשותפת של נינט ואביב גפן שם שהייתה מדהימה! תמונה של מה שבא לכם:טוף

פינק פלויד../images/Emo13.gif נחמד ביותר :]

והקליפ הזה.. כל כך לא קשור לחיים אבל השיר עדיין מעולה

עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ... משהו רע שקרה לך השבוע: אממ.... סרט טוב שראית השבוע: לא הכי טוב אבל- כלה ודיעה קדומה שיר השבוע : DieGo GonZaLez - ResPonDe) קליפ השבוע : אמ... הופעת השבוע : אמממ תמונה של מה שבא לכם: וונטוורת מילר! חתיך...

sweet shir

New member
להלהלהלהלה ../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ המלחמה נגמרה! והוסיפו יומיים לחופש הגדול.
משהו רע שקרה לך השבוע: המפפ עשיתי שיעורי בית?
סרט טוב שראית השבוע: לא ראיתי ממש חחח אבל ראיתי סרט רע.. אפקט הפרפר 2. כללללל כךךךךךךך מאכזב!!
שיר השבוע: אמממממ לוידעת..
קליפ השבוע:אין
הופעת השבוע:אין
תמונה של מה שבא לכם: אררררר
לא לצפיה לילדים מתחת לגיל 8!
[אלו ההנחוית של HOT ^^]

סער ומיטל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחחחח ליאן צריכה למות הנקניקיה הצפונבונית הזאתי
גם בתור נטשה לא סבלתי אותה.. פרחה וערס
חיבור משמיים

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

רק אני מממממממממממש אהבתי שמיטל לעגה לבגדים שלו והוא כזה: "מה לעשות שאני פרח?" הוא היה ממש חמוד!

למעלה